FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 18
balanta_tm spune:
eu am facut laparo pt un chist ovarian la dr Craina. odata cu eliminarea chistului, mi-a taiat o mare parte din ovar, asa ca in ovarul stang nu mai am foliculi antrali. mai mult decat atat, mi-a ascuns ca mi-a taiat din ovar. asa ca eu nu il recomand la nimeni...
se spune ca dr romeo muntean ar fi bun pe laparo, dar nah, asa si de craina auzisem ca este exceptional pe laparo...
ideal ar fi sa nu faci laparo in timisoara, dar depinde cum stai cu finantele. macar ai putea sa il intrebi pe dr zadori daca iti poate recomanda un dr din szeged. cine stie, poate nu e scump si poti face acolo.
loretta76 spune:
Ma gandeam si eu la asta, sa-l intreb pe el daca imi recomanda pe cineva de la szeged, crede-ma ca nu stiu efectiv incotro sa o apuc, insa daca ma agit si ma gandesc ce sa fac in continuare, nu apuc sa "pic in butoi", ca sa spun asa. Ma mai gandesc la ce mi-ai spus, mersi.
Matilda78 spune:
balanta, sabina, am primit mesajele pe pm si v-am si raspuns. deci a mers sa trimit. o sa mai incerc sa trimit un pm lui anais si daca nu merge nici acum o sa te rog pe tine, balanta, sa ma ajuti cu adresa de email.
balanta, citind descrierea ta, parca ma vedeam pe mine (bruneta, par des, etc.) ...
sabina, intradevar aceea este adresa de mail a prof husslein. o aveam de la cunostinta care mi l-a recomandat. i-am scris profesorului si mi-a si raspuns. el pune problema de genul "spune-mi ce vrei: sa vii la consultatie si eu sa iti dau niste indrumari ce sa faci in continuare, sau vrei sa faci fiv". de aceea mi-am pus eu intrebarea daca face el fiv sau nu. si daca nu, oare pe mana cui m-o da?
balanta, tu te-ai hotarat cu cine faci urmatorul fiv?
matilda
balanta_tm spune:
matilda, am primit mp-ul tau, deci ar trebui sa il primeasca si anais. daca nu, da-mi de stire si o sun.
cum spusei mai devreme, prof husslein nu face fiv, asa ca mie mi se pare corect cum a abordat el problema. nu stiu cu ce clinici colaboreaza. eu voi face tot la wunsch fivul, fiindca am reusit din prima cu ei si nu am de ce sa schimb clinica. insa eu nu imi permit sa recomand clinica, fiindca sunt si fete de pe forum care nu au reusit acolo.
Matilda78 spune:
tot nu merge sa trimit PM catre anais. imi da mesaj: Scuze, anais74 nu accepta mesaje private
balanta_tm spune:
eu tocmai i-am trimis un mp lui anais si nu sunt probleme. cred ca tine de faptul ca esti sub moderare inca si probabil ca poti scrie doar celor care iti trimit mesaj privat.
Matilda78 spune:
Am reusit sa aflu ceva despre prof husslein. colaboreaza cu clinica Repromed din cadrul Privatklinik Döbling. adica pentru fiv acolo te trimite.
stie cineva ceva despre clinica asta? parca am citit pe undeva ca facea cineva fiv la dobling. Va rog, daca stiti ceva, spuneti-mi si mie!
Matilda