Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Neata!
Stefania, la multi ani piciulikului de 1 anisor! Chiar, mai, ce repede trece timpul! Sa fiti sanatosi!

Lulu, ce mutritza de smekerutz are luca!!! Zi si mie te rog mult de unde ai luat si cu cat rolele si echipamentul?? Ca vaz ca sunt potrivite clar varstei si as vrea sa ii iau si eu taurashului. Poate ii fac o surpriza de ziua lui, saptamana viitoare.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mai Vio eu tot astept sa intri sa ne spui ca Laurentiu va deveni fratior mai mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Va multumim mult pentru urarile de La multi ani pt Andre va pe toate si pe gravidute de 2 ori

Timi pai Bimby a mea face un mousse de ciocolata de mama mama si in 5 min e gata. Se face practic singur. Eu acum sunt la dieta am slabit 6 kg mai am vre-o 15 kg asa ca nimeni nu vede mousse de ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Si din repertoriul ce treaba are scula aia de gaurit cu prefectura ...ce treaba are cafeaua mea cu bancul tau

n-are legatura cu cafeaua ta, ci cu gluga de coceni a lu Vio!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Si din repertoriul ce treaba are scula aia de gaurit cu prefectura ...ce treaba are cafeaua mea cu bancul tau

n-are legatura cu cafeaua ta, ci cu gluga de coceni a lu Vio!!!!

Acu pot sa dau vina pe gravidenie?
Sa ma trimita cineva la frecat baia!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

mai bine la frecat manganu'! sau margica? sau menta...sau orice altceva, inafara de baie!

Mergi la inceput

oare nico ce-o mai face? si x-ray?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Stefania cred ca mousse-ul tau e mai complicat, cel pe care l-am facut eu amesteci doar ricotta cu mascarpone, zahar, cioco topita si frisca si-i gata...nici macar n-ai multe vase de spalat

Simo ai dreptate totul este supradimensionat acum, Soph e o drama queen cum alta nu-i si la noi cam totul vine *2 caci micutzica o copiaza pe sora-sa. Daca le cert aia mica asteapta sa va cum reactioneaza sora-sa si daca ma ignora Soph ma ignora si Saya, da Soph plange se chinuie si Say sa planga ....oricat de nervoasa as fi ma bufneste rasul cand le vad ...
Azi am fost in parc si-a piscat-o o furnica pe Sophie de poponetz...vai ce drama, vai ce plansete, ce tanguieli. Dupa ce s-a potolit din sfert in sfert de ora ma anunta ca n-o mai doare asa de tare

azi fac gombotzi cu prune, prima data cand am facut mi-au iesit foarte buni...sa vedem acum cum or iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Andre! Sa cresti mare, sanatos, norocos, intelept si sa-i bucuri pe parinti si pe surioara .

D e la varsta la care imi inventeaza. de la cuvinte la povesti. (asta pt ca exageratul a fost oricum calitatea lui principala de la nastere, deci nu pot zice ca e acum o varsta).
de ex. acum vreo 2 zile, la somnul de pranz (vorba vine, ca n-am reusit sa adormim) mi-a spus povestea cu cei trei cosmari (nu ma intrebati deocamdata ce-s aia ).
si era cam asa:
- au fost odata ca niciodata 3 cosmari! si mergeau prin padure si la un moment dat s-au intalnit cu un lup mare.
- si ce s-a intamplat atunci?
- au inceput sa vorbeasca
-si ce au zis cosmarii?
-i-au zis ceva foarte urat!
- adica?
- i-au zis: "lupule, tu faci caca pe tine?" . apoi au mers ei si s-au intalnit cu un porc si mai mare! si l-au intrebat si pe el ceva urat: "porcule, tu faci caca pe jos in camera?"
- si apoi?
- apoi s-au intalnit cu un motan si mai mare, ca un bloc mare. si impreuna s-au dus la casuta bunicutei!
- da?? si cum era bunicuta?
- mica si rea!! si avea o casa mica si neconfortabila!
si cand au intrat toti astia in casa, i-au stricat casa, ca era mica si ei erau mari.
- D, dar ce sunt cosmarii?
- sunt niste chestii mici, rotunjori, cu ochi caprui, sunt ca niste copii, dar mai linistiti si mai fericiti!!

the end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

da...mai bine altceva...subiectele de BAC sesiunea de toamna:

SUBIECTUL I (LIMBA SI LITERATURA ROMÂN#258;)
Se da textul: “Ana are mere”.
Pe foaia de examen sau pe o alta hârtie pe care o aveti la îndemâna, servetel, ambalaj de ciocolata, etc. scrieti raspunsul la urmatoarele întrebari:
1. Ce are Ana?
2. Cine are mere?
3. Extrageti cel putin un fruct din text.
4. Desenati un mar.
5. Scrieti un alt nume de fat#a în afara de Ana. Daca nu va amintiti e bun si un nume de baiat.
6. Alcatuiti o scurta compunere în care sa povestiti ce va trece prin cap.
7. Analizati textul în 3-4 pagini, sau la alegere scrieti un banc.

SUBIECTUL II (MATEMATICA)
1. Aflati valoarea lui x din ecuatia: x = 2.
2. Suma a doua numere este 4. Numerele sunt egale. Aflati macar unul din cele doua numere.
3. Calistrat avea 10 ani când mama lui l-a ars cu un fier încins pentru ca a luat un 9 la matematica. Câti ani are Calistrat la 2 ani dupa tristul eveniment?
4. Desenati un patrat.
5. Imaginati-va un trunchi de piramida triunghiulara regulata.
6. Puneti în ordine crescatoare numerele: 1,2,3,4,5,6,7,8,9.
7. Gânditi-va la doua numere la alegere si scrieti-l pe cel mai mare.

SUBIECTUL III (ISTORIE)
1. Asociati urmatorii sefi de stat cu anii în care au murit: Burebista, Nicolae Ceauescu – 44 î.Hr, 1989 d.Hr.
2. Scrieti un scurt text istoric folosind urmatoarele cuvinte: batalie, democratie, Stefan cel Mare, porumb fiert, Decebal, 1600.
3. Faceti un portret al lui Deceneu asa cum vi-l imaginati.
4. Ordonati cronologic urmatoarele evenimente istorice: aparitia omului, Unirea de la 1600, majoratul lui Burebista, Unirea de la 1918.
5. Ce tara s-a format în urma Marii Uniri de la 1918?
6. Deduceti o calitate a domnitorului Radu cel Frumos analizând cu atentie numele acestuia.
7. Analizati comparativ în 2-3, maxim 4 cuvinte domnia de 2 luni a lui Ciubar Voda si cea de 47 de ani a lui Stefan cel Mare în Moldova. Încercati sa analizati din cel putin 3 perspective si sa construiti un text care sa respecte rigorile unei scrieri istorice cu caracter academic. Depasirea limitei de 4 cuvinte duce la excluderea din examen!

SUBIECTUL IV (GEOGRAFIE)
1. Comparati din punct de vedere al altitudinii Vârful Moldoveanu si Marea Neagra.
2. Enumerati doi vecini ai României. Daca nu va amintiti, enumerati doi vecini de-ai dumneavoastra de acasa.
3. În 7-8 pagini, analizati fauna, flora i relieful complex al statului Vatican.
4. În ce punct cardinal al României este situata Câmpia de Vest?
Daca nu stiti ce este acela un punct cardinal puteti sa raspundeti “Vest” si sa treceti la subiectul urmator.
5. Pasuri si trecatori: Cine a spus “Un pas mic pentru om, un pas mare pentru omenire”?
6. Alegeti varianta corecta: Vârful Negoiu are altitudinea: a. 2535 metri b. 11 metri c. un miliard de metri d. altitudinea variaza de la o zi la alta.
7. Conform unor masuratori, Vârful Omu ar avea altitudinea de 2505m, conform altor masuratori ar avea 2507m. Care credeti ca este varianta corecta. Argumentati.

Edit: am rezolvat si diacriticele.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Simo fac eforturi sa citesc si sa inteleg

Vivela e tare faina povestea cu 3 cosmari Soph imi amesteca cate 2-3 povesti si se amuza cand imi vede mutra naucita, mai inventeaza si ea dar apar in poveste tot felul de grozavii, face un amestec de real si fictiune

Daca aveti chef de citit o poveste in engleza va recomand www.thebestclass.org/ThreeLittleWolves.pdf" target="_blank">cei trei pui de lup/ lupisori (?) si porcul cel mare si rau

Mergi la inceput