FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Ralu, tu in schema ai avut clexane de 0.4? sau fragmin de 5000 ui?

mie mi-a dat 10 zile
dupa cate spun fetele ma gandesc sa merg si eu inainate de schema sa vb cu dr avram sa vedem daca e necesar sa fac aceste injectii inca din timpul schemei. poate nici nu este nevoie

pupici la fete si la burtici

Ninia, si eu am recoltat miercuri iar daca cumva iese ceva-neregula merg direct acolo sau vb cu lucia vaduva pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Bccami, mie mi-a zis sa merg la dr. Andronescu si nu prea stiu cum sa procedez. Pt ca sincer nu as mai avea chef sa platesc o consultatie doar ca mi se uita pe analize.

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ninia, te duci acolo si spui ca ai venit pt interpretare rezultate, te baga cand e loc si nu platesti nimic. Eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Multumesc mult Ralu. Uff sunt deja zombie cu atatea analize...si intrebari si...si...

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

bbccami, mie mi-a zis Clexane 0,4 (si daca nu gasesc pot inlocui cu celelalte). Orice ar fi zis, eu aspenter nu pot lua ca am avut o reactie tare ciudata cu el dupa nci 2 luni de luat zi de zi (cum zisese dr. U, ), si am recomandare de Clexane si de la alt hematolog (dar care nu e in tara). Plus ca am o sarcina oprita in evolutie ...homocisteina era cat casa (21) inainte sa iau B6,B9,B12, deci clar eram afectata, si plus ca am episoade legate de patologii circulatorii la picioare, chair si durere de inima si amorteala de brate (dar asta intr-o situatie particulara - pe ac).
Adica la mine totul suna de asa natura ca nu m-as risca cu altceva decat Clexane.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Ralu, la prima sarcina stiai de mutatii? Ai luat vreun tratament?
Sau asta a fost si cauza?

Mergi la inceput

Offf.. eu nu mai am rabdare... nu am avut eu multa niciodata... dar acum...
]]
Timpul trece ca
Iar mie imi vine sa sar cu

Mergi la inceput

Ralu
Te cred...maine incerci un bhcg?
hai ca mai ai putin. stii cum e - mult a fost putin mai e!
Esti in concediu?

Tu intr-adevar vad ca ai si mutatii homozigote si mult mai multe probleme decat mine. Eu le am doar pe cele PAI si sunt heterozigote si am inteles ca nu sunt atat de rele.
Homocisteina se face doar pt mutatiile MTHFR?

Pupici si be pacient . Maine avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

homocisteina e o analiza care se pare ca ar trebui facuta anual de toata lumea.
atentie insa la conditiile in care o recoltati ! in mod normal ar trebui facute 2 recoltari, la distanta de cateva ore una dupa alta, a 2-a dupa o masa care contine metionina.
eu cand am vb cu dr Avram in ian am intrebat-o cum sa fac pt recoltare - citisem inainte - si mi-a zis sa mananc seara (nu mai stiu cu cate ore inainte de recoltare, parca 12) o masa de carne (ex un piept de pui), pe urma sa nu mai mananc nimic pana la recoltare.

vezi si aici: stirileprotv.ro/csid/sanatate/csid-cand-faceti-analizele-verificati-si-nivelul-de-homocisteina.html

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Pana la urma homocisteina asta ce detecteaza?

Offffffff, m-au zapacit toate analizele astea
Stiu ca la fundeni este gratuita sau 30 lei.
Cred ca ii voi scrie mail dr avram sa vedem ce parere are.

Eu acum inafara de acid folic de 5 mg si siofor-ul 1 tab/zi nu mai iau nimic altceva.

Fetele care ati resit la FIV, ce medicamente ati mai luat date de medic (de Albu, de Uscateasca..)?

Mergi la inceput