Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bai eu tot am mancat din cutia aia...de pe 22 cand am primit o am cam raschetat jumate din ea...adica aprox 100 gr. sa fiu sincera nici nu m am gandit...inauntru nu au coniac...ci o crema cu coniac. am crezut ca e cu aroma doar...da azi m am uitat din prostie pe ambajal si scrie 16% alcool. imi venea sa mor de ciuda cand am vazut

acuma, de mancat le am mancat...ce sa mai fac?!

Oana 32+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Bai eu tot am mancat din cutia aia...de pe 22 cand am primit o am cam raschetat jumate din ea...adica aprox 100 gr. sa fiu sincera nici nu m am gandit...inauntru nu au coniac...ci o crema cu coniac. am crezut ca e cu aroma doar...da azi m am uitat din prostie pe ambajal si scrie 16% alcool. imi venea sa mor de ciuda cand am vazut

acuma, de mancat le am mancat...ce sa mai fac?!

Oana in 100 gr cioco sunt max 16 gr alcool maxim , deci 2 lg asta daca e 16 % din tot , de e 16 % din crema.. e nici o lingurita...
Mai mult eu nu beau niciodata alcool pt ca nu imi place, insa de cand sunt gravida am baut si bere de cateva ori, si visinata.. nu imi fac pb ... cant asta e nesemnificativa ..
Ce sa faci? sa te bucuri decioco fara regrete

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara, burticute!
Am reusit sa mai citesc si eu cat de cat din urma, ma bucur mult ca sunteti ok majoritatea, imi pare rau ca jade este in spital, sper sa fie totul bine in final (si cu siguranta va fi).
sei deja ai ajuns la 36 de saptamani...super tare, te apropii cu pasi repezi de marea intalnire
lali esti foarte inteleapta, asa cum spunea si sei, in ciuda varstei foarte fragede, eu sunt o adevarata bunicuta pe langa voi, am 32 de ani si minte deloc
maria si eu stiam ca e bine sa eviti baile pe perioada sarcinii, in special cele fierbinti, eu nu am facut baie deloc de cand am ramas insarcinata,mi-a fost frica, numai dus, duc dorul baii rau de tot, eu stateam cu orele in cada...
marina ti-am vazut si eu pozele, esti frumoasa si foarte tanara si burtica ta cu gemenasi este adorabila
oana sa stii ca si eu am mancat cateva bombonele cu lichior sau coniac, pe la scoala, ma serveau copiii si mi dadeam seama ca au alcool cand le bagam in gura, era prea tarziu, totusi cantitatea de alcool cred ca este infima...si am luat de vreo 2 ori si cate o gura de bere din paharul sotului, mi se facea pofta.
Felicitari pentru cele 32 de saptamani implinite, am implinit si eu 32 sambata
ionela eu am citit intr-o noapte cand nu aveam somn vreo 3-4 subiecte de la nasterea unei stele, am vazut ca postezi mult la un subiect de acolo, mi-a placut ca stii o gramada de lucruri si dai tuturor cate un sfat bun, mi-am notat multe din ceea ce scrii tu acolo

31+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

ionela eu am citit intr-o noapte cand nu aveam somn vreo 3-4 subiecte de la nasterea unei stele, am vazut ca postezi mult la un subiect de acolo, mi-a placut ca stii o gramada de lucruri si dai tuturor cate un sfat bun, mi-am notat multe din ceea ce scrii tu acolo

31+ cu Maria-Alexandra

Nu pot decat sa ma bucur ca ceea ce scriu foloseste cuiva. Ma bucur mult ca ai gasit ceva util

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna seara si de la mine ....

Va salut si va pe fiecare in parte!!!!
Abia astept sa merg sambata la medic sa vedem ce ne zice ... si cel mai trist sa ne spuna cui medic ne lasa ... k nu mai stiu dak v-am spus pe 14.08.2011 pleak in concediu ... dar totusi sper sa nu fie probleme indiferent cu ce medic voi naste!!!!

Sa aveti grija de voi si mai vorbim .... de citit sa stiti k va citesc zilnic si ink visez la o intalnire cu toate fetele de la noi din odisee cu BB!!!!

Pusilici,Lavinia

35+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Schimbare de semnatura!!!!

36+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Gata! Am dormit!

Eu m-am mai gandit,nu v-am suparat eu cu varsta,ci v-ati suparat singure ,ca eu nu am zis nimic decat cine e cea mai mica,nu ce-a mai tanara.
Marina am vazut si eu pozicile cu tine si sotul. la amandoi da? Nu doar la sot. Mai,voi sunteti fotomodele , o sa aveti copilasi tare frumosi la cum aratati amandoi!

Hayat dar de ce s-a fasticit sotul tau de la pupicul meu? Pai merita ,ca sunt putini barbati care sunt de acord cu acest fel de socializare .

Oana tu iti faci griji ca ai imbatat copilul cu 100 gr de bomboane intr-o saptamana? Pai a mea e alcoolica direct, ca am baut singura,intr-o luna 1.5 litri de vin de butuc,rosu , luna trecuta. Era in frigider de mai bine de un an (cred ca de la craciunul din 2009) ,si nu se atingea nimeni de el. So cum sarcina asta am avut foarte des pofta de alcool( la sarcina trecuta imi facea greata numai gandul la el) , imi puneam cate putin in pahar.
Mikka
Marryan pe unde esti mamicule ? Esti bine?
Jade si pe tine te pup si te astept cu vesti cat mai bune.

Mai voiam sa spun ceva,dar nu mai stiu ce... Am uitat.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, mikka

stiu ca nu e grav...cunosc femei care au baut inainte sa afle ca s gravi, deci in prima parte a sarcinii si cei mici n au avut nimic. mi e ciuda ca as fi putut sa ma uit pe ambalaj sa vad ce bag in gura ca sa bag cu buna stiinta nu asa ca bleaga

cred ca sunt 16% din toata bomboana..deci 2 linguri...destul

ata ete..sunt mancate si digerate deja. nu mai am ce face..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Sei, mikka

stiu ca nu e grav...cunosc femei care au baut inainte sa afle ca s gravi, deci in prima parte a sarcinii si cei mici n au avut nimic. mi e ciuda ca as fi putut sa ma uit pe ambalaj sa vad ce bag in gura ca sa bag cu buna stiinta nu asa ca bleaga

cred ca sunt 16% din toata bomboana..deci 2 linguri...destul

ata ete..sunt mancate si digerate deja. nu mai am ce face..

Nu te mai stresa din cauza bomboanelor ... bine k ti-au cazut bine la stomacel!!!!

36+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

ms mult Mika. Fiecare gravidutza e frumoasa, are cva aparte
Ap fetele eu la aproape 29 saptamani am luat 10 kg si mom stagnam. Cred k burticutza mea e mai maricica ca la multe dintre voi si o sa mai crestem cva

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput