Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina Daca sunteti sambata prin oras poate beau fetele noastre o apa plata cu lamaie impreuna.

Sigur ca suntem in oras, abia astept sa se cunoasca mandrele!Trimit detalii prin pm...
Cam pe la ce ora credeti ca ajungeti?

.... ca tot ii place Sorinei emoticonul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ruxita Mersi pt recomandare, chiar ma intereseaza subiectul cartea; pe vremuri ma informam despre toate cele, acum nu mai am timp si probabil de acolo si agravarea tuturor problemelor mele. Mai grav mi se pare ca nu am entuziasm sa le rezolv . Legat de faptul ca imi dau seama si o spun public pe un forum ca am o problema psihica eu il consider mai degraba un pas spre vindecare si nu unul contrar.
Insanatoshire grabnica piticului! Si felicitari pt coltzishor! Si Naty se lupta cu al treilea .
Aaa.. si eu dadeam eurespal 10 ml pe zi (la recomdaraea pediatrului) in 2 doze.
La sondaj, raspund ca Nataliei i s-a inchis fontanela la 1.4 ani, iar Alena o mai avea deschisa de peste 1 cm la controlul de 1.6 ani. Cred ca a fost unul din motivele pt primirea diagnosticului de rahitism incipient. Dupa aproape 2 luni de homeopate (3 granule zilnic) i s-a inchis aproape de tot. O fi de la homeopate, o fi de la varsta, nu shtiu, dar ma bucur.

bf Daca nu e prea tarziu... schimba antitermicul, uneori unul nu are efect si celalat da (paracetamol cu ibuprofen), indiferent sub ce forma il dai. Natalia mea a facut mereu febra mare la primele eruptzii dentare (pana intr-un an). Daca cumva a avut altceva nu shtiu, dar alte simptome nu a manifestat.

alexutzzza Am ras cu pofta la mesajul tau... ash fi vrut eu sa fie gemanutzele nazbatioase doar pt poze. Deci raspunsul e categoric ca fac singure toate cele (catzarari, cotrobairi etc), din lucruri le mai dau eu si special, dar nu pt poza, ci ca sa mai scap 2-3 minute de ele, rar le capteaza atentzia mai mult de 5-7 minute ceva, o jucarie, un obiect casnic. Meritul meu ar fi ca aleg din multitudinea de poze pe care le fac doar pe cele relevante. Nici nu prea ma pricep eu sa fac portrete deosebite sau sa aleg decoruri frumoase, dar ma straduiesc sa surprind cat mai biune in poze evolutzia si ghidushia lor ca sa radem peste 20 de ani impreuna.

La noi funztie tonul "lugu lugu", dar doar cand au chef. Cel autoritar oricum le sperie, deshi pe moment obtzinem efectul scontat. Cu toate astea... tzip la ele .

nyny Imi pare rau ca Davidutzu e nervos... poate intr-adevar e de la dintzi. La gemanutze m-am convins ca nu de la dinzti sunt atat de "contra" mereu, dar poate la voi e de la dintzi, mai ales daca schimbarea e recenta si fara precedent.

sorina Felicitari pt nepotzica! Grasunica grasunica! cand ma gandesc ca piticele mele aveau cate 2100 la nashtere...
Eu shtiam ca termenul de referintza pt fontanela e de 18 luni.

micki Wow... 2 ieshiri pe zi afara... Noi de-abia ne facem timp 2 ore dupa-amiaza pt plaja, dimineatza e exclus. Zau, nu shitu cum reusheshti...

dece Bine atzi revenit... Eu ma ingrozesc cand povesteshti de operatziunea "olitza"... imi piere si bruma de curaj ce mi-o facusem sa incepem si noi saptamana viitoare. Cred ca aman debutul pe sfarshitul lunii cand mergem la tzara pt 2 saptamani. In curte n-au decat sa-si faca de cap. Am zis!

bea Eshti o mami gravi foarte frumoasa... odihneshte-te de cate ori ai ocazia! Eu una am uitat complet toate "deranjurile" din sarcina... Nici macar bucuria ecografiilor parca nu mi-o mai aduc aminte.

mire Felicitari pt bilantz! Ce vaccin atzi facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Cred ca gemanutzele ishi schimba programul... azi e a doua oara cand nu vor sa doarma la pranz ca de obicei.
Ieri am plajuit pe nori si ne-am balacit in mare pe ploaie. Una peste alta a fost ok, macar daca iau in calcul doar aerosolii si tot da cu plus .
Poate reushesc sa descarc si eu pozele diseara... am promis si de la tzara de acum o suta de mii de ani, si de la tuns si de alte plaji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Neatza!

Noi am venit de la vaccin, nu a plans nici macar o secunda, a impresionat pe toata lumea (including me). Bilant de 18 luni: 10,600 si 84 cm. Fontanela inca mai e, mergem pe 4 picaturi de vigantol (daca n-as uita 5 zile din 7! ) pana in octombrie cand mergem iar sa vedem cum stam cu fontanela.

Sorina sa-ti traiasca nepotica! Ce reactie au avut parintii cand au aflat ca e fetita? Daca sunteti sambata prin oras poate beau fetele noastre o apa plata cu lamaie impreuna.

Nyny si noi in zona, tot cu crize. Desi am laudat camilia la un moment dat, pana acum n-am luat (n-a fost cazul), dar cred ca ii iau si eu o cutie....sa treaca mai usor peste perioada maseloasa.

Ma duc sa strang in urm taifunului si sa spal copilul de kk.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

SUPER TARE!!!! Ce curajoasa e Mara! nu-mi vine sa cred! Nici macar o secunda? WOW!
Felicitari pentru bilant! Ti-am zis eu ca e mai inalta decat Yannis

Mergeti la Buzau deci Have fun!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

explicatie:cine imi da?

cand ii ta-su acasa , ne trezim deodata nu trece ceasul de 9...azi a plecat de dimi si copilul meu si-a fc somnul linistit pana la 10..............oare ce o fi???????????????????

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Si la noi la fel. Cand e tati acasa cum se scoala tati hop si Yannis face ochi sau daca se scoala Yannis de lapte si se trezeste si tati si-si face cafeaua etc, atunci Yannis nu mai adoarme chiar daca e 7 dimineata. Cand e numai cu mine , ne trezim pe la 9 jumate 10 sau ma trezesc eu, imi fac cafeaua, imi fumez dimineata in liniste si se scoala si el pe la 9 jumate 10.
Explicatie? La mine, Yannis e terminat dupa ta-su, e amor mare intre ei, Yannis nu se arata atat de incantat de mine cat de ta-su, cred ca vrea sa nu rateze ocazia de a petrece timp cu el, nu stiu. Sau poate tatii fac mai multa galagie decat noi...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Cred ca gemanutzele ishi schimba programul... azi e a doua oara cand nu vor sa doarma la pranz ca de obicei.
Ieri am plajuit pe nori si ne-am balacit in mare pe ploaie. Una peste alta a fost ok, macar daca iau in calcul doar aerosolii si tot da cu plus .
Poate reushesc sa descarc si eu pozele diseara... am promis si de la tzara de acum o suta de mii de ani, si de la tuns si de alte plaji...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Off offf offff e balamuc la tine offff...deci e real...Poor you!

cat despre nani , are si Yannis niste perioade de 2-3 zile o data la o luna / o luna jumate cand nu vrea defel sa doarma la pranz, apoi revine la programul obisnuit. Rabdare si nu le forta ca mai mult iti pui parul cu bigudiuri incercand sa le pui la nani daca nu vor...cel putin la mine asa e

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Multumim pt felicitari!

Larisel am facut pentaximul (vaccinul de 1 an din grila de la stat), aveam restanta.

Alex daaaa, doc vb la telefon in timp ce o intepa asistenta pe Mara si facuse niste ochi mari ca de ce nu plange copilul, eu transpiram de emotii, facandu-mi planuri pt calmarea copilului si ea se juca linistita cu un creion.

Sorina probabil ca ne vedem (daca puteti) la intoarcere, mai spre dupa-amiaza asa...

Bea tare frumusica burtica ta!

Nyny rabdacol mami!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Neatza!

Noi am venit de la vaccin, nu a plans nici macar o secunda, a impresionat pe toata lumea (including me). Bilant de 18 luni: 10,600 si 84 cm. Fontanela inca mai e, mergem pe 4 picaturi de vigantol (daca n-as uita 5 zile din 7! ) pana in octombrie cand mergem iar sa vedem cum stam cu fontanela.

Sorina sa-ti traiasca nepotica! Ce reactie au avut parintii cand au aflat ca e fetita? Daca sunteti sambata prin oras poate beau fetele noastre o apa plata cu lamaie impreuna.

Nyny si noi in zona, tot cu crize. Desi am laudat camilia la un moment dat, pana acum n-am luat (n-a fost cazul), dar cred ca ii iau si eu o cutie....sa treaca mai usor peste perioada maseloasa.

Ma duc sa strang in urm taifunului si sa spal copilul de kk.

_

Felicitari pentru bilant. Foarte curajoasa Mara. Si toleranta caci nu s-a suparat pe doctoritza.

Cat despre vigantol, parac te-am mai amentintat eu cu o daca mai uiti sa-l dai fetei.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Sau poate tatii fac mai multa galagie decat noi...

de Yannis

Eu zic ca-i varianta asta.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ce m-a amuzat Dece :)))...auzi, a pus caca in olita sa vada jiji unde trebuia sa fie :))) tare!

Larisel,
parerea mea foarte sincera e ca nu ai nici o problema psihica.
na, eu nu te cunosc f bine dar cu doi atomici oricine ar ajunge sa creada ca exista o problema. cand nu te poti odihni cum trebuie, cand trebuie sa muncesti, sa ai grija zilei de maine, cand relatia cu partenerul nu e tocmai ideala, e normal sa simti ca esti razna.
nu-ti baga in cap ca ai ceva. Esti normala! Asta-i starea normala a unei mame epuizate! Parerea mea..
E greu cu unul, darmite cu doi!!

Simply, am observat si eu

Alexutza, pup si eu ochishorii mari si frumosi a lui Yannis.

Am admirat si eu pufii dar n-am avut timp sa comentez. Cert e ca au crescut frumos si sunt f simpatici, care mai de care mai ochios!
Nu pot sa nu remarc ce eleganta era mara intr-o poza si ce costume sexy de baie am vazut la pufuletze!
si cum toti pufuletii au poze a mare si noi inca nu

App, Tomaca, chiar as fi vrut sa plecam wk asta la mare dar..tot astept sa-si mai revina tata ca nu ma indur sa plec daca se simte rau

Multumesc celor care i-au facut urari de sanatate!

BF,
ce face pushtiul? i-a trecut febra?ce-a zis medicul?

..off...Trebuie sa plec la spital, v-am pupat!

Mergi la inceput