Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Pai daca am un fuuuuuuuuuuuund vorba aia cat caminul cultural.Mai mi-a zis cineva sa-i iau mai mari, ca acopere operatia nu sa fie banda exact la nivelul ei

Oricul am si o pereche XL

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

si daca tot suntem la capitolul bani... am impresia ca pt indemnizatia de maternitate se iau in calcul si bonurile de masa. Se iau in calcul si la prenatal?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

si daca tot suntem la capitolul bani... am impresia ca pt indemnizatia de maternitate se iau in calcul si bonurile de masa. Se iau in calcul si la prenatal?

28+

eu cred ca nu.. bazandu-ma pe modul de calcul al concediilor medicale ( pre/post natalul e un conc medical).. si mai mult luand in considerare ca se iau in calcul veniturile pt care s-a platit CAS ( nu impozit , in cazul tichetelor se plateste doar impozit, iar indemnizatia de crestere a copilului se acorda in baza veniturilor supuse impozitului)...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ma doare capul cu prenatalul asta. atatea formule ca nu mai pricep nimic!! eu tre sa iau acum pe 5 banii pe prenatal pt iulie si tot nu stiu sa imi calculez cat tre sa iau..............

Lori 36+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

ma doare capul cu prenatalul asta. atatea formule ca nu mai pricep nimic!! eu tre sa iau acum pe 5 banii pe prenatal pt iulie si tot nu stiu sa imi calculez cat tre sa iau..............

Lore ... ti-as calcula eu, daca vrei da-mi un PM cu veniturile brute pe ultimele 6 luni inainte de prenatal..
Daca vrei...
Sau eventual dupa masa o sa intru si sa scriu pas cu pas cum se calculeaza prenatalul/ postnatalul... ( ev sa ne dam intalnire sa fim in sincronizare perfecta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Hayat, cum te mai simti? Mai ai contractii? Ai ajuns la dr azi cum ziceai?
Eu inca merg la birou, ca ma ambitionez sa merg pana in ultima saptamana cand imi iau zilele de concediu de odihna adunate pana acum, apoi intru in prenatal. Sper sa nu aiba bebe alte planuri si sa vrea mai devreme

Alayna, cu hainutele depinde cum o sa fie bebe de mare. Lui Iannis, primul baietel, i=am luat hainute ca ptr 0-3 luni si desi s-a nascut in saptamana 39 abia a avut 48cm, asa ca inota in ele. Cu greu i-am gasit hainute ptr prematuri/new born si care sa fie la preturile rezonabile. Vezi cat de mare o sa fie bebe pe la 35-36saptm si cumperi atunci mai multe.

Andreea, felicitari ptr schimbare semnatura si spor la aranjat apartamentul si la mutat. Sa ai grija cu agitatia (stiu ca ti s-a mai zis asta ) sa mai stea bebe in burtica in vreo 4 saptm cel putin

Marina, sunt superbe pozele tale. Ce frumos sa ai gemeni (cel putin din afara asa pare o sa ne povestesti tu dupa ce nasti cum e cu gemeni ) cat despre varsta, ani multi si frumosi sa ai in fatsa ta

Ionela, daca tu la 30 neimpliniti ai o varsta matusalemica, eu la 34 impliniti ce sa mai spun? Subscriu la ce a scris May 'varsta e cea pe care o simti'

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

sei nu e nevoie de PM - salariul brut a fost de 1740 lei ... la valoarea asta nu ma tem ca m-o prada careva - incadrarea e pe post pt studii liceale. :))) multumesc mult.

Mergi la inceput

Din ce stiu eu, CAS se calculeaza la salariul minim brut pe tara (care momentan e 670 ron).
In rest, da, asa se face calculul.

Citat:
citat din mesajul lui seidana

[quote]citat din mesajul lui Kora_B

Kora multumesc.. stiu cum se calculeaza indemnizatia .. insa nu stiam in luna aug cum se ia...
adik in calculele mele ar fi asa
-Vn brut luna 02 +03 +04 +05 +06 +07 = Vn total brut ( de ex 2000 lei *6 luni) = 12000 lei)
-Zile lucratoare luna 02 +03 +04 + 05 +06 +07 =20+23+20+22+21+21=127 zile
-Vn mediu / zi = vn brut total / nr zile lucratoare in per ref = 12000/127 = 94.49 lei/ zi
-In luna aug as avea ( din tot 22 zile lucratoare (15 aug liber) , 5 lucrate 17 in prenatal) 17 *94.49 lei =1606.33*0.85 =1365 lei
-Din asta se scade CAS af salariului mediu potrivit incadrarii in post (770 *10.5% )80.85 lei
-si as lua pt 17 zile 1365 -80.85 undeva la 1285.5 lei + salariul cuvenit pt cele 5 zile lucrate

Asa e nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

sei nu e nevoie de PM - salariul brut a fost de 1740 lei ... la valoarea asta nu ma tem ca m-o prada careva - incadrarea e pe post pt studii liceale. :))) multumesc mult.

SI DIN CE data esti in prenatal...?

Alte sporuri prime ai in lunile ian iul ?

Mergi la inceput

Caty, felicitari! Ce putin mai e pana iti tii bebelina in brate!!! Sa ai o nastere usoara si sa te refaci cat mai rapid!

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

'Neata mamici si burtici

Ce fac fetele?
Am intrat sa va salut si sa "ma laud" cu cele 37 sapt pe care le-am implinit aziNu imi vine sa cred cat de putin a mai ramas pana o sa imi strang in brate comoara
Tot azi mergem sa facem un tur al maternitatii si am asa niste emotii....mi-as dori ca piticuta mea sa vina pe lume duminica viitoare
Deci daca nu intru duminica viitoare sa fac prezenta sa stiti ca exista posibilitatea sa fiu "ocupata" cu nascarea

Va pe toate si va urez o zi minunata si o saptamana linistita,fara dureri

Fericita 37+ cuLoriana-Maria

AMR 3 sapt max

Mergi la inceput