Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

"we can run but we can`t hide!" :)))

si pe mine m-au cam apucat emotiile - si pt nastere si pt venirea acasa a bebelinei..... e asa de lunga sarcina incat te obisnuiesti cu starea asta de burtoasa si ti se pare ca o sa nasti peste vreo 3 ani. :)))) daca va vine sa credeti mie parca nici acum nu imi vine sa cred ca in burta e ditamai bebelusul si ca o sa il tin acusi in brate. :)) uf!

Lori 36+ fericita cu Mara

da ... eu nu vreau sa ma hide.. dar nu ma gandesc, desi abia astept sa imi tin printesica in brate..
Eu m-am cam obosit de burta, e tot mai greu de ridicat dimineata din pat...

Am modificat kg, si am pus conditiile de intrare in grup scrise de LALI

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Waw Matzule, asas imi face si mie burtaaa,dar nu am reusit sa filmez pana acum...

Seidana , pai cum facem,lasam linkul acolo sau vi-l cere voua cine vrea sa dea join? Ca sunt doua posibilitati ,scrise amandoua,si care se cam ciondanesc.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

si gataaaa acum s-a bagat la somn...:))))mititica de ea:))

35+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oau matza ce miscari de balerina... oau.. a mea nu prea mai face asa ceva.. si credeam ca a mea e zapacita..

Lali .. cum vreti .. cum zic fetele care se pricep mai mult, din partea mea , da jos linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Matza super filmul !! e minunat ca o sa ai asa o amintire. nici eu nu am reusit sa filmez inca si cum zicea si sei bebelina mea nu prea mai face de ceva vreme asa acrobatii dar poate revine - o sa incerc sa o filmez si eu . bv super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

foarte tare, Matzule! :))

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

zubi -

va invit la masa de fructe, mere, piersici si prune.

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Sei, la calculul indemnizatiei de maternitate se iau in calcul zilele lucratoare din cele 6 luni anterioare intrarii in CMat.
Astfel, ptr luna august ti se vor lua in calcul veniturile brute din ultimele 6 luni (feb-iulie)care se vor imparti la total nr de zile lucratoare din cele 6 luni la care se aplica 85%. Valoarea rezultata se inmulteste cu zilele lucratoare din august aferente concediului de maternitate.

Indmz CMart = (Suma Vbrut 6 luni / Suma nr zile lucratoare 6 luni) x 85% x 17 (zilele lucratoare de pe 8-31aug)

Iar in urmatoare luni, suma indemnizatiei va fi aproximtiv aceeasi, diferenta constand in zilele lucratoare din luna ptr care se acorda prenatalul (de ex. Sept - 22 zl, Oct - 21 zl,etc.) iar in ultima luna in care iei se vor calcula zilele ramase pana la completarea celor 126 zile de prenatal.

Ca sa afli suma finala pe care o primesti ptr august, mai sunt de facut inca vreo 2 calcule. Daca vrei iti zic si de astea

Citat:
citat din mesajul lui seidana

NEatza fetitelor...

Intrebare pt Ancaro.. ca eu nu ma mai pot concentra deloc !!! sau oricine stie...

Daca imi iau din 8 august prenatalul, cum se calculeaza la stabilirea indemnizatiei de maternitate (prenatal).. imi ia 5 zile lucratoare in august, 7 zile calendaristice ( pt calcularea vn mediu) , sau ia 5 zile lucratoare si 31 calendaristice? ... si se ia august luna intreaga sau se iau lunile anterioare intregi ca baza de calcul.. ( teoretic in august as avea 5 zile lucratoare si 17 prenatal)
Sper ca m-am facut inteleasa...

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Super tare filmuletul Matza! Bravo ca ai reusit sa filmezi bebelusa balerina!

+33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

buna dimineata!

toate bune? observ cu bucurie ca burticile sunt active si voioase !

sei acum putem incepe numaratoare inversa sau tot prea devreme e? :))) pregatiti pampoanele - am o presimtire ca in 2 sapt maxim incep sa soseasca berzele.

noi suntem bucuroasi ca am ajuns cu bine pana la 36 sapt si speram sa mai tina minunea macar 2 sapt (ireal de putin!!!)

burta e maaaaaaare si e mareee si mami . raportam aproape 17 kg plus.

bravooo Lore!!!! multi

si eu sper ca bebe sa stea cuminte in garsoniera inca minim 3 sapt. Dupa 15, 20 aug poate veni cand vrea el.

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput