Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Gata! Am dormit!

Eu m-am mai gandit,nu v-am suparat eu cu varsta,ci v-ati suparat singure ,ca eu nu am zis nimic decat cine e cea mai mica,nu ce-a mai tanara.
Marina am vazut si eu pozicile cu tine si sotul. la amandoi da? Nu doar la sot. Mai,voi sunteti fotomodele , o sa aveti copilasi tare frumosi la cum aratati amandoi!

Hayat dar de ce s-a fasticit sotul tau de la pupicul meu? Pai merita ,ca sunt putini barbati care sunt de acord cu acest fel de socializare .

Oana tu iti faci griji ca ai imbatat copilul cu 100 gr de bomboane intr-o saptamana? Pai a mea e alcoolica direct, ca am baut singura,intr-o luna 1.5 litri de vin de butuc,rosu , luna trecuta. Era in frigider de mai bine de un an (cred ca de la craciunul din 2009) ,si nu se atingea nimeni de el. So cum sarcina asta am avut foarte des pofta de alcool( la sarcina trecuta imi facea greata numai gandul la el) , imi puneam cate putin in pahar.
Mikka
Marryan pe unde esti mamicule ? Esti bine?
Jade si pe tine te pup si te astept cu vesti cat mai bune.

Mai voiam sa spun ceva,dar nu mai stiu ce... Am uitat.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

lali ce dragutza esti... Ms pt complimentele vis a vis de sot e fst sportiv de arte martiale.Am o comoara de barbat din toate punctele de vedere valcenii la capitolul barbati sunt cei mai cei. Toate sunteti frumoase eu m.am uitat la toate albumele de pe grup

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lali,

cred ca sunt eu prea exagerata si paranoica...

nush cum sa fac sa ma vindec

Sugestii anyone?

Oana 32+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana ...un somn bun , o tura de plans , si decarcat nervii pe sot ( sau caine/ pisica)...
asta am facut eu ieri.. azi sunt mai bine..

Eu iar am o dilema: sa merg sapt asta la munca?

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

ajutati-ma si pe mine... sunt obisnuita cu alt formul care e total diferit... cum fac sa vad si eu pozele vostre si sa pun si eu poze?

33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

ajutati-ma si pe mine... sunt obisnuita cu alt formul care e total diferit... cum fac sa vad si eu pozele vostre si sa pun si eu poze?

intri pe grup si dai in stanga unde scrie photos si iti apar albumele s dc vrei sa pui poze scrie sus in dr create album si apoi apesi upload. Sper k ai inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Citat:
citat din mesajul lui maria26

intri pe grup si dai in stanga unde scrie photos si iti apar albumele s dc vrei sa pui poze scrie sus in dr create album si apoi apesi upload. Sper k ai inteles

mersi mult.. cred ca si ultimul meu neuron e pe duca de la sarcina :)))) unde "pe grup" ? .. am cautata de am innebunit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Maria26, in primul rand tu esti la noi in grupul de yahoo? Daca nu, ai link de trimitere pe prima pagina a forumului, unde poti sa ceri accept pe grup.In capitolele trecute s-a mai discutat care sunt conditiile, numai ca uite, nu am fost atenta daca s-au scris si pe prima pagina, acolo unde suntem notate si cu kg.

30+ cu minune de

DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!

mai e asa de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Maria26, in primul rand tu esti la noi in grupul de yahoo? Daca nu, ai link de trimitere pe prima pagina a forumului, unde poti sa ceri accept pe grup.In capitolele trecute s-a mai discutat care sunt conditiile, numai ca uite, nu am fost atenta daca s-au scris si pe prima pagina, acolo unde suntem notate si cu kg.

30+ cu minune de

DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!

mai e asa de putin

Nu s-a scris,acum am vazut. Spusese Anca parca,ca o sa scrie . Fac eu un mesaj acum de postat acolo,stiti voi,si cu acele reguli pentru care Anca spunea ca pare rea...

Deci pe prima pagina va aparea scris asa :

Cum intri in grupul de yahoo, sa ne vezi si sa te vedem:
-Intri des pe forum,participi activ la discutii sa ne cunoastem.
-Ceri acceptul pe forum,sa vada toata lumea
-Intri pe linkul http://groups.yahoo.com/group/strugurasi2011/ si dai "JOIN" la grup / - Ceri lincul catre grupul de Yahoo userilor : Ancaroro,Seidana sau Jade_Jador
-Astepti acceptul cerberilor nostri
-Pui in cel mai scurt timp poze cu tine sa te cunoastem si noi

Esti eliminat din grup daca :
-Nu faci folder cu poze intr-o saptamana ( putem modifica timpul ,cum spuneti voi)
-Nu dai date sa dam de tine( un nr de telefon,un mail,sa dam de tine daca dispari si ne ingrijoram)

Nu vrem sa parem rele sau (prea) exclusiviste dar in trecut au fost ceva probleme , si asa am ajuns precaute. Pe grupul de yahoo sunt si date personale de aceea nu se da acceptul foarte usor

E bine asa? Spuneti voi daca e mai bine sa apara linkul catre grup pe prima pagina sau sa se ceara linkul fetelor.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Fetelor, eu de vineri mi-s intr-o depresie de zile mari... sunt mare, maine intru in sapt. 32 si raportez 15 kg puse, ma vad deformata, dar ce e cel mai grav e ca retin la apaaaa... fatza mi s-a deformat, degetele de la maini, incheietura mainii (gizas), picioarele butucanoase, dar cel mai mult ma deranjeaza fatza .

Si azi vorbeam cu cineva si ziceam ca eu, uneori, daca poftesc la cola/pepsi, beau.. Ea ca nu e bine, ca afecteaza bebe-ul. Voi credeti asta?

Maine merg la eco' de 32 de sapt, sper sa fie totul ok, ca deja am si eu tot felul de ganduri absurde.

ps. am sa pun si eu poze pe grup, daca primesc acceptul si ma prind cum se face

31 + cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Si sa nu va mai aud cu varsta, ca ma deprim si mai tare.
Eu la sfarsitul lui august fac 35 de ani .

Mergi la inceput