Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza....

Si eu la cafea cu voi, sarumana Sorina...stii ca-i preferata mea asta cu frisca . Sa va traiasca nepotica dudulana . E fetita, asa cum si-au dorit parintii. Felicitari.

Dece daca Luca are o placere deosebita sa-si bage picioarele in kk, David e innebunit sa-si bage mainile... numai ieri s-a mozolit de vreo 2 ori. O avea legatura cu ziua de nastere... atractia asta pt cioco?

Vad ca suntem in trend cu crizele noastre(Sorina, Ale1212xa, Micki). M-am mai linistit...
Tomaca offf.. nu-mi convine nici mie sa-i tot pun restrictii dar pe drum chiar nu prea am ce face... e haotic rau o ia inapoi spre casa, fuge de mine, sare in strada...mi-e frica. In parc il mai las in voia lui sa-si faca damblaua desi sunt destule pericole si acolo...apa (ca daca stam pe malu garlii), se catara pe banca si cade pe partea cealalta, vrea sa mearga pe bordurura dar ii aluneca picioarele si imi sta inima ca-l si vad cu capul de asfalt... samd...

Alexutza deci mustruluiala e cheia succesului la voi... sigur o sa incerc si eu. De fapt tot un fel de distragere a atentiei este.

Bea probabil ca Ivan trece deja prin faza ai de refuz cu olitza. Dupa pauza asta o sa treceti direct la chilotei.

Una peste alta i-am dat aseara o fiola de Camilia si a dormit neintors pana la 9.30 dim.

Trimit ca l-am inceput de vreo 2 ore dar s-a tot ivit una alta la serv si m-am lungit...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare din nou pe ziua de azi!

Bea tu tocmai aveai o contractie de iti statea burtica asa batzoasa? Ca -am tot uitat si nu ma prindeam de ce e asa "bombitza".

Dupa cum vedeti....acum m-am intors de la joaca, piata...ma apuc de gatit, repejor.

A! Fontanela: s-a inchis f repedede pe la 1 an si 3 luni. Adica a stat ca dimensiune constanta un timp si apoi s-a inchis f repede.

Fug la cratitele mele.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/175-brosa-rebecca.html" target="_blank">Brosa "Rebecca" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Edit...am corectat acolo...ceva...gresit cu plurarul...scz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Noi am venit de la vaccin, nu a plans nici macar o secunda, a impresionat pe toata lumea (including me). Bilant de 18 luni: 10,600 si 84 cm. Fontanela inca mai e, mergem pe 4 picaturi de vigantol (daca n-as uita 5 zile din 7! ) pana in octombrie cand mergem iar sa vedem cum stam cu fontanela.

Sorina sa-ti traiasca nepotica! Ce reactie au avut parintii cand au aflat ca e fetita? Daca sunteti sambata prin oras poate beau fetele noastre o apa plata cu lamaie impreuna.

Nyny si noi in zona, tot cu crize. Desi am laudat camilia la un moment dat, pana acum n-am luat (n-a fost cazul), dar cred ca ii iau si eu o cutie....sa treaca mai usor peste perioada maseloasa.

Ma duc sa strang in urm taifunului si sa spal copilul de kk.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

A! Fontanela: s-a inchis f repedede pe la 1 an si 3 luni. Adica a stat ca dimensiune constanta un timp si apoi s-a inchis f repede.

Fug la cratitile mele.

Super-tare, cu fontanela...poate avem si noi un asa noroc, ca sta si la noi constanta, de o vreme!

Spor la gatit, sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Noi am venit de la vaccin, nu a plans nici macar o secunda, a impresionat pe toata lumea (including me). Bilant de 18 luni: 10,600 si 84 cm. Fontanela inca mai e, mergem pe 4 picaturi de vigantol (daca n-as uita 5 zile din 7! ) pana in octombrie cand mergem iar sa vedem cum stam cu fontanela.

Sorina sa-ti traiasca nepotica! Ce reactie au avut parintii cand au aflat ca e fetita? Daca sunteti sambata prin oras poate beau fetele noastre o apa plata cu lamaie impreuna.

Nyny si noi in zona, tot cu crize. Desi am laudat camilia la un moment dat, pana acum n-am luat (n-a fost cazul), dar cred ca ii iau si eu o cutie....sa treaca mai usor peste perioada maseloasa.

Ma duc sa strang in urm taifunului si sa spal copilul de kk.

...au fost mega-fericiti...asta isi doreau, pt bb2...

Super-tare Marutza curajoasa!
Felicitari pentru super-bilant, si sa fie vaccinul fara reactii adverse!

Sigur ca suntem in oras, abia astept sa se cunoasca mandrele!Trimit detalii prin pm...
Cam pe la ce ora credeti ca ajungeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nuuuuuuuu nu am avut o contractie, asa sta el, pe pARTEA dreapta e cu curu si de aia se vede asa......ma uitam si eu ciudat cand am vz poza, dar asa e.........se tot muta.......ca merg pe strada si cand il apuca mutatul, vai si amar de capul meu, noroc ca nu prea plec fara Ivan si am caruciorul si ma sprijin de el, dar se impinge de imi ies okii din cap...................

mno merg sa ne baga la somnic......

explicatie:cine imi da?

cand ii ta-su acasa , ne trezim deodata nu trece ceasul de 9...azi a plecat de dimi si copilul meu si-a fc somnul linistit pana la 10..............oare ce o fi???????????????????

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

hmm ce interesant..............

m-am uitat de curiozitate cati s-au uitat la poza, si imi arata 17....deci sunt multe si dupa cortina...care nu se arata sau nu scriu..........sau cine stie............important ca sunt....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Hai ca am sfeclit-o ...dau dintr-una intr-alta. Maimutza mea nu mai sta in patut. Se catzara pe colturi si se arunca din el. I-am dat salteaua jos si l-am lasat cu cartonul ala de dedesubt... nu l-am impresionat, reuseste si asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sorina Daca sunteti sambata prin oras poate beau fetele noastre o apa plata cu lamaie impreuna.

Sigur ca suntem in oras, abia astept sa se cunoasca mandrele!Trimit detalii prin pm...
Cam pe la ce ora credeti ca ajungeti?

Sorina, mami de Diana si Iris

.... ca tot ii place Sorinei emoticonul asta

Mergi la inceput

Citat:

Neatza!

Sa va fie de folos vaccinul si fara reactii adverse. Pupam Marutza curajoasa si fotomodela.

Mergi la inceput