FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 12
bpaula spune:
Cred ca am mers vreo 2-3 luni, planuisem sa mai repetam experienta dar nu ne-a iesit din cauza de distanta mare pana la bazin, eu fara carnet . Bebe 2 e tot baiat, sotul a zis ca nu stie reteta de fete (desi de ambele dati a vrut fata). Am primit si linkul cu poze, acum fac curat prin mailuri ca abia am revenit la retea dupa 2 saptamani de pauza.
balanta_tm spune:
Lasa ca e bine si cu 2 baietei; sunt parca mai feriti de greutati in viata si cred ca e un pic mai simplu cu ei si cu hainele si cu grijile. Eu baietel am vrut, baietel a fost, dar...
balanta_tm spune:
edennoa, suna f bine ce zici tu legat de sporturile combinate, insa trebuie sa ai si timp pt asta. Eu plec de acasa inainte de 9 dimineata si ajuns acasa dupa 19. Apoi trebuie sa gatesc pt a doua zi, ca sotul meu este f mofturos; uneori mai e si de calcat, etc. In weekend as putea sa fac sport, dar in cursul saptamanii nu prea.
aadina spune:
Fetelor, am fost astazi la endocrinolog. Mi-a recomandat sa consult un genetician,tinand cont de avortul menstrual de la inseminare si calitatea proasta a embrionilor de la fivuri, si faptul ca din cei 7 embrioni ramasi nu au congelat nimic. A zis ca dupa 1 septembrie ma va pune in legatura cu un genetician. A zis ca ar fi fost bine sa se fi facut un cariotip al unui embrion, si ca, in concluzie , in proportie de 90% sunt cauze genetice.
balanta_tm spune:
aadina, parerea mea este ca vei da banii degeaba la genetician. Tu si sotul aveti cariotipurile ok, da?
Tu polar body ai facut vreoadata la Wunsch?
aadina spune:
Cariotipurile facute de noi sunt in regula, dar a zis ca nu e de ajuns ceea ce am facut noi. La nici un fiv nu am am facut Polar body.
Voi merge si la genetician sa vad ce zice si el, oricum pt. analize genetice mai stau sa ma gandesc, pt. ca stiu ca sunt f. scumpe, si nu cred ca in iasi este vreun labaorator sa le faca.
Am facut totusi ieri progesteronul, amh nu l-am facut. Balanta, stiu ca ai zis ca nu e relevant,dar ce zici de rezultatul asta: 2.52. Era era z25, iar testele de ovulatie se pozitivasera din z18.
Valorile de referinta sunt: faza ovulatorie 2.4-9,4, faza luteala 5.3-86.
Nu e prea mic?
balanta_tm spune:
Ba da, este mica valoarea ce ti-a iesit. Ar fi bine sa refaci analiza pe ciclul urmator.
Bine ca nu ai facut AMHul luna asta.
Eu astept sa imi vina CMul ziele astea, sa repet E2ul (sa vad ce mai face "derbedeul", daca a scazut sau imi face iar zile fripte).
aadina spune:
Din partea mea e liniste, pt.ca nu mai am noutati.Astept ciclul din septembrie sa fac histeroscopia si mai vedem ce mai fac dupa.
Din pacate, vacanta s-a terminat, de maine din nou la servici, si se anunta un an scolar uracios.E o nebunie totala. Toti sunt ca niste rechini.