FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 6
loretta76 spune:
Balanta, aseara a fost mai bine cu clexanul, am urmat sfaturile tale si nu a mai durut asa de tare. Eu tineam tamponul mai mult pe locul unde am injectat si poate de asta m-a durut. Mersi de sfat.
Adina mersi pt incurajari
Fetelor va
camrynna spune:
Buna, dragele mele ..ma altur voua pt. ca...
Tocmai am ratat FIV 4 si am luat legatura cu cei de la Goldenes Kreutz..
Urmeaza FIV 5 , cu AHA si embryoglue ,,despre care am auzit ca nu face mare diferenta ...
Problema la noi este ca nu cresc embrionii , pentru ziua 4 sa aibe doar 8 si 10 celule ( atat au avut la FIV 4 ) mi se pare inacceptabil.
O zi buna va doresc
aristica spune:
camryna dar nu faceai cel de-al cincilea fiv la Sibiu cu Ispasoiu? Ce te-a determinat, intr-un timp atat de scurt, sa-ti schimbi decizia? Cei de la Sibiu parca nu mai faceau pe loturi, nu?
Multa putere pentru urmatorul fiv
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Buna, dragele mele ..ma altur voua pt. ca... Tocmai am ratat FIV 4 si am luat legatura cu cei de la Goldenes Kreutz.. Urmeaza FIV 5 , cu AHA si embryoglue ,,despre care am auzit ca nu face mare diferenta ... Problema la noi este ca nu cresc embrionii , pentru ziua 4 sa aibe doar 8 si 10 celule ( atat au avut la FIV 4 ) mi se pare inacceptabil. O zi buna va doresc Camrynna , http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/ |
Am o sugestie pt tine: daca mergi la Goldenes Kreuz, cere primul consult la dr Strohmer. NU dr Obruca!
Ok, ei fac FIVul in echipa, insa conteaza enorm ce protocol de stimulare primesti. Iar Strohmer face protocoale pe bune, nu pe baza anumitor medicamente asa cum face Obruca, in fct de firma de medicamente pe care o reprezinta.
camrynna spune:
Ms.mult , Balanta ...eu am cerut cu unul din ei , dar am timp sa rectific
@ Aristica : Ispasoiu nu mi-a raspuns la e-mail , iar sotul meu crede ca la Viena sunt medicii mult mai buni decat in Romania , am discutat mult si a decis ca daca tot dam o groaza de bani , hai sa-i dam acolo unde avem mai multe sanse.
@ Niko : am o parte din analizele de trombo facute , dar acum vreo 2 ani ....recent ,nu am mai facut decat CBC -ul si analiza de coagulare , asta asa ca rutina , inainte de anestezia generala , ni le-a recomandat medicul si mie si sotului.
Dar sa-si puna medicul meu problema antitrombinei 3 , sau a proteinelor S , C ...sau de sindrom antifosfolipidic .....departe de el ideea de a-mi recomanda asa ceva ...
El o tine una si buna ca-s embrionii prosti , si la FIV 3 , acum un an , avusesem unul de 8 celule foarte bun , ala nu s-a implantat ca aveam eu polipul , vezi Doamne ...
Eu cred ca ne-a luat banii aiurea!
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Problema la noi este ca nu cresc embrionii , pentru ziua 4 sa aibe doar 8 si 10 celule ( atat au avut la FIV 4 ) mi se pare inacceptabil. |
Ce e ala transfer in Z4? Adica stiu ce e, dar intreb de ce l-au facut in Z4 si nu in Z3???
Embrioni slabi pot fi din mai multe cauze:
- ovocite de calitate slaba (fie din cauza protocolului FIV ales neinspirat de catre dr, fie din cauza materialului genetic al celei care face FIV)
- spermatozoizi slabi (dar pt asta la GK exista metode de supraselectie a spermatozoizilor: PICSI/IMSI)
- laboratorul FIV nu are medii de cultura bune pt embrioni - foloseste din alea mai ieftine si proaste, pe sistemul: "lasa, ca merge si asa"
camrynna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
Ce e ala transfer in Z4? Adica stiu ce e, dar intreb de ce l-au facut in Z4 si nu in Z3??? Embrioni slabi pot fi din mai multe cauze: - ovocite de calitate slaba (fie din cauza protocolului FIV ales neinspirat de catre dr, fie din cauza materialului genetic al celei care face FIV) - spermatozoizi slabi (dar pt asta la GK exista metode de supraselectie a spermatozoizilor: PICSI/IMSI) - laboratorul FIV nu are medii de cultura bune pt embrioni - foloseste din alea mai ieftine si proaste, pe sistemul: "lasa, ca merge si asa" |
Buna seara , Balanta ,am asteptat ca o tampita sa ma sune 3 zile.M-au sunat in ziua 4 sa-mi zica sa vin la ET .Au incercat sa tina embrionii pana in ziua 5 , insa am primit aceeasi explicatie de fiecare data : embrionii lenti datorita spermei extrem de proaste a sotului.
Nici macar nu mi-au spus cati au fost cu totul ,decat ca ceilalti embrioni nu sunt buni si ca nu au ce sa inghete
Despre clinica , este cea mai luxoasa din Kuwait ,si medicul meu are reusite ( si eu am reusit la FIV 2 ),de aceea am continuat aici.Colaboreaza cu o clinica renumita din Belgia si embriologii sunt belgieni ...insa ai dreptate , nu stiu ce medii de cultura folosesc , si ET-ul mi l-au facut de fiecare data fara ghidare ecografica .
De aceea ma indrept spre Viena .Pt ca sunt sigur ca dr.Strohmer se va ocupa de noi, de analize noi pt. mine , va recomanda un medicament pt. sotz , macar sa-i creasca un picutz calitatea la .
Plus ca vreau AHA si IMSI ,chiar si embryoglue .
Ovocitele mele sunt de calitate foarte buna ...macar atat !