Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)
Raspunsuri - Pagina 12
stefy13 spune:
Neata burticutelor!
Raportez si eu +10 kg la 33 sapt.
Fetelor care va simtiti deprimate din cauza sarcinii sau a varstei... la mine are efect mersul la coafor. Ma simt minunat apoi, mai ales dupa masajul de relaxare facut la cap.
Ca sa nu mai zic, ca aproape zilnic ma duc in fata oglinzii sa-mi admir butica ... si ma alint zicand ... sunt cea mai frumoasa burtica, sunt cea mai frumoasa burtica.
+33
MatzaRebela spune:
deci momentan am ramas minora odiseei?:))
oanaiasi imi pare rau ca te-am lasat sa astepti atata cu urechiatul:p
noi avem o stare aiurea asa.. nu-mi mai ajunge nimic, timpul, spatiul,banii,, ma gandesc cum sa mut mobila asta prin dormitor sa fac spatiu pentru patutul fetitei...
maine incheiem 36 saptamani deci mai raman 2-4 saptamani, nu am luat nimic, bani nu am strans.. deci stress
bebelina mea isi tot schimba pozitia... si sambata am uitat ca s-a schimbat iar pe partea dreapta cu picioarele si m-am pus sa dorm pe partea dreapta nu va spun ca in 10 minute mi-a tras un sut la ficati din ala tare si pe toata lungimea/latimea canici eu nu stiu de am ramas fara respiratie.... se pare ca mai mult pe spate ma lasa sa dorm in ultimul timp dar daca stau pe spate ma doare mijlocul.... ohh inca putin inca putin
de mancat nu stiu ce sa mai mananc ca nu imi vine sa mananc nimic.. (adevarul e ca eu aveam probleme dinainte dar acum parca sunt mai groaznice) probleme in ce sens.. mananc azi sa zic o tocanita apoi mie nu o sa mi mai trebuiasca tocanita 1-2 luni de zile..
si am cam epuizat tipurile de mancare pe care le tolerez...:(
uff obosesc repede, ma stresez repede, am devenit sensibila la zgomote in timp ce dorm(pe la 6:30 dim s-a trezit vecina de sus sau fiisu si se tot perindau prin casa si auzeam tot.. desi eu normal trebuia sa dorm ca eram obosita ca sambata noapte a fost party pe scara vecina pana la 1 nu am putut sa adorm chiar 2 dimineata si duminica a continuat altu cu muzica de pe scara mea......)
iar ma plang prea mult asa-i?:)))
ieri ne-au sunat nasii sa ne intrebe daca am facut varicela inca:))) ca ieri au facut si fetele lor varicela(au luat-o de la nasul mare):)))) dar noi suntem ok cred ca am facut cand am fost copii:))
pup si sper sa revin azi:) canu mai dorm daca nu am adormit pana acum ca la noapte iar ma uit pe pereti:))) si diseara la 9:30-10 vreau sa ma bag la somn (vedem reusesc?:))
35+cu Kate Rina
loredanar spune:
buna dimineata!
toate bune? observ cu bucurie ca burticile sunt active si voioase !
sei acum putem incepe numaratoare inversa sau tot prea devreme e? :))) pregatiti pampoanele - am o presimtire ca in 2 sapt maxim incep sa soseasca berzele.
noi suntem bucuroasi ca am ajuns cu bine pana la 36 sapt si speram sa mai tina minunea macar 2 sapt (ireal de putin!!!)
burta e maaaaaaare si e mareee si mami . raportam aproape 17 kg plus.
Lori 36+ fericita cu Mara
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar buna dimineata! toate bune? observ cu bucurie ca burticile sunt active si voioase ! sei acum putem incepe numaratoare inversa sau tot prea devreme e? :))) pregatiti pampoanele - am o presimtire ca in 2 sapt maxim incep sa soseasca berzele. noi suntem bucuroasi ca am ajuns cu bine pana la 36 sapt si speram sa mai tina minunea macar 2 sapt (ireal de putin!!!) burta e maaaaaaare si e mareee si mami . raportam aproape 17 kg plus. Lori 36+ fericita cu Mara |
Lore incepi tu cu numaratoarea inversa ... p[e mine ma iau palpitatiile cand ma gandesc...
insa cu siguranta luna asta decartam...
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
MatzaRebela spune:
am facut video la alien am facut video la alien hehehehe:)))
doamne ce mi s-a foit inca se mai foieste:)) mai mult ca sigur vrea sa si schimbe iar pozitia:))) pupici
app oare se paote incerca pe grup s il las 1 zi sa il vedeti apoi il scot?
35+cu Kate Rina
loredanar spune:
"we can run but we can`t hide!" :)))
si pe mine m-au cam apucat emotiile - si pt nastere si pt venirea acasa a bebelinei..... e asa de lunga sarcina incat te obisnuiesti cu starea asta de burtoasa si ti se pare ca o sa nasti peste vreo 3 ani. :)))) daca va vine sa credeti mie parca nici acum nu imi vine sa cred ca in burta e ditamai bebelusul si ca o sa il tin acusi in brate. :)) uf!
Lori 36+ fericita cu Mara
Kora_B spune:
Buna dimineata, fetelor!
De ieri am schimbat si eu semnatura Am intrat in saptamana 32
Am avut ceva emotii aseara intrucat m-a luat, din senin, stand in pat, o durere de cap ingrozitoare. Si m-am gandit sa-mi iau tensiunea. Aveam 15 cu 8
Am bagat rapid un ceai de tei si un no-spa si am continuat sa-mi monitorizez tensiunea din 20 in 20min.
Mi-era teama sa nu fie preeclampsie, dar din fericire, tensiunea mi-a scazut, a ajuns pe la 12 cu 6, si mai mica uneori. La un moment dat, la vreo ora dupa ce bausem ceaiul ajunsese la 8 cu 6. Pfff!
De ieri imi tot monitorizez tensiunea si vad ca nu a mai crescut mai mult de 12 cu 8.
Ma duc sa citesc din urma si revin
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
MatzaRebela spune:
a iesit cam mare hehe(ca timp are doar 5 min) il puna cum pe youtube si va dau linkul:))) sa nu va speriati de tinuta mea:))
35+cu Kate Rina
Lali_mete spune:
Eu iar emigrez..M-a sunat sora-mea ca vine intr-o ora sa ma ia si ma intorc in doua-trei zile. Sper sa ii functioneze netul sa intru de la ea,ca telefonul mi l-a f,,,t fi-miu ...
Multam de aprecieri,eu chiar ma simteam frumoasa cu toate edemele mele pentru care ma certau dr-ii , si cu toate petele de pe fatza.
Maria atunci spor la sa faceti bebei frumosi. Si al meu mai vrea unul,si i-am spus ca daca patim ca niste prieteni de ai nostri, care dupa 3 copii, a ramas sotia insarcinata,menstruatia a venit peste sarcina,si s-a trezit insarcinata in 3 luni, nu a lasat-o sufletul sa faca chiuretaj ca erau gemeni. Au acum 5 copii...
Nanna ba e posibil sa va lase. Dormea Paul vara trecuta de nu avea aer in carucior pana pe la 1 cu muzica in urechi ,pe terase.
Racheel tot nu te lasi,a? Lasa ca ma cantaresc eu ,sa vedem care are mai mult... Poate sa nu insemne nimic faptul ca s-a lasat mai jos, mai are de crescut nitel pana sa se pregateasca de nastere.Si a mea e un pic lasata.
Helenutza23 ,sa stai cumintica si sa asculti de dr,ca sa nasti la termen,da ? Nu vrem sa scoatem agitate inainte de vreme.
Athosik spor la cumparaturi.
Zubi chiar ma gandeam la voi , ma gandeam ca iar ai evadat la tara. Mie imi place mult Ayan Iosif, si parerea mea este sa puneti la copil ce nume simtiti voi ca i se potriveste,nu ce cred altii.
Hai treci la ca sa te simti iar rasfatata.
Pune mana si adu lucrursoarele la bebe acasa, si patut si hainute,spala ce e de spalat,calca ce e de calcat, iti va ridica moralul . Si nu te mai gandi la prostii, Ayan o sa fie foarte bine,o sa nasti in 30 de minute , si o sa va iubiti tu si indianul tau frumos pana la adanci batraneti.E bine?
Stefy asa da, da exemplu si moatzelor care se smiorcaie ,sa nu se ma ideprime atat.
Matza nici noi nu am strans bani,iar sambata am aranjat prin camera sa facem loc la bebelusa. Si trebuie musai sa mai cumparam un sifonier ca nu ne mai incap hainele copiilor inr-unul mic.
Cand te asezi mai pe spate,baga un pui de perna in scobitura mijlocului.
Lore ma bucur ca sunteti bine. Hai ca mai pastram pentru doua saptamani,da?
Kora dar de la ce o fi crescut atat de mult?
Bine ca esti bine acum.
Matza astept linkul,sper sa apuc sa il vad pana merg la surioara mea.
Va pupic,pregatesc bagajelul.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani