FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 19
balanta_tm spune:
PrivatKlinik Dobling este o clinica privata din Viena, cu multe sectii (eu acolo am nascut).
Repromed din cadrul PrivaKliinik Dobling este o clinica FIV destul de noua, deci destul de lipsita de experimenta. anais acolo a facut la ei 2 sau 3 fivuri (nereusite). Stiu ca preturile la FIV la ei erau ok cand facea ea FIV.
balanta_tm spune:
Vezi matilda, sa nu faci o confuzie: mai este si o clinica FIV in orasul Dobling care nu are nici o treaba cu asta din Viena. Cei din Dobling au experienta vasta si sunt scumpi.
In afara de anais, nu cred ca a mai facut cineva de pe forum, FIV la Repromed.
Matilda78 spune:
balanta, multumesc! am receptionat mesajul!
am mai verificat inca o data si e vorba de clinica dobling din viena.
matilda
Matilda78 spune:
nu am mai gasit pe nimeni care face fiv la dobling. informatia o am chiar de la prof husslein care mi-a zis ca daca vreau fiv, el colaboreaza cu repromed, clinica dobling. dar nu face el fiv. m-a trimis la alt doctor. eu insa o sa ma duc numai la o consultatie la el si cu fivul ma mai gandesc...
Matilda78 spune:
balanta, multumesc pentru PM.
ce informatii aveti pentru cazare ieftina (cu conditii ok) in viena?
balanta_tm spune:
Cu placere. Ti-am mai trimis un mp, cu o completare.
Cu cazarea nu stiu ce sa iti zic, ca eu am boala pe un hotel cu garden view, unde camera e cam 100 euro/noapte (in anumite perioade chiar mai mult).
Eu zic ca e f bine sa mergi la un consult la dr Husslein.
aristica spune:
http://www.hotelkunsthof.at/en/home/?cmp=adwords&r=3884130&gclid=CJzdzrnQiKsCFcoXzQodJlIo0Q
daca nu ma lasa dcc-ul sa pun link-ul, cauta pe google hotelul KUNSTHOF din Viena. E chiar lana roata (adica langa prater), ca sa e si distrezi putin, dar e si langa o statie de metrou.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aadina spune:
Matilda, te poti uita pe booking.com
Odata am avut inchiriat apartament, tot pe net a fost gasit, apoi tot am schimbat hotelul(cautam sa fie raportul calitate/ pret convenabil). Cel mai mult mi-a placut la un hotel An der wien, care era aproape de clinica, costul a fost de 59 euro /noapte, cu parcare gratis, net si mic dejun.