FIV Europa(46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

camrynna, eu nu sunt mare fana a AHAului, fiindca se umbla pe embrion si mie nu imi place treaba asta. Dar depinde de fiecare, din ce unghi priveste.
Spermatozoizi putini, slabi si ametiti are si sotul meu, dar el ia continuu Profertil (un complex de vitamine pt spermatozoizi, ce se gaseste in Austria - insa pt a se vedea imbunatatiri in spermograma, este nevoie de minim 3 luni de tratament).
Deci faceti voi drumul de din Kuwait pana in Austria ca sa faceti FIV? Super! Inseamna ca sunteti foarte motivati ca sa faceti un bebe!
Despre faptul ca dr-ii din Kuwait au vrut sa ajunga la blastocisti, sincer, eu nu ii inteleg! Pai daca au vazut ca embrionii sunt lenesi, la ce sa mai viseze ca ii vor duce pana in ziua 5?? Cred ca era mult mai just un transfer in Z3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

camrynna, eu nu sunt mare fana a AHAului, fiindca se umbla pe embrion si mie nu imi place treaba asta. Dar depinde de fiecare, din ce unghi priveste.
Spermatozoizi putini, slabi si ametiti are si sotul meu, dar el ia continuu Profertil (un complex de vitamine pt spermatozoizi, ce se gaseste in Austria - insa pt a se vedea imbunatatiri in spermograma, este nevoie de minim 3 luni de tratament).
Deci faceti voi drumul de din Kuwait pana in Austria ca sa faceti FIV? Super! Inseamna ca sunteti foarte motivati ca sa faceti un bebe!
Despre faptul ca dr-ii din Kuwait au vrut sa ajunga la blastocisti, sincer, eu nu ii inteleg! Pai daca au vazut ca embrionii sunt lenesi, la ce sa mai viseze ca ii vor duce pana in ziua 5?? Cred ca era mult mai just un transfer in Z3.

Eu am auzit de un medicament numit Proxeed Plus ,insa cand ajung acolo in aprilie o sa-i cumpar si Profertil..poate il gasesc si la noi.
Da , suntem extrem de motivati si nu ne lasam...
Despre embrionii mei din ziua ET mi s-a spus ca au plecat ''tare'' si au vazut ca dau semne de leneveala in ziua 3 , de aia m-au chemat fuga la prima ora in z4..asta sunt spusele unei asistente romance de pe sectia FIV din Royal Hayat , pt ca medicul si embriologii tb torturati ca sa dea vreo informatie ....
Am si eu indoieli in ceea ce priveste AHA, insa macar la unul din 3 embrioni , sa spunem , sa incercam ..
Cati embrioni avem voie sa transferam in GK ?

Mergi la inceput

Eu la GK am fost doar la un consult si nu imi amintesc exact cati embrioni se transfera (nu mai stiu daca am discutat asta cu dr Obruca). Insa unde am facut eu FIVul (tot la Viena, dar la alta clinica), in 2010 am transferat 2 embrioni in Z3 (unul de 7 si altul de 8 celule). Am vrut sa transfer 3 insa dr a zis ca al treilea este "too slow" (avea 4 celule in Z3) si a zis ca prefera sa nu il punem. Eu am reusit FIVul, insa am o poveste f trista .
O sa mai fac un FIV anul asta sper, pe la final.
Vroiam sa iti spun ca daca tot mergi in Austria, ar fi bine cred sa iti faci programare la inca o clinica, fiindca daca nu iti place la GK, sa poti merge si la inca un consult si in felul asta nu ai facut drumul degeaba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Eu la GK am fost doar la un consult si nu imi amintesc exact cati embrioni se transfera (nu mai stiu daca am discutat asta cu dr Obruca). Insa unde am facut eu FIVul (tot la Viena, dar la alta clinica), in 2010 am transferat 2 embrioni in Z3 (unul de 7 si altul de 8 celule). Am vrut sa transfer 3 insa dr a zis ca al treilea este "too slow" (avea 4 celule in Z3) si a zis ca prefera sa nu il punem. Eu am reusit FIVul, insa am o poveste f trista .
O sa mai fac un FIV anul asta sper, pe la final.
Vroiam sa iti spun ca daca tot mergi in Austria, ar fi bine cred sa iti faci programare la inca o clinica, fiindca daca nu iti place la GK, sa poti merge si la inca un consult si in felul asta nu ai facut drumul degeaba.

Buna , Balanta ....deci pe al 3 lea nu ti l-a pus ca era slow , nu ca legea cerea maximum 2 ,ma bucur ca prof.O.nu a mentionat cuvantul ''lege''
E buna ideea tu cu o a 2 a clinica ,insa la Kinderwunsch am trimis in iarna 2010 toate analizele ,m-au programat si eu am inceput sa lucrez in alta parte ( serviciu nou )si nu am mai avut cum sa plec...Mi-e jena sa le mai trimit mail la KW tin minte ca ma sunase si o doctorita sa discute despre PCOS ..
Spune -mi , la GK fac ET cu ghidare echo , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Carynna, nu este lege cati iti transfera.De obicei merg pe 2 embrioni. Mie, la Wunschbaby si la primul fiv si la al doilea fiv mi-a transferat 3(bine, la fiv1, nici macar nu se puteau numi embrioni, stiau din start ca nu au cum sa se prinda). La fiv 2, initial au zis ca imi transfera doar 2, dar eu am insistat sa-mi transfere 3 si pana la urma au fost de acord. Poate ca nici embrionii nu erau prea grozav calitativ. M-au intrebat daca stiu riscurile unei sarcini cu tripleti si am zis ca da si vreau sa-mi-i transfere pe toti 3. Oricum nu s-a prins niciunul.

Mergi la inceput

camrynna, din ce au scris toate fetele care au facut FIV la GK, ETul se face sub ghidaj ecografic.
Da, nu mi-a transferat 3 embrioni doar pt ca al treilea era prea lent, nu din alte motive. Nu, nu e nimic legat de lege in sensul asta. Legea la ei are treaba doar cu analiza genetica a embrionului - asta e ilegala la ei; legal este doar pe ovocite - eu am facut in 2010.
Cand scrii Kinderwunsch te regferi la Wunschbaby?

Mergi la inceput

Buna, Aadina...care este cauza esecurilor tale la FIV ? din cate inteleg , embrionii slabi , ca si la mine ..insa eu nu stiu istoricul tau..
Balanta , da ,la Wunschbaby ma refeream , cea unde activeaza Dr.Feichtinger..

Cate un si o la toate fetele !

Mergi la inceput

camrynna, cauza esecurilor de la FIV nu prea o stiu, Intr-adevar calitatea embrionilor la primul fiv a fost groaznica. La al doilea fiv a fost mai bunicica, dar se pare cu nu deajuns. Am avut protocoale diferite la cele 2 fivuri. Raspund cam greu la stimulare (la inseminari am facut puregon, la primul fiv fostimon+merional, iar la fiv 2 gonal+merional). Cu Gonal mi-a mers cel mai bine.Cred ca problema mea este si lipsa ovulatiei, dar nu stiu sigur mai nimic, nici un medic nu m-a lamurit clar ce am exact, asa ca mergem inainte orbeste. Si eu sunt in cautarea medicului bun pt. mine,dar se pare ca nu prea il gasesc.
La Viena eu nu am facut fivurile cu profesorul, ci cu celelalte doctorite. Prea multe nu am ce sa le reprosez lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Aadina ai ovare micropolichistice cumva?

Mergi la inceput

Crezi ca eu mai stiu ce am si ce nu?
Unii medici din Romania mi-au zis ca am, la Viena mi-au zis ca din analizele hormonale nu reiese ca as avea. Unele semne le am, dar cine mai stie

Mergi la inceput