FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 10
mada81lina spune:
La Aquarena merg.
La Do Stil am abonament de firma, am fost, dar nu am intrat decat o data in bazin. La DO nu este f curat (pt o sensibila ca mine, ma refer), si nu m-am riscat f mult. Am preferat sa stau la soare si sa fac exercitii la aparate.
Scuze off
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
balanta_tm spune:
Si eu tot la Aqa ma gandeam sa merg. La Do am si eu ab de firma, dar nici mie nu mi-a placut cum arata.
Multumesc
Haideti fetelor,va rog, mai vreau pareri . Voi ati merge cu cateva lui inainte de FIV?
camrynna spune:
Buna Aristica , ce m-ai nimerit ,eu am fost diagnosticata cu diabet de tip 2 sau mellitus ( aveam insulina mare ,in legatura tot cu SOP-ul ) , am luat Metformin o perioada si Glustin alta perioada si..din 2009 insulina mea este in limite normale ..Glicemia mai sarea peste limita , acum inainte de FIV era mica mica .
Eu de azi am inceput cu alergatul pe banda , la piscina merg cand s-o termina Ramadhanul asta !
Balanta , Madalina , Adina
aadina spune:
Balanta si eu as sta in dubii daca sa merg sau nu. Te gandesti ca e o piscina curata si intretinuta si sigur nu vor fi probleme. Dar daca totusi apare vreo bacterie, ceva? mai stai si vreo luna sa scapi de ea.
Si am fost la mare 3 zile inaite de fiv si nu m-am bagat deloc in apa. acum imi pare rau, macar o baie puteam sa fac.
aristica spune:
balanta eu de cand ma stiu am avut o singura data candida, urmata de un streptococ (sti perioada), dar n-am fost la bazin. Si crede-ma ca eu ma bag in toate bazinele, piscinele , marile, lacurile si baltile pe care le vad (asta si ca pescuiesc mult). Am avut odata o ciuperca de piele (a avut-o si tatal meu), dar am luat-o din Dunare, acum vreo 3-4 ani (in perioada inundatiilor, cand Dunarea era foarte murdara).
Eu, din contra, cand ma duc la orice mare, datorita salinitatii, sunt convinsa ca si daca as avea o bacterie nedescoperita, scap cu siguranta de ea. In plus, ador inotul. Deci eu, m-as duce fara sa clipesc la bazin inainte fiv-ului, ba chiar si in timpul sarcinii. De fapt, in seara asta, la 22;00, plecam in Grecia si ne intoarcem luni spre marti dimineata si marti dimineata ma duc direct la histeroscopie. Dupa histero, chiar daca incep tratamentul, am sa intru in piscina mica de la mine din curte (e din aia gonflabila). Si cand se va raci afara, in timpul fiv-ului, dar si dupa el, am sa ma duc in continuare la cea acoperita de langa casa mea. Indiferent de ceea ce voi lua din apa, se poate trata. oricum, inotul iti solicita absolut tot organismul, in plus, in sarcina, este cel mai indicat sport. Deci, parerea mea este sa te duci.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"
samira33 spune:
balanta,decizia asta depinde de tare multe lucruri.
si eu cochetez cu ideea mersului la piscina pe timpul sarcinii...cred ca mi-am format o obsesie deja din treaba asta ca ma surprind destul de des cand merg sa inot ca studiez oamenii care intra-ies din piscina la care merg in ideea ca o sa vin si cand o sa fiu gravi.
apa poate sa fie ok,filtrele si sistemele de curatare ok,dezinfectantii ok...dar ceilalti oameni care intra in piscina cum sunt???
poate ca merg eu prea departe cu imaginatia...nu stiu.
personal,m-am decis totusi sa renunt la piscina pana la FIV...desi imi arde sufletul dupa cateva bazine.
citeam pe undeva un articol despre pericolele la care se expun oamenii ce merg la piscine "de cartier" sa zicem versus cei care merg la piscinele cu pretentii si spuneau acolo ca cei care merg la piscinele cu pretentii sunt mai expusi aparitiei diverselor eczeme,probleme,alergii etc pentru ca substantele folosite la piscinele de elita sunt mai toxice,mai nocive si sunt folosite in cantitati mai mari fata de piscinele de cartier.
cred mai mai mare incredere as avea-o in mare...ca e maaaare...piscina,oricat de mare ar fi ea e totusi o apa statatoare si nici nu se schimba zilnic apa din piscina.
daca te stii si mai sensibila mai bine renunti la ideea asta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
balanta_tm spune:
Multumesc mult, fetelor
Eu am sistemul imunitar destul de slab, asa ca imi e cam teama. Samira, ai dreptate cand zici ca in piscinele mai cu pretentii se folosesc substante mai puternice: la asta unde as fi vrut sa merg eu, miroase intr-adevar mult mai puternic a clor sau ceva de genul fata de cum miroase in aia unde am abonament de firma.
Probabil ca cel mai intelept este sa nu merg.
Eheeee, in apa sarata, la mare, as tot sta in apa fara nici o teama. De cand m-am intors din concediu, nu am mai facut candida si cred ca este meritul apei sarate.
Aristica, concediu, iar??? Suuuper de tine! Have fun. Tu pescuiesti? lol, esti mare figura
melisa28 spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?...Eu sunt tare obosita, nu am timp de nimic , Anna Raisa ma solicita tot timpul.
Am intrat sa va incurajez, sa nu renuntati la visul de a deveni mama, este greu intradevar, dar si satisfactia de a-ti tine minunea dumnezeiasca in brate e mult mai mare...
Intru mai rarut , dar va tin pumnii stransi la fiecare, va pup pe toate nu va mai enumar, si sper sa auzim in curand de o noua graviduta
Anna Raisa a venit pe lume pe 27 .07.2011...o iubesc atat de mult.
aadina spune:
Ma bucur ca ai intrat Melisa sa ne dai vesti despre fetita ta. Sa ne mai tii la curent cu evolutia ei.
Multa sanatate si tie si Anei Raisa.
aadina spune:
Balanta, ieri in Z 21 testul de ovulatie era tot pozitiv. Pot face luni, in Z 25 progesteronul?