Regasiri(56)
Raspunsuri - Pagina 5
roxana c. spune:
La multi ani ptr David, sa creasca mare, sanatos.
Lacramioara, iti trebuie pasaport ptr ea, acum face din acela individual, costa cat unul ptr adult, adica 276 ron, sau asa ceva, pana in 300, nu mai stiu exact si va avea valabilitate doar 3 ani ptr ca Stefy are sub 6 ani. Pasaportul iese in 2 saptamani de cand bagi actele, daca nu mai aveti timp mai exista o posibilitate: sa-i faceti la urgente, adica se plateste 100 ron taxa ptr urgenta si ceva mai ieftin pasaportul, dar are valabilitate de numai 1 an, oricum cu taxa de urgenta cu tot ajunge cam la acelasi pret cat cel normal , diferenta consta in valabilitate. Nu stiu daca Slovenia si unde mai mergeti e sau nu in UE, parca este, deci daca este voi treceti cu buletinele, daca nu -va trebuie pasapoarte si voua .
Ptr Stefy ai nevoie de scaun de masina, am inteles ca daca te prinde fara te rupe...amenda e babana.
E bine sa ai asigurare de sanatate, mai ales ptr ea, chiar daca aveti cardurile alea de sanatate(fiind tari membre UE....nu cred ca-i obligatorie si asigurarea privata)
Intotdeauna imi iau cu mine medicamente: Nurofen, Panadol, Biotics, Hidrasec, Aerius, cateva pansamente, Betadina....etc, nu-mi mai vin acum in minte dar oricum mai sunt ptr ca am o geanta d-aia de plaja de la Avon pe care o umplu
Apoi...carticele/jucarii....ce sti ca o intereseaza ptr drum, sa aiba ce face.
Nu mai stiu...intreaba-ma tu si-ti spun.
Eu sunt varza cu timpul, nici sa citesc nu prea am avut timp, ne-am mai razgandit de cateva ori cu concediul...adica am spus "pa" Muntenegrului ptr ca ne costa cam mult si vom ajunge in Grecia saptamana asta care vine.
Ma duc la culcare, revin maine, sau asa sper
iulia-stefy spune:
Roxana, multumesc pentru raspuns. Pasaport i-am facut, dar mai am multe de stiut se pare.... De exemplu nu stiam ca scaunul de masina e obligatoriu inafara..... chiar sa primesc amenda. Stefy nu mai sta de mult..... Mersi.
ank999 spune:
Lacramioara multumim pentr cafea. Imi era dor de una de la tine
Sa aveti vacanta placuta.
Roxana Grecia zici? Saptamana asta? Detalii? Sa va distrati bine.
Bambo a plecat deja la distractie
Laura ce repede trece timpul. saptamana viitoare faceti 2 luni. Cum e mami?
Dodo tin pumnii sa se rerzolve intr-un fel
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
La multi ani Alexandra! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de viata, sa ai parte de multe impliniri! Pe aici nu mai treci mami?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Neata!
Lacramioara, daca nu mai ai scaunul de masina e bun si ....nu stiu cum se numeste...e un scaun special ptr copiii mai maricei care-i inalta sa le poti pune centura. Acum nu stiu exact, mai intereseaza-te si tu sa n-ai surprize. Citisem undeva ca ptr copiii cu inaltimea de pana la....??? le trebuie chestii d-alea.
Eu am scaunul de masina , inca mai incape in el, incapea si Ana , il prefer ptr ca al meu e zbuciumat: deschide geamul, usa....asa ca-l pun in scaun pe canapeaua din spate in mijloc si gata.(tot se mai agita, nu va inchipuiti ca sta linistit), dar doarme bine acolo, si nici nu transpira.
Despre noi...am renuntat la Muntenegru, am mai facut si pasapoarte degeaba , poate anul viitor. Ma cam speriase ca am citit de drum care e cam greu, mai ales ultimii 400 km....numai prin munte si numai serpentine. Iar ca bani...pai ma ducea cam mult drumul si cazarea...asa ca poate anul viitor .
Plecam miercuri spre joi noaptea, ca sa poata dormi cupilu cat mai mult din drum si se circula si mai bine noaptea prin Bulgaria in ciuda zvonurilor cu talhari si alte prostii. Am facut rezervarea la o vila in Neipori si plecam cu verisoara-mea cu familia, poate pana atunci se gandeste sa vina si varul meu care inca e nehotarat .
Bambo a plecat deja sau saptamana asta pleaca?
Maya, v-ati intors, cum a fost?
Dodo, sunt curioasa la cate sedinte va va chema in timpul scolii, poate le face acum pe toate si nu va mai cheama atunci
Fug ca trage Calin de mine, sper sa revin de la servici dupa amiaza.
ank999 spune:
Multi ani traiasaca, LA MULTI ANI!
La multi ani Angi, cu sanatate si noroc, cu multe bucurii si impliniri!
Roxana gata bagajele? Mai aveti un pic
Lacramioara voi unde va duceti?
angi_m spune:
Buna fetelor,
Ank, multumesc mult de urare.
Sunt super ocupata si la servici si acasa, Mircea este plecat in Germania... Asa ca asta seara ma chefuiesc cu fie-mea.
In rest, profitam de vremea de afara si iesim cu toate rotile posibile: bicicleta, trotineta si role.
In ultima luna ne-am concentrat pe role, si Iuliei ii place foarte mult. Deja merge singura pe ele... deja m-a intrecut ca stie sa intoarca mai bine ca mine, pune frana mai bine ca mine...
Uite aici am pus niste poze si filmulete cu noi pe role facute pe la inceputul lunii. De atunci, Iulia a mai evoluat.
Nu am reusit sa citesc nimic de pe forum... mai incerc printre picaturi
Va pup
ank999 spune:
Neata fetele.
Cu placere Angi.
Super tari sunteti pe role. Si a mea merge bine, dar as prefera sa vrea si casca, cotiere & co, da nu e chip ca zice ca o incetinesc
Restul fetelor, in afara de Roxana si Bambo, concediu?
Maya voi v-ati intors?
Dbunny cum mai e burtica?
mayaione spune:
Eu m-am intors de vineri, sambata am facut parastas mamei de 3 ani, am fost numai pe drumuri, ma simt inca obosita. Nu prea am timp sa mai si postez, Thea ma alearga peste tot. La mare a fost f frumos, fetele au fost extrem de fericite, numai in apa au stat. Thea tipa cat putea in apa de bucurie si dadea din maini si picioare de sarea apa in toate partile. Mai greu pt noi ca trebuia sa-i respectam orele de somn, de papa, nu plecam chiar asa usor la plimbare. La hotel a fost super, aveau si loc de joaca si piscine, anul asta a fost hotelul copiilor si al bebelusilor, cred ca nu era familie cazata fara copii. Asa ca Ana si-a facut prieteni zilnic. O sa pun si poze cand am timp, acum fac mancarica pt fete, o sa revin!