Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Ruxita - bilantul este bun. Dar am inteles eu bine, 1 kg de la 6 luni sau in 6 luni? Sigur era cantarul bun? Cum mai sunt mucii?

ziceam de la 6 luni cand a avut 10 kg la un an 12,5 kg...
nu cred ca a adaugat doar un kg cred ca slabit in ultima vreme pentru ca a avut si 12 kg si probabil si cantarul n-o fi chiar la fix...

mucii sunt transparenti si tot mai putini facem aerosolii cu adrenalina si luam eurespal mersi de intrebare... nu mucii ma deranjau ci faptul ca atunci cand tuseste (de vreo 4-5 ori pe zi) se aude un harait in gat (pentru asta m-am si dus la medic)... sper sa fim bine in 4 zile cat trebuie sa facem tratamentul.

larisel ce homeopate ai folosit pentru fontanela??? osteocynezine???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sorina mersi pentru filmulete am descarcat vreo 12 si am mai vrut sa bag tare dar m-a atentionat ca e cu numar limitat de download deci se descarca ieri pe rupe ieri sa inteleg... mai incerc si astazi. De unde ai facut rost de ele? Le-ai cumparat cumva???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sorina mersi pentru filmulete am descarcat vreo 12 si am mai vrut sa bag tare dar m-a atentionat ca e cu numar limitat de download deci se descarca ieri pe rupe ieri sa inteleg... mai incerc si astazi. De unde ai facut rost de ele? Le-ai cumparat cumva???

Se gasesc si pe torrent si pe DC++ si pe net pe link-uri cum e cel pe care ni l-a dat Sorina.

Cat despre aerosolii cu adrenalina, stii ca nu e voie mai mult de 3 zile? doar daca e grav si persista mucozitatile pe caile respiratorii (dar asta iti spune doctorul, noi de exemplu la ultima viroza respiratorie grava am mers 8 zile zilnic la spital la ascultat) si deci doar daca persista mucozitatile mergi pana la 5 zile. Cel putin asa mi-a zis mie dr. Si noi am facut 3 zile cu adrenalina, pauza de adrenalina am facut numa cu Flixotide si apoi dupa ce l-a ascultat dr am mai facut 2 zile cu adrenalina.
Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna seara buna seara

ne-am adunat si noi de pe afara..am facut baie si am papat si acum l-am pus la nani...
Dragos de ieri face scaune moi, nu diaree dar destul de moi...bine..nici nu a mancat...decat iaurt si fructe...si lapte of course...asa ca azi i-am facut pilaf...a bagat 2 portii..la pranz si acum seara...sper ca pana maine sa fie mai bine...

am alergat cu el in dupa masa asta in parc 3 ore..sunt rupta...plus o ora dimineata...plus ca m-am trezit cu o durere de ovare ce m-a tinut juma de zi...

ma duc sa bag un litru de apa ca mor de sete...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

..off...Trebuie sa plec la spital, v-am pupat!

Sanatate multa! Cred si eu ca nu-tzi arde de plaja... poate ishi revine mai repede si mai prindeti sezonul.
Mersi pt incurajari...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Cred ca gemanutzele ishi schimba programul... azi e a doua oara cand nu vor sa doarma la pranz ca de obicei.
Ieri am plajuit pe nori si ne-am balacit in mare pe ploaie. Una peste alta a fost ok, macar daca iau in calcul doar aerosolii si tot da cu plus .
Poate reushesc sa descarc si eu pozele diseara... am promis si de la tzara de acum o suta de mii de ani, si de la tuns si de alte plaji...

Off offf offff e balamuc la tine offff...deci e real...Poor you!

cat despre nani , are si Yannis niste perioade de 2-3 zile o data la o luna / o luna jumate cand nu vrea defel sa doarma la pranz, apoi revine la programul obisnuit. Rabdare si nu le forta ca mai mult iti pui parul cu bigudiuri incercand sa le pui la nani daca nu vor...cel putin la mine asa e

de Yannis

Nici nu m-am chinuit sa le adorm cu tot dinadinsul dar le-am lasat in patutzuri poate-poate. Totushi nu-mi convine situatzia... sunt nervoase daca nu dorm si am si ratat o plaja pt ca s-au culcat la 16.00.
Voua cum va prieshte aerul de egee?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

larisel ce homeopate ai folosit pentru fontanela??? osteocynezine???

Calcarea carbonica ch 30 la Alena si ch 15 la Natalia.
Astea le-am primit cica pt combaterea rahitismului (fontanela + oasele bazinului ushor "evazate" - exprimarea dr) si le luam toata vara. Din toamna probabil tercem pe vigantoletten dar mai mergem o data la acelashi medic si vedem evolutzia.

Mergi la inceput

Cum nu aveam suficiente motive sa ma enervez a mai aparut unul: ne-am procopsit cu nishte scarboshi de gandaci si nu mai reushim sa scapam de ei. Incercam cu sprayuri, nu prea putem sa deratizam klumea, ca umbla piticoatele peste tot... Off ce nashpa e... Bine ca apar doar noaptea, daca pot sa spun "bine" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

explicatie:cine imi da?

cand ii ta-su acasa , ne trezim deodata nu trece ceasul de 9...azi a plecat de dimi si copilul meu si-a fc somnul linistit pana la 10..............oare ce o fi???????????????????

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Si la noi la fel. Cand e tati acasa cum se scoala tati hop si Yannis face ochi sau daca se scoala Yannis de lapte si se trezeste si tati si-si face cafeaua etc, atunci Yannis nu mai adoarme chiar daca e 7 dimineata. Cand e numai cu mine , ne trezim pe la 9 jumate 10 sau ma trezesc eu, imi fac cafeaua, imi fumez dimineata in liniste si se scoala si el pe la 9 jumate 10.
Explicatie? La mine, Yannis e terminat dupa ta-su, e amor mare intre ei, Yannis nu se arata atat de incantat de mine cat de ta-su, cred ca vrea sa nu rateze ocazia de a petrece timp cu el, nu stiu. Sau poate tatii fac mai multa galagie decat noi...

de Yannis

mhm.........si el e termint dupa ta-su....nu stiu daca face mai multa galagie......

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am uitat sa ii raspund lui dece ..apoi a mai fost cate ceva, dar deja e burta prea mare si se contracta...si cu asa burtoi............nu prea merge.........

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput