Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 4

dianalaura spune:
Pica, la multi ani pentru Seb cu intarziere
Si pentru Matei de Simo78 !
Ralu, ooka, luny, arleza si merci de urari. ralu, sanatos tun n-are cum sa fie, zicea doctorul ca pe gura sa ii dau antibiotic pana joi seara, si vineri o sa ii bage pe branula. Saracul nu mai stiu de cand a fost sanatos tun...a avut numeroase raceli, pneomonie, apoi varicela, apoi operatie de polipi, amigdalita pultacee, enterocolita si acum iar amigdalita pultacee. Asa ca intr-un fel nu ma mir ca i-au iesit analizele asa cum sunt, saracul organism nu a reusit sa isi revina dintr-o chestie si dadea in alta. Si dupa operatia de polipi mi-a zis ca e posibil sa faca febra, si acum mi-a zis ca daca face febra sa ii dau panadol sau supozitor cu novocalmin, NU NUROFEN! Cred ca nurofenul interactioneaza cu antestezicul...de nu e voie.
Legat de premergator, eu am avut imprumutat de cineva, dar nu cred sa il fi folosit mai mult de 4-5 ori. Era destul de greoi, genul care se transforma intr-un leagan. L-am pus si eupe stefan in el, dar nu i-a placut, asa ca nu am insistat. A mers de-a busile (alergat de-a dreptul mai bine zis) de la 8 luni, iar i picioare de la 1 an si 2 luni singur.
Ralu, nici eu nu am nici o linie...dar nici la Stefan nu cred ca am avut...poate in ultima perioada a sarcinii, nu mai tin minte. Si buricul nici eu nu il am scos in afara, nici cu Stefan nu l-am avut, buricul meu e o gaura destul de adanca, si acum doar si-a marit diametrul, dar tot inauntru este
Mada, bine ai revenit! Ne era dor de tine!
diana 19+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze

alinuknuknuk spune:
ralu_tnici la mine linia de sub buric nu este vizibila, dar in schimb am par pe burtica...nu puf....par, si mai e si negru fir'ar
, bine ca mi-am luat costum de gravidutza cu totul pt la mare
.
azi am fost la cosmetica, dupa vreo 6 luni, si ma bucur ca nu am contractii dupa epilatul prin anumite zone. uitasem ce piele fina ai dupa epilatul cu ceara
.
22+

luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t fetelor voi aveti linia aia neagra pe burta? eu nu am, si am aproape 26 de saptamani. cand trebuie sa apara? parca la T o aveam deja. acum nica. adica sfarcurile sunt date cu smoala, dar pe burta nimic. oare sa nu mai apara de data asta? la T am avut-o inca 6 luni dupa ce am nascut ![]() ![]() ralu- ![]() ![]() ![]() i believe in miracles...povestea noastra ![]() |
nica nici la mine, si nici nu vreau de data asta, daca se poate

de acord cu tine cu premergatorul, daca nu te lasi prada tentatiei si plansului copilului ca mai vrea acolo, insa sunt sigura ca putine mame sunt atat de responsabile si cred cu tarie in cele 15 minute, cum ai fost tu, la fel si decizia asupra momentului cand il pui in premergatorul ala, sa nu fie prematura... daca ar fi asa, evident ca nu vad nici eu vreo problema...
Iubirea mea

... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

alinuknuknuk spune:
diana sanatate puiului si bafta la operatie!
pica si simo78, la multi ani si sanatate maxima sarbatoreilor!
baby
22+

Ela82 spune:
Buna, fetelor. Aseara ne-am intors si noi din vacanta. Frumooos, dar scurt .
Imi pare tare rau sa aud ca sunt burtici cu ceva probleme. Sper sa fie trecatoare...
Bebelinul meu se misca intr-una si tare sunt fericita cand il simt.
In rest, nu prea am noutati... de maine incep iarasi munca (azi mi-am luat o zi de respiro dupa nebunia cu vacanta, drumul cu avionul, mers pe jos etc). Abia astept sa treaca vremea si sa intru si eu in prenatal. Acest lucru se va intampla undeva pe 15 octombrie, asa ca mai am ceva de tras.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Cu ajutorul lui DD sunt 19+ cu
ela's baby

miereamara spune:
Nu stiu exact care au fost motivele pt care nu se recomanda premergatoarele, probabil un cumul de factori, cel cu dezvoltarea plus accidentele. Cred ca atunci cand copilul e in premergator parintii sunt tentati sa ii lase mai multa "libertate" si de aici si numarul de accidente, pe cand la antemergator copilul trebuie supravegheat non stop.
Noua ne-a dat un premergator din asta clasic cineva, nu am putut sa il refuz:((, dar nu l-am folosit decat de doua ori, adica am pus intr-o zi copilul de doua ori in el si nu mi-a placut deloc cum ii atarnau picioarele, copilul era mare, avea sapte luni, mi s-a parut intr-o pozitie nefireasca. asa ca l-am dus la gunoi.
Aidan s-a dezvoltat motric devreme, la 5 luni a inceput sa se tarasca si la 9.5 luni sa mearga. La 10 luni deja mergea f bine. L-a ajutat si fizicul, plus faptul ca a fost nascut la 42 de saptamani + s-a vazut clar, nu a avut colici, a mancat f bine cand era bebe, a dormit bine (pana la sase luni ca dupa aia au inceput problemele). La el principalul stimul a fost pisica, a inceput sa o urmareasca prin casa, era fascinat de ea.
Multa sanatate bolnaviorilor si mamicilor!
Tiny baby gator
Baby gator

Ela82 spune:
Actualizare semnatura . Avema 21 saptamani si 2 zile
Cu ajutorul lui DD sunt 21+ cu
ela's baby

andreea_78 spune:
Buna fetelor.
Multa sanatate bolnaviorilor.
La multi ani sarbatoritilor.
Si bine ati venit din concediu madaabout si ela.
In legatura cu linia neagra: nici eu nu am, dar la fel ca alinuk a crescut la par.... mama mama. Prefer s cred ca e din cauza ca am un baietel in burtica si ca poate influenteaza si el

dana n. spune:
Va pup dragelor!
Vreau doar sa imi fac simtita prezenta ...va citesc din umbra, de mai mult nu sunt in stare. De astazi a inceput numaratoarea inversa...sunt in a 10 de zi de dupa amniocenteza. Spuneau ca intre 10 si 14 zile am rezultatul...va dati seama ce stare am...de fiecare data cand suna telefonul imi sta inima in loc.
Dana, mami fericita de

dianalaura spune:
Dana, , cred ca ti-e foarte greu cu asteptarea asta, dar o sa vezi ca o sa fie totul bine!
diana 19+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze