Strumfi de iul-aug 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo78 spune:
Neata! O cafea n-ati da si voi! Las ca dau eu
Mai am o saptamana juma si intru in luna 5
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel
lulu77 spune:
Mneatza,
apar si eu, dupa o groaza de evenimente care mi-au umplut timpul(4 zile de febra mare 40+ la Luca cu o amigdalita pultacee, soacra cu o criza de fiere, chemat salvarea, si pana la urma operata) si incerc sa va citesc din urma sa ma pun la punct cu evenimentele.
mychy, noi la gradinitza am folosit numai pantaloni trining f subtiri si tricou sau bluzon, este cald in sala si plus ce se mai agita ei.
acum spre vara, a mers si cu camasuta, dar Luca nu sta la gradinita decat program scurt, deci nu e nevoie sa se schimbe la venire/plekare decat de incaltaminte.
stefania_97 spune:
Neata
tarta de capsuni, tarta de mere si suc va dau azi ca am baiat mare si frumos
A facut guguloiul meu un an, cand a trecut nu stiu. Parca ieri veneam de la spital cu o mogaldeata mica si plangacioasa.
musso17 spune:
neatza
stefania,sa-ti traiasca printul,sa creasca mare si sanatos!
lulu,sanatate lui luca..brrr 40 plus,eu doar cand aud si ma ia cu rau.
noi voiam sa mergem la plaja dar parca nu-mi suna bine sa merg pe plaja ca sa caut o portiune fara alge si puteeee,vai de mine...poate ar fi bine o ploaie le mai "spala"
lulu77 spune:
geo, eu am fost la paja in week-end in mai multe locatii, toate fara alge, si anume:
plaja "3 papuci" cobori pe langa fostele Pasapoarte, pe strada Patriei de langa Spitalul Militar, sau la MODERN sau in Mamaia-Hanul Piratilor, in toate acestei 3 locatii nu era deloc muradara apa in week-end.
cateva pozici mai noi
musso17 spune:
alina,eu am fost ieri in spatele fac. spiru haret si era teroare,miroasea de-mi venea sa vars,am mers pe plaja pana la modern si am gasit o alveola dar ce sa vezi,plina de oamenide abia am putut sa-l supraveghez pe mihnea,insa azi o sa merg in spate la pasapoarte am vrut sa spun..saru'mana.
monicabo spune:
Stefania, La multi ani lui Andre, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Lulu, unde este plaja de la Hanul Piratilor? In Mamaia, mai spre Constanta sau mai spre Navodari? Ca sa stim si noi.... ca din ce am vazut, intr-un weekend cand am mai fost, era pliiiin de alge...
Or fi ele sanatoase, zice-se, dar ne descurcam si fara!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Simo78 spune:
Stefania sa-ti traiasca baiatul! Eu tarta cu capsuni te rog
Sanatate pentru Luca si bunica lui!
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel
lulu77 spune:
monica, plaja este spre Navodari, chiar in dreptul camping-ului Hanul Piratilor. Noi acolo mergem cel mai des, mai ales in week-end. Imi place ca este linsite pe plaja, este o terasa minunata(a unor prieteni) unde exista si un loc dragutz de joaca ptr copii direct pe nisip cu o gramada de nebunii ca sa isi umple copii timpul, si fac si gratar bun si proaspat. Plaja se numeste "LA HAMACE" si se ajunge la ea cu masina, din strada principala, imediat pe langa gardul de langa camping, are si un panou.
Am fost acolo duminica seara. Apa curata.
Cand mai ajungeti, da un semnal, noi acolo suntem in fiecare week-end. In cursul saptamanii, facem plaja in oras
lulu77 spune:
geo, sa iti mai dau un pont, unde este de mers cu copil greu de supravegheat
la Modern, cobori pe scarile de la blocul acela rotund ( sau ma rog, eu merg cu masina direct pe plaja, dar in dreptul acelui bloc rotund, cu Camera de Comert), exact unde se termina sirul de sezloange, in apa, sunt doua topogane de copii, la mal, apa mica si e o distractie continua ptr copii.si acolo era apa curata vineri dupa amiaza si mai mereu de cate ori am ajuns.