FIV Europa(46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

camryna,eu nu am simtit vreo jena in timpul ET.
si faptul ca ai lasat-o mai moale cu un regim superestrictiv dupa ET nu te-a ajutat in vreun fel...ovocitele se formeaza cu 1-2 luni inainte de procedura deci atunci ar fi trebuit sa ai o alimentatie bogata in proteine si grasimi bune pentru a se intampla ce ti-am scris mai sus.
multa bafta iti doresc!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

In urma cu 2 luni ( ante - FIV ) mancam de stingeam...
Niko , eu fumez 2-3 pe zi aici , insa in Romania am sarit de juma' de pachet ca eram cu prietenele mele care mananca tigarile ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor am o nelamurire.
Vreau sa-mi dozez progesteronul. Stiu ca se face in Z 21, asta insemnand joi, pe 25, dar testele de ovulatie au inceput sa se pozitiveze putin abia de ieri, adica in Z 18. Cum sa fac progesteronul in cazul asta , acum joi sau sa mai las cateva zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, asta e primul ciclu dupa FIV? Daca da, nu sunt sigura ca este relevant sa faci hormonale pe ciclul asta.
Ca si idee, daca ai ovulat in Z18, cred ca nu are sens se faci Progesteronul mai repede de Z24-25. Cam ce lungime au ciclurile tale?
camrynna, am citit la un alt topic ca vrei sa iei pastile de slabit. Ce sa mai zic, sunt fara replica! Daca tu crezi ca asta este solutia...no comment. Inseamna ca vorbim degeaba de calitatea ovocitelor, etc.
Durerile din timpul ET nu sunt normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

da e primul ciclu. Oricum nu e o graba sa-l fac acum. Voiam sa fac si amh, ca nu l-am facut niciodata. Atunci voi amana pe luna viitoare.
Ciclurile mele cateodata sunt de 30-31 zile. Probabil ca asta va fi mai lung. Oricum ciclurile le-am avut mereu regulate, si cele mai scurte au foat de 30 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

aadina, asta e primul ciclu dupa FIV? Daca da, nu sunt sigura ca este relevant sa faci hormonale pe ciclul asta.
Ca si idee, daca ai ovulat in Z18, cred ca nu are sens se faci Progesteronul mai repede de Z24-25. Cam ce lungime au ciclurile tale?
camrynna, am citit la un alt topic ca vrei sa iei pastile de slabit. Ce sa mai zic, sunt fara replica! Daca tu crezi ca asta este solutia...no comment. Inseamna ca vorbim degeaba de calitatea ovocitelor, etc.
Durerile din timpul ET nu sunt normale.

Balanta , nu sun sigura,mi-e teama si mie de efectele secundare..daca pana la urma nu va merge si NU va merge cu dietele ..si nici FIV nu reuseste ..,(nu am zis ca le iau inainte de FIV),doar nu o sa raman cat malul asa,ca fac infarct pana la 35 de ani..si nici operatie cu bypass gastric sau rezectie nu fac ..

Mergi la inceput

Cred ca nu ai cum sa nu slabesti daca ai rabdare, te alimentezi corect si faci si putin sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

camryna sotul meu are diabet de tip 2. cand a fost diagnosticat a inceput un regim specific diabeticilor. in 6 luni (SASE) slabit 24 de kg. Doctorul i-a spus ca a slabit enorm intr-o perioada mult prea scurta de timp. Iar el nu se pregatea de-o sarcina, ci doar de o recoltare de sperma. de slabit, se poate slabi, dar sa nu faci nici ca el, sa slabesti atat de mult. in cele 6 luni el manca doar salata din rosii, varza, castraveti, ardei gras, salat verde, ridichii. foarte rar manca piept de pui fiert simplu in apa. Dupa aceste 6 luni a tinut in continuare regim 9fara prajeli si grasimi si in mare, fara alcool), dar manca si el ca omul. Acum, dupa 3 ani de la diagnosticarea diabetului, il tine sub control doar prin alimentatie si o pastila 9siofor 850, impartita in jumatate -dim. si seara). Si isi tine si greutatea sub control.
Deci cel mai indicat este sa te duci la un nutritionist si sa slabesti treptat si impusti doi iepuri: consumi alimente sanatoase care-ti pregatesc organismul pentru o sarcina, dar si slabesti.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"

Mergi la inceput

Fetelor, am nevoie de parerile voastre: mi-a casunat sa ma apuc de inot dar am o teama: daca iau ceva din bazinul de inot? - ma gandesc la vreo ciuperca genitala, infectie, etc (bazinul este f f curat si cu pretentii, de fapt este chiar profesionist, dar deh, cine stie cine se scalda in el?). Ca daca ma captusesc cu ceva inainte de FIV, am incurcat-o. Voi ce ati face in locul meu? Ati merge inainte de FIV sau nu?
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

balanta, eu sunt persoana care, daca ciuperca sta la soare sa se bronzeze si eu intru in bazin, lasa tot si sare pe mine, chiar daca in bazin mai sunt 100 de pers.
Ani la rand mi s-au prins ciuperci si infectii peste tot, pe piele, candide toate prostiile, de refuz sa mai intru in bazine.
Insa, cam de un an merg la bazinul nou de pe calea Lugojului si nu am luat nimic, zic eu, nu mi-am facut lama, dar nici nimic suspect n-am simtit, comparativ cu alte bazile in alti ani, unde intram o sec, si ziua a doua, curgea candida dupa mine rauri rauri.
Poti face o incercare, daca ai ghinionul sa iei ceva, ai tp sa tratezi, DESI, nu cred sa iei, e f f ingienic acolo, una doua pe vezi pe femei de la curatenie ca dezinfecteaza, ai si aparat de dezinfectat picioare, etc. E f ok, pe probate.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

mada, tu mergi la Do Stil (sau cum s-o numi)?

Mergi la inceput