FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 13
balanta_tm spune:
aadina, ti-a raspuns dr Ana?
camrynna, eu sunt f f ocupata cu jobul in perioada asta, am lucrat weekendul trecut, o sa mai lucrez si jumate din weekendul asta.
M-a lovit pofta de inghetata la ora asta, dar ma tin tare si nu ma duc sa imi iau. Incerc sa ma pacalesc cu niste prune .
aadina spune:
Mi-au raspuns de la Viena . Raspunsul lor:
Please do a hysteroscopy with endometrial biopsy and bacteriological and histological exam of the specimen. September will be perfect, so we will start the protocol afterwards.
Last spermiogramm: 23 Mio / ml, 9% rapid progressive, 65 % slow-progressive, 26 % immobile. Normal forms 35 %
2 embryos with 10 cells and one embryo with 9 cells
There was no development of the remaining embryos, so we could’nt freeze any – sorry
Please continue taking Euthyrox
Please replace Fostimon with Gonal. That will make no problems
We will give you Clexane/Lovenox starting from day of transfer
Sa inteleg ca e bine de facut fivul imediat dupa histeroscopie? In cazul asta aman histeroscopia, pt. ca eu nu sunt inca pregatita pt alt fiv, nici fizic, nici psihic, si nici material.Plus ca tr. sa mai caut raspunsuri inca, si cel mai greu este ca nu ma pot hotara asupra clinicii viitoare, tot ei sau in tara. Aici sunt total indecisa.
Balanta, ai repetat E2?
aristica spune:
aadina da, poti face fiv imediat dupa histero.
balanta am mai fugit putin: am luat 3 zile de concediu si am stat, in total, 5 zile in Photos. Am gasit doua golfuri superbe, inedite, cu apa de chihlimbar, am devorat calamarii si midiile, am dansat prin cluburi si am venit ca o cioara. Azi imi spunea un coleg ca-i bine ca rad des, altfel nu ma mai vedeau. Deci arat ca un "minoritar" deshuamat , ca-mi cade pielea de pe fata
In rest, iau ac-uri si inca nu-s constienta ca-ntr-o luna stau cu ochii-n chiloti. Sper sa vina tare si samiruta din urma ca ma simt singura, caci nu ma asteptam sa incep asa de repede...
Ai dozat e2?
...cat despre sport - am lasat tutunul, ieri am baut mult prea mult ceai verde (ca mi-i pofta de tigare, asa ca beau ceai), am uitat ca ceaiul asta ma tine treaza, asa c-am pedalat mult si bine la bicicleta mea din dormitor. Acum dorm pe mine... Nici eu nu ma prea tin de sala, aerobice, chestii d-astea cu program, ca-s lenesa, dar pe bicicleta din dormitor ma urc atunci cand vad cum creste dosul, sau cum iese cate-o sunca pe sub tricou...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
aadina, eu nu inteleg ca ei ar sugera sa faci FIVul neaparat dupa histeroscopie. M-am uitat si peste mailurile ce le-ati schimbat acum cateva saptamani, si cred ca ei au dedus ca tu ai vrea sa incepi cat mai curand, de unde si reactia lor.
Esti sigura ca vrei sa faci urmatorul FIV tot la ei? Stiu ca ezitai. Oricum, eu personal am ideea ca intre doua FIVuri este bine sa astepti cam 6 luni - organismul are si el nevoie de putin timp sa se refaca.
Daca as fi in locul tau, le-as multumi pt informatii si le-as spune ca nu sunt inca pregatita pt un nou FIV si ca ii vei contacta cand vei fi; spune-le si ca le vei comunica rezultatul histeroscopiei. Intre timp, as face histero, AMHul, si m-am linisti un pic dupa FIVul asta.
Referitor la a face FIV imediat dupa histero, da, sunt clinici care prefera asta, dar nu cred ca Wunsch are o fixatie pt treaba asta. Eu am facut histero in Noiembrie 2009 si FIVul in Martie 2010 si a fost ok.
Maine fac Estradiolul.
balanta_tm spune:
aristica, bravo pt mini-concediu! super! macar bucuriile astea mici sa ni le facem.
cu histeroscopia cum a ramas? eu sunt f prinsa la job si citesc mai pe sarite in ultima vreme la alte topicuri. parca ziceai ca faci histero cand vii din concediu?
oricum, astept sa reusiti amandoua: tu si samira si apoi sa ma trageti dupa voi, fiecare sa ma ia de cate o mana.
apai daca si tu te vaiti de sunculite, io ce sa mai zic?
aristica spune:
of, balanta, am scris la "oligoastenoteratozoospermie" - am facut-o mai mult pe viu, dar am scapat de ea.
Eu pana acum am avut numai esecuri cu copchii astia pe care-ar fi trebuit sa-i fac "in vitro", deci nu pot spune decat ca-mi doresc sa ai un prunc complet sanatos, indiferent de ceea ce mi se intampla mie. E valabil si pentru samira, normal.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
aadina si eu fac histero luna asta si Fiv luna viitoare.
medicul meu nu a insistat pe treaba asta dar nici nu mi-a spus ca ar fi ceva daunator.
balanta,eu cred ca aristica se alinta cand vorbeste despre sunci...cre'ca le vede prin frigider si da fuga la bicicleta avand impresia ca-i vor ajunge pe sub tricou,prin panataloni.
o sa reusim si noi fetelor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
nu soro, am sunci, am ceva burta, dar cand ma vad cu tine imi tin respiratia
samira33 spune:
zurlie mai esti!!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna