Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata!
Stefania, la multi ani piciulikului de 1 anisor! Chiar, mai, ce repede trece timpul! Sa fiti sanatosi!

Lulu, ce mutritza de smekerutz are luca!!! Zi si mie te rog mult de unde ai luat si cu cat rolele si echipamentul?? Ca vaz ca sunt potrivite clar varstei si as vrea sa ii iau si eu taurashului. Poate ii fac o surpriza de ziua lui, saptamana viitoare.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Simo, hahaha, sa vezi ce te ia mychy de ciuf. cica nu da nimeni cafea. adika mychy ce e? gluga de coceni? (ce dreaq e aia "gluga de coceni"???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

vio, echipamentul complet l-am luat acum maxim 2 saptamani din Kaufland.
Rolele au fost in jur de 65 lei parca si setul de cotiere, genunchiere -25 si casca 20, undeva pe acolo.
Am mai vazut rolele identice pe alte site-uri dar la pret dublu si mult mai mult, nu stiu daca se merita. Ele se regleaza de la marimea 26 pana la 31, cu un adidas/tenes incaltat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc alina,recunosc ca ma tenteaza mai mult "la hamace",suna mai ok,eu urasc plaja aferenta orasului si tot timpul caut loc cu mai putina populatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

multumesc alina,recunosc ca ma tenteaza mai mult "la hamace",suna mai ok,eu urasc plaja aferenta orasului si tot timpul caut loc cu mai putina populatie.

georgiana,mamica de mihnea

merita tot drumul pana acolo, noua cel putin ne place, e curat, e relaxant, alti oameni pe plaja si copilul se distreaza de minune cateva ore bune.
drumul e singura problema, ca strabat tot orasul si toata statiunea dar mai mult de 20-30 minute nu fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Simo, hahaha, sa vezi ce te ia mychy de ciuf. cica nu da nimeni cafea. adika mychy ce e? gluga de coceni? (ce dreaq e aia "gluga de coceni"???)

mai Vio, Simo a avut dreptate.... eu am intrebat daca bea cineva cafeaua cu mine. din cafeaua mea nu dau la nimeni cat despre gluga de coceni...habar n-am , da' mi-a venit in minte un banc: ce-i zice penisul prezervativului? cover me, i'm going in!

lulu, am vazut si eu poze.....fain la mare, si juniorul e tare chipesh! sper sa treaca toate necazurile....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, la multi ani pt andre!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mychy merci ca m-ai scos...repede dadeam vina pe gravidenie

Si din repertoriul ce treaba are scula aia de gaurit cu prefectura ...ce treaba are cafeaua mea cu bancul tau (nu ca nu ar fi bun)?

Si nici eu nu impart cafeaua cu nimeni! De aia fac in plus

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi anisori Andre!!!

Daca voi dati cafa eu dau un mousse de cioco, bun si pt gravide ca Simo, adica fara oua crude... Am facut weekendul asta (reteta din aia simpla ca pt. dummies) si-a avut un succes grozav la ai mei.

Azi vine Soph la mine cu o sticluta de la papusile ei si-mi da sa miros: "Do you love my French perfume that I've bought in Belgium? It smells divine. "
Acum ma astept sa-mi ceara sa-i cumpar un parfum de ziua ei....

Am uitat sa zic cat ne iubeste: "up to the moon, and stars, and the heart back and forth " si Saya la toate astea mai dauga si pana la elicoptere si avioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Timi merci de desert. Fetele tale sunt delicioase!!!!

Matei are o boala cu laudatul...Spune oricui il asculta pe unde a fost si bunica lui e din Dubai si are multe jucarii din Anglia si ce mai vreti voi. am citit...si cica e varsta exagerarilor si "a mea e mai mare si mai tare", rade zgomotos iar cea mai mare realizare e sa faca adultii sa rada.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput