FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lougra, nu am stiut de nimic la prima sarcina ... ba chiar am avut si noroc de o dr. imbecila care nu s-a interesat de nimic, desi am avut simptome, zicand ca mai bine se duce de acum. ca daca e defect embrionul, si nu a interesat-o sa imi dea nimic de facut, nici analize, nici suport...
Despre homocisteina, eu stiu ce stiu de la dr. care mi-a desc. mutatiile (cel din afara tarii). El mi-a facut analiza homocisteinei (fara pretentii speciale la mancare, doar sa nu mananc inainte cu 6-8 ore produse grase si lactate, astea erau valabile pt toate analizele pe care mi le-a facut) si apoi iesind 21, mi-a zis clar ca e vb de mutatia pe care am descoperit-o ulterior la analize, aici in tara, in forma ei homozigota. El nu a legat de alta mutatie rezultatul de la homocisteina.
In schimb legatura cu pierderile de sarcina este destul de mare, si a insistat apoi sa verific daca am vreo PAI si mutatii la FXIII . A zis ca foarte bine ca am scapat de PAI, si mai ramanea sa discutam dupa, ceea ce e cam imposibil... ca nu pot apela la el la distanta, ca el crede in ce analize face el la lab.

Mergi la inceput

Mie nu-mi vine sa incerc nimic, ... sunt ca o testoasa cu capul si picioarele in carapace... doar coada mai e pe afara...

(MTHFR C677t homozigota are treaba fff tare cu homocisteina, eu nu stiu de alta mutatie)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

bccami, eu am luat acid folic si femibion.

Mergi la inceput

Ralu, stai linistita, gandeste pozitiv si mergi la analiza in ziua indicata de medic. Cand trebuie sa faci beta?

Mergi la inceput

pai mai am vreo 6 zile de asteptat daca ar fi sa ma iau dupa doctor :)

Mergi la inceput

E mai sigur sa astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ralu rezista inca putin ! macar 5 zile. tin pumnii sa fie beta maaaareeeee

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Ninia, dr Lara Andronescu este zilnic la mmf, eu am facu perfuzii si analize toata saptamana si a fost zilnic acolo.
Mergi direct la receptie si le transmiteti fetelor de acolo ca esti pacienta dr Albu in perioada de concediu esti preluata de dr Andronescu si te va prelua fara probleme.
Lucia Vaduva este si ea in concediu pana pe 15 august.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

8+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Offf.. eu nu mai am rabdare... nu am avut eu multa niciodata... dar acum...
]]
Timpul trece ca
Iar mie imi vine sa sar cu

Esti dragalasa, Ralu, asa faceam si eu ca tine...faceam 3-14 si pe net si la serviciu si acasa...mi s-a parut cea mai gra prioada, asteptarea sta care nu se mai termina parca.
Lasa, sa dea DD sa fie bine si apoi uiti toata asteparea de acum!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

8+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Anastasia cum mai esti?
Ralu ... trebuie sa te destinzi un pic ... ca-l agiti pe-ala mic... te-asteptam cu betacat casa!!!
Ieri mi-am facut si eu analizele de ziua 3 ... mai tarziu va zic si rezultatele.
Hai ca va pup ... ma intorc la munca

Mergi la inceput