Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)
Raspunsuri - Pagina 15
racheel spune:
Lore te draga mea, cum te simti?
Zubi copil rasfatat primeste tot ce ti se daruieste
Matza, ce frumos misca a mea este lenesa rau
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 buna fetelor revin si eu dupa o absenta mai lunga. ma prezint de cateva zile cu niste contractii dureroase, destul de nasoale. am ajuns azi la medic, mi-a zis ca am colul ok-Slava Domnului. dar mi-a dat tratament cu utrogestan(din nou!) si nospa forte, unul la 8 ore, timp de 2 sapt. de azi intru in prenatal, pana acum am fost 2 sapt in CO. sper ca sunteti toate ok. va pup 33 feb2007 |
Helenutza nu e nimic rau k iei utrogestan... eu nu am incetat sa iau utrogestan 200mg(3 pe zi) pt k asa mi.a recomandat si de o luna de zile fac si injectabil cu proluton (nu se gaseste in Rom, abia am fct rost de el) care este progesteron concentrat... e pt siguranta bebeilor si a ta
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
racheel spune:
am venit de la medicul de fsmilie, mi-a dat trimiterea cu analizele, mi-a luat tensiunea si este 12 cu 7
In drum spre casa am trecut pe la un magazin si mi-am luat chilotei XXXL
Incep si eu sa-mi fac bagajelul.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Nane.. sala mediu cf incadrarii in post..
De anul asta salariul mediu se calc in functie de studii, adica daca esti muncitor calificat, necalificat, daca ai studii medii, studii liceale sau universitare
In fisa ta a postului trebuie sa scrie ca pt a fi contabil de ex trebuie sa ai studii liceale
economist studii superioare...
muncitor pe santier poti fi muncitor necalificat ... etc,
numai din fisa postului poti afla asta, sau de la RU , nu de pe ctr de munca...
sal minim e Salar minim pe economie 670
Pt studii liceale 770
Pt studii Superioare 1204
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Nane spune:
citat din mesajul lui seidana Nane.. sala mediu cf incadrarii in post.. De anul asta salariul mediu se calc in functie de studii, adica daca esti muncitor calificat, necalificat, daca ai studii medii, studii liceale sau universitare In fisa ta a postului trebuie sa scrie ca pt a fi contabil de ex trebuie sa ai studii liceale economist studii superioare... muncitor pe santier poti fi muncitor necalificat ... etc, numai din fisa postului poti afla asta, sau de la RU , nu de pe ctr de munca... sal minim e Salar minim pe economie 670 Pt studii liceale 770 Pt studii Superioare 1204 36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
ahhha! lamurita sa traiti! mersi.
si deci se calculeaza 10,5% din 1.204? Atat? fara a mai adauga altceva?
28+
MARINAENACHE spune:
Matza ce frumos se misca printesica ... ai o burtica frumoasa si dragalasa mai ales in miscari de ”dans”
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
zubi spune:
feteleeeeee , acum ma simt rasfatata
nu stiu ce sa gatesc azi, mi-e somn,eu inca nu am scapat de lenea aia mare..si uneori mi-e foame dar mie-0 lene sa gatresc? am devenit cea mai mare puturoasa
Zubi, mami35+ cu
minunea mea
Kora_B spune:
Da, e ok asa. Am recuperat saptamana trecuta si ptr saptamana anterioara cand nu am luat nic' in plus
citat din mesajul lui seidana Kora ti-am pus 5,2 kg? e bine? ultima data ai raportat 4 App.. la36 sapt eu am 12,5 36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
seidana spune:
Hai mai Rach cum 3xl ....? si tantile de 100 kg ce poarta?
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nane
ahhha! lamurita sa traiti! mersi. si deci se calculeaza 10,5% din 1.204? Atat? fara a mai adauga altceva? 28+ |
da doar CAS se scade, din salariul minim, fara impozite sau alte minuni