Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cum citeste Saya povesti:

ia o carte pe care o deschide tacticos si citeste "Once upon a tiiiiiime" plescaie de 2-3 ori din limba, falfaie din gene de cateva ori si mai intoarce o pagina si continua cititul "end of story" si inchide zgomotos cartea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

INCOMPLET! trebuie sa critice si sa dea indicatii din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:

Doamne cata dreptate ai! I love You!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va multumesc de cafea si voie buna

In primul rand trebuie sa-l pup si sa-l felicit pe Andre care a intrat in randul baieteilor mari de acum. La multi ani!!!! pui mic.

Timi sunt dragalase foc fetele tale, de istete nu mai zic. Imi place mult cand povestesti despre ele.

Vivela numa D putea inventa o asa poveste

Simo stie baiatul ce are

Eu tocmai m-am intors cu Eric de la IOMC. M-am dus bou si m-am intors vaca. Adica "poate sa fie si ganglion dar poate sa fie si chist, asa ca mai bine facem o eco". Eco care la dr recomandata nu se poate decat luni, saptamana viitoare astfel ca bineinteles ca o saptamana intreaga o sa-mi fac nspe mii de scenarii . Macar i-am recoltat sange pentru niste analize. Sper sa fie alea bune ca sa-mi mai linisteasca piticii.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:

INCOMPLET! trebuie sa critice si sa dea indicatii din cand in cand.

Timi, leutza si berbecutza.

Subscriu .

Stefania, La multi ani pentru Andre! Sa-ti traiasca copiii si sa fiti mereu sanatosi si fericiti. Felicitari si pt slabit si spor in continuare.

Vivela, Timi, nu va vine sa-i mancati cand ii auziti cu asa povesti dragalase ?

Timi, iar m-ai bagat in ceata culinara, ce-s alea gombotzi cu prune?

Muuuaaah,

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

majoratul lui burebista...asta mi s-a parut tare...adevarul ca se preteaza un astfel de bac pentru esecul de anul asta,mura'n gura dar tare mi-e ca vor pica si la un astfel de bac ca deee,logica se cultiva.

Mergi la inceput

Anto cu cateva luni mai tarziu ii urez si eu la multi ani sotului tau.
Gombotzi sunt galuste cu prune.
Nu stiu cum e la voi dar mie mi-e drag sa trag cu urechea la ele cand Soph troneaza si sunt amandoua in baie. Atunci au cele mai profunde discutii, pline de intelepciunea varstei normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Vreau sa-mi iau o friteusa...idei? Pot folosi ulei de palmier?

Timi si Matei vorbeste singur cand troneaza...Mai nou are un prieten imaginar, Alexandru . Din ce-am citit eu e varsta prietenilor imaginari, cei care fac toate obrazniciile; din fericire al nostru e copil cuminte . Cica fenomenul e mai des intalnit la copiii singuri decat la cei care au un frate/sora, asa ca probabil cand va apare Gabriel, Alexandru ne va parasi.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bai!!! V-ati intrecut pe voi inseva! Nu mai pot de ras!
Am ras si la cocenii si penisul lui mychy si la alaturarea penisului cu cafeaua lu' simo si la examenul de bac (Super Tare!!!) si la povestile lui david si la fenomenalele de fetitze ale lui timi.
Va rog io mai continuati!
Sa stii, vivela, ca si laur ma pune sa spun povesti cu kk pe care mi le recita el inainte, gen: mami, imi zici povestea cu joseph care s-a dus jos in living si s-a apucat sa faca pipi si kk pe mocheta/parchet si a venit mamica lui si l-a vazut si dupa aia a venit si taticul lui care l-a certat etc etc etc Si io zic: pai ai zis-o tu, mami! Si laur: nuuuuuuuu, zi tu! Ma apuc sa zic constiincios si daca gresesc cumva ma corecteaza nervos.
Joseph este dintr-o poveste ticluita de catre mine cu adanci valente umanitare si corectitudine politica. Mai precis, Joseph este un baietel mulatru, sosit din Africa de Sud (?!) care intampina ceva probleme minore, ce-i drept, legate de discriminare pe baze de culoarea pielii si diferente etnic-culturale, probleme pe care le depasesc cu usurinta varstei si dezinvoltura copilasilor civilizati din clasa in care a nimerit. Totul se termina pe fundalul Odei Bucuriei. The end. Desigur ca laur n-a prea priceput de ce ar trebui sa fie nu tocmai alb baietelul cu pricina dar mi-a facut hatarul. Cand s-a plictisit de morala a la La Fontaine a dat-o pe chestii mai dambovitene gen kk pe mocheta. Whether black or white, cu-n kk pe parchet toti suntem datori.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput