Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)
Raspunsuri - Pagina 7
maria26 spune:
multumesc pentru sfaturi :).. bazinele sunt in aer liber si temperatura apei este de max 35 grade... nu e fierbinte.. doar calda... n-as vrea sa risc nimik... baie in cada nu am facut de cand am ramas insarcinata, desi imi e dor..
33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
seidana spune:
Maria ... si eu subscriu la ce au zis fetele.. asa stiu si eu ca si HAYAT, ca daca e calduta nu e pb, insa nu fierbinte si sa mentii anumite parti ale corpului afara.. mama cata baie in cada am facut la inceputul sarcinii mereu imi cocotam picioarele pe vana sa stea afara...
Caty.. asteptam vesti...
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Lali_mete spune:
Hayat chiar te rog sa ma suni cand esti deprimata din orice motiv,nu doar din cauza varstei.
Seidana am un bax de servetele,ti le-as trimite dar pana ajung la tine seaca lacrimile.
Eu ma bag langa Paul la un nanel.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani
MARINAENACHE spune:
am pus poze pe grup cu biberoanele si sterilizatorul de la TOMMEE TIPPEE
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
camady spune:
Fetelor am emotii.Cat de curand o sa deschidem si noi lista nasterilor.
Deabia astept sa vad ce-mi zice si mie pe 3 august...........sper sa n-o mai tina cu cezariana.
34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
oanaiasi spune:
Lali, eu m am suparat asa tare ca ma duc sa mai iau o bumboana cu coniac
plus de asta o astept pe matza sa posteze ca sa mai iau de ea...cum adica 24 de ani?!
Eu am mancat si acu stau ca un greiere.
Oana 32+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Uitasem, azi avem 32s
Oana 32+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
ionelamaria spune:
Lali, eu m-am suparat foc ( evident glumesc). Lasa, ca ai sa ajungi tu de varsta mea sa vezi cum e
Maria, daca ai voie in bazin cu apa cald nu stiu. Stiu doar ca baie in cada nu se face pentru ca apa are temp prea mare si se ridica tem corpului iaar efectul asupra copilului e ca la febra. Probabil ca depinde si de cat de calda e apa din bazin. Daca e la 37 gr sau ceva e ok, ce e peste.... hm.... nu stiu.
Eu asa stiu, dar nu garantez ca doar asta e problema
na ca pana m-am foit eu cu raspunsul a scris Hayat_Kh, documentat
Caty, ce putin mai ai!!!!
Oana, adica sunt mai multe?Hm, varstele astea mici cer ciocolata
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu
seidana spune:
Marina super tareeee ce fain ii totul la dublu.. super ..
bibe alea arata intr-un fel....
Oana sa iti fie de bine bombo.. pt 2 stropi de coniac iti faci tu pb? daca burtica pofteste nu o lasa sa astepte..
Lali... oricum te apreciez f mult, esti tare inteleapta...
Camady.. ei zic sa insisti cu ce vrei tu.. mi-i se pate absurd pe burta ta sa iti zica ea ce si cum.. dar va fi bine vei vedea...
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Uitasem, azi avem 32s Oana 32+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
incet incet... ajungem sa ne deschidem comoara