Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)
Raspunsuri - Pagina 17
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kora_B Din ce stiu eu, CAS se calculeaza la salariul minim brut pe tara (care momentan e 670 ron). In rest, da, asa se face calculul.
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
bine ar fi sa fie asa....
insa am citit putin altfel ... dar Doamne ajuta sa fie la salariul minim, nu am citit nici eu exact in lege.. sau cel putin nu mai stiu eu..
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Kora_B spune:
Iti confirm cand ajung acasa si ma uit in carticica cu legislatia actualizata privind concediile si indemnizatiile (oug 158/2005).
Citat: | ||||
citat din mesajul lui seidana
bine ar fi sa fie asa.... insa am citit putin altfel ... dar Doamne ajuta sa fie la salariul minim, nu am citit nici eu exact in lege.. sau cel putin nu mai stiu eu.. 36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
andreea_t spune:
citat din mesajul lui seidana
Lore ... ti-as calcula eu, daca vrei da-mi un PM cu veniturile brute pe ultimele 6 luni inainte de prenatal.. Daca vrei... Sau eventual dupa masa o sa intru si sa scriu pas cu pas cum se calculeaza prenatalul/ postnatalul... ( ev sa ne dam intalnire sa fim in sincronizare perfecta) 36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
da, Sei si eu vreau niste formule ca is in pom. Stiam ca sunt 146 de zile pre si post natal pe care ii primesti de la firma, iar indemnizatia de la stat depui nu stiu pe unde un dosar.
34+ Doamne iti multumim!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar sei nu e nevoie de PM - salariul brut a fost de 1740 lei ... la valoarea asta nu ma tem ca m-o prada careva - incadrarea e pe post pt studii liceale. :))) multumesc mult. Lori 36+ fericita cu Mara |
Lore am calculat asa:
Zile lucratoare in ian -iunie 2011 = 127 zile
- Vn brut pe ultimele 6 luni = 6 * 1740 = 10440 lei
- vn mediu pe zi : 10440/127 = 82.20
- vn mediu pe zi *0.85 % ( af indemnizatiei ) = 69.87 lei / zi
Luna iulie are 21 zile lucratoare
Vn pt luna iulie = 69.87 *21 = 1467 lei
Vn dupa deducere CAS = 1467- 80.85 ( pt studii liceale) = 1386 lei
.....................= 1467 - 70.35 ( salariul minim ) = 1396 lei
Daca nu ai concediu fara salar si alte modificari la salariul brut in lunile ian - iunie 2011 cam atat ar trebui sa iei pe iulie
Teoretic trebuie sa fie mai mult decat ai tu in mana cand mergeai la munca... calculul e teoretic, dupa cu scrie in lege si in normele de calcul...
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B Andreea, felicitari ptr schimbare semnatura si spor la aranjat apartamentul si la mutat. Sa ai grija cu agitatia (stiu ca ti s-a mai zis asta ) sa mai stea bebe in burtica in vreo 4 saptm cel putin 31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
Doamne ajuta Kora!!! Sper sa reusesc sa nu ma agit prea mult, este tare dificil sa nu poti face mai nimic, dar trebuie sa reusesc . Se apropie mutatul, saptamana viitoare o sa fie, inca nu-mi vine sa cred, parca sunt intr-un vis.
34+ Doamne iti multumim!
seidana spune:
citat din mesajul lui andreea_t
da, Sei si eu vreau niste formule ca is in pom. Stiam ca sunt 146 de zile pre si post natal pe care ii primesti de la firma, iar indemnizatia de la stat depui nu stiu pe unde un dosar. 34+ Doamne iti multumim! |
sunt 126 zile ...banii se iau de la firma
Dosarul pt CIC si pt indemniazatia de la stat se depune la serviciul de asistenta sociala si protectia copilului ,
Vezi ca pe prima pag la linkuri am pus ce trebuie sa contine dosarul si unde se depune
Te ajuta calculul pt lore?
FETELE DACA AM GRESIT CEVA IN CALCULUL PT LORE VA ROG UREChEATI-ma
Kora_B spune:
Lali, subscriu la ce au spus si alte fete. Nu mi se pare ca erai umflata la prima sarcina
Nanna, azi ma duc sa-l iau pe Ianni de la ai mei. Si apoi mergem cu el sa cumparam pestisori Am luat de sambata un acvariu mic (de 60l) si azi vrem sa-l si umplem cu pestisori. Iannis e foarte incantat. De ieri de cand i-am zis de pestisori i-a zapacit pe ai mei intreband 'cand vine mami sa ma ia sa mergem sa luam pestisori?'
Ce zici mergem maine la un frappe? Ca mai avem de bifat pe cuponul ala inca 2 baturi si ne alegem cu una gratis Si poate vine si Hayat daca o sa se simte bina
Cat despre hainute, daca vrei putem merge intr-o zi sa cutreieram supermarketurile cele mai apropiate (alea din Berceni) sa ne uitam dupa hainute
Of, ce aiurea e fara internet ca lumea acasa! Sper ca saptamana asta pana vineri sa vina sa ne instaleze si noua net-ul ca se fac cele 14zile lucratoare maxim....
Va pup si o tai acasa!
Kora_B spune:
126 zile pre + postnatal.
da, Sei si eu vreau niste formule ca is in pom. Stiam ca sunt 146 de zile pre si post natal pe care ii primesti de la firma, iar indemnizatia de la stat depui nu stiu pe unde un dosar. 34+ Doamne iti multumim! |
Kora_B spune:
Te inteleg! Si cu agitatul si cu mutatul
Noi desi m-am mutat de 2 saptamani inca mai am momente in care nu-mi vine sa cred ca am reusit sa ma mut inainte de a naste. Eram tare stresata de gandul ca ne vom inghesui in 2 camere cu 2 copilasi.
Sa ai spor!
Doamne ajuta Kora!!! Sper sa reusesc sa nu ma agit prea mult, este tare dificil sa nu poti face mai nimic, dar trebuie sa reusesc . Se apropie mutatul, saptamana viitoare o sa fie, inca nu-mi vine sa cred, parca sunt intr-un vis. 34+ Doamne iti multumim! |
oanaiasi spune:
Mama...da e groaznic cu calculele astea...abia astep sa vad cat iau si eu. din iulie am prins 14 zile lucratoare in CO si 7 in prenatal...probabil nu o sa se simta f tare la bani.
m am cantarit cu acelasi cantar mereu - al doct de familie pentru ca eu nu am binevoit sa imi iau unul...
de acum asta e. important e ca m a pus medicul la regim...mi a zis clar ca nu e ok sa iau atat de mult in greutate in asa scurt timp. eu inca mai sper sa fie retentie hidrica in cea mai mare parte...altfel nu mi imaginez...
whatever...tre sa imi cumpar cantar si sa mananc ca la carte..
Oana 32+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!