Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Pai de ce sa nu te bucuri Ralu si sa te panichezi, io abia astept sa vaz gaza noua iar voi care faceti unu din celalalt sex si mai si ar fi asteptarea :)

Diana, sanatate la pitic, bine ca te'ai mai linistit cat sa'ti recapeti fortele pana vineri.


mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

Buna dimineata..putin intarziat.

Si eu am avut dureri tot week-endul si azi merg la medic
Vad ca suntem mai multe bolnavioare.
Sa treaca repede si la mamici si la pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce-am gasit mai demult...
"Potrivit cercetatorilor, bebelusii care sunt pusi in premergatoare nu vor reusi sa mearga de-a busilea, sa se rostogoleasca, sa stea in sezut si sa mearga in picioare, la fel de repede ca un bebelus lasat liber sa isi dezvolte aptitudinile potrivit legilor naturii. O astfel de intarziere locomotorie se datoreaza probabil premergatorului, nociv in ochii specialistilor. Cu cat cel mic va fi pus mai des in premergator, cu atat dezvoltarea sa motorie va fi intarziata. Potrivit studiului realizat in acest domeniu 24 de ore petrecute in premergator va intarzia mersul bebelusului cu circa 3-4 zile.

Potrivit medicilor, bebelusul care sta in premergator desi incearca sa imite mersul, nu va reusi sa isi sustina singur greutatea corporala, fiind sustinut de catre acesta. De aceea, muschii si sistemul osos al acestuia nu se vor intari corespunzator pentru ca acesta sa poata invata sa se sustina de unul singur.

Iar daca ne gandim la pericolele de accidentare la care se expun bebelusii folosindu-l, mai bine am renunta la o astfel de idee. Totodata, potrivit cercetarilor, bebelusii care folosesc premergatorul vor avea o parte din deprinderile intelectuale intarziate comparativ cu ceilalti copii.

Asa ca, daca ii vei achizitiona un premergator in speranta ca bebelusul sa poata invata mai repede sa se deplaseze singur, te inseli. In spatele acestei sperante sta, de fapt, un mare neadevar. Bebelusul nu va invata sa mearga fiind pus in premergator, dezvoltarea sa motorie fiind intarziata."

diana, sanatate si Doamne ajuta!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE,la toate burticile!

LIA,ma rog pt tine si bebe,sper sa fie bine pana la urma.Ai incredere in Dumnezeu si in medici de acolo.

BABY,ai grija de tine,si stai linistita in pat.

BRAMBU,ai o fetita tare frumoasa si scumpa,seamana mult cu tine.

ALINUK,FIRICEL,LUNY,DIANAsi aveti grija de voi.

gravi 24+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Noi suntem bine,bebelina ffff miscacioasa,burtica care creste pe zi ce trece,la fel si kg care se aduna pe sapt ce trece.
Acum parca e mai bine de cand am inceput sa iau gynipral,adica de 3 sapt,nu am mai avut dureri de burta,multumesc Lui Dumnezeu,doar din cand in cand burtica tare,care trece cu nospa.

Maine merg si eu la eco morfo,si abia astept sa-mi vad podoaba.

Aveti grija de voi si sa ne citim cu bine.

gravi 24+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny nu la controverse ma refeream. stiu ca e controversat. ma refeream la motivul pe care nu-l mai comercializeaza americanii. si la noi sunt controverse si totusi il vezi in magazin.
eu am avut premergator la T, primit la botez. si din cel clasic, si tip cadru de impins. vb cu pediatra ne-a zis ca daca il punem in premergatorul clasic dupa ce el isi poate sustine singur greutatea si se deplaseaza pe marginea patutului, tot singur, si nu-l punem mai mult de 5 min, de 3 ori pe zi, e ok. si a fost. adica a mers in 4 labe, a mers relativ devreme, s-a dezvoltat ok. premergatorul a fost in primul rand o mare fericire pt el, sa poata veni dupa noi prin casa singur, plangea cand il scoteam. nu l-am pus in speranta ca va merge mai repede, ci pentru ca i-a placut la nebunie din primul moment. dar nu am exagerat cu el deloc, adica cele 15 min erau sfinte (impartite in 3 reprize). eu cred ca orice e folosit cu masura si la momentul potrivit (atunci cand copilul e dezvoltat suficient a.i. si coloana si picioarele sa poata sustine greutatea corpului fara sa sufere deformari) nu e nociv. dar iarasi asta face parte din bagajul de credinte personale cu care fiecare mama isi creste copilul, ca nu toate suntem la fel, slava domnului
ooka da, e si fericire, si grija, e o impletitura de feelinguri. eu am emotii cu cel mare sincer, legate de cum va reactiona. nu de bebe, mi se pare acum parfum sa manageriezi un bebelus. un todler insa...poate fi tare complicat cateodata

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 25+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor voi aveti linia aia neagra pe burta? eu nu am, si am aproape 26 de saptamani. cand trebuie sa apara? parca la T o aveam deja. acum nica. adica sfarcurile sunt date cu smoala, dar pe burta nimic. oare sa nu mai apara de data asta? la T am avut-o inca 6 luni dupa ce am nascut, eu m-as bucura sa nu fie deloc

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 25+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata! ..mai pe la pranz ca am stat sa'mi citesc calupul de mailuri primite in vacanta..
Gata, am s'a terminat vacanta, a fost super bine, am avut doua saptamani super pline, n'am avut timp sa intru pe forum, sa ne intalnim , m'am intors plina de energie! Maine vine si mama la mine (imi intorce vizita ), o sa stea o luna, abia astept sa ma mamosesc pe indelete cu ea ca nu prea am avut timp in Romania.
Sarcina e o ok, bebe e din ce in ce mai miscacios, pe 8 am eco morfologica. Abia astept sa il vedem... In schimb problema mare cu numele...nu reusesc sa gasesc un nume pe care sa il si "simt"..eee mi avem timp!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Imi pare rau sa aud ca sunt atatea burtici cu probleme. Sper ca totul o sa fie bine pana la final de sarcina.

Eu personal nu am avut nici la prima sarcina linia aceea neagra si nu pare sa o fac nici acum, la fel nici buricul iesit inafara. Recunosc ca nici nu as vrea asta.

O saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

Ralu - nici eu nu am linia neagra pe burta si am 25 de saptamani de sarcina .
Nu cred ca e o regula poate sa apara sau sa nu apara.

Mergi la inceput