FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 16
balanta_tm spune:
aristica, te-ai ales cu o trauma psihica
samira, care e topicul lui tannoo? ca sa stiu si io un' sa ma benoclez .
Estradiolul meu a scazut, dar nu suficient. Asa ca mai asteptam
aristica spune:
felicitari pentru estradiol!
topicul e "oligoastenoteratozoospermie"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Balanta deci a iesit putin mai bine tot e bine.
Si eu am scris la subiectul lui Tanno citind postarile la fete
Si eu am facut histero la Medlife, bine acum 1 an si 7 luni, tot anestezie locala, am simtit ceva durere ce e adevarat, dar am si avut o colectie impresionanta de polipi
balanta_tm spune:
adriana, scazu ceva derbedeul de E2, dar inca e 'not good enough'.
Aoleu fetelor, da' ce experiente nasoale cu histeroscopiile astea!
Dupa ce ca nu putem face bebe-i fara ajutor, mai trecem si prin alte chinuri inainte de FIV
adrianaady spune:
Si cite chinuri Balanta draga !
Am insa credinta ca toate astea vor fi meritat la un moment dat, si vom fi cele mai fericite mamici.
De la 1 oct mi-am propus sa ma apuc de refacut analize, eco si altele, verificam lista cu ce mai am de facut si poate, poate ma apropii si eu mai mult de visul meu
aadina spune:
Balanta, ma bucur ca ti-a mai scazut putin e2. Va scade el pana la urma. Vad ca dupa sezonul histeroscopii, vine sezonul fivurilor norocoase, sa speram.
Matilda78 spune:
Buna seara,
Va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. Analizez varianta de a face FIV la Viena si am inceput sa citesc din urma postarile voastre pentru a va cunoaste si a invata din experienta voastra.
Cu drag,
Matilda
balanta_tm spune:
matilda, bine ai venit!
aadina, luna asta am un FSH mincinos: 7.5, deci prea bun ca sa fie adevarat. In Ianuarie l-am avut 11.4, asa ca aia e valoarea lui reala.
In momentul asta imi doresc sa imi ajunga E2 in jur de 50, ca vad ca FSHul minte de stinge
Matilda78 spune:
anais74 am vazut ca tu esti pacienta dr Peter Husslein. Pot sa te contactez pe PM pentru detalii cu privire la doctor? Mi-a fost recomandat de o cunostinta, dar nu a putut sa imi dea prea multe informatii de actualitate. Nu am inteles daca face el FIV sau te trimite la o clinica cu care colaboreaza (poate la Kinderwunsch?)
Mai este cineva pacienta dr. Husslein?
matilda