Regasiri(56)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
Maya bine ati revenit. De abia astept sa va vad pozicile
Tot in Venus ati fost?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Salutare fetele.
Pe unde umblati?
Va doresc o saptamana frumoasa
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
Salutare
Am ajuns si noi in sfarsit acasa a fost frumos dar am avut momente cand am zis ca mai bine stateam acasa ...pe drum copii au fost destul de linistiti..chiar nu ma asteptam...au dormit..au admirat peisajul in schimb cand am ajuns acolo parca erau bagati in priza..cu Antonia nu ne-am inteles delocam vb la pereti...ne-a scos peri albi
David a fost incantat de mare..zambea la toata lumea..din pacate doar 3 zile am mers la mare a batut vantul f tare zbrura nisipul pe sus in rest am vizitat Atena,Acropole si imprejurimile
acum urmeaza partea grea desfacutul bagajelor
Laura-multumesc la fel va doresc si voua
Roxana-ati plecat la bulgari? sa stii ca e mai bine noaptea sa treci bulgaria...noi la dus am trecut-o ziua si cu toate ca am mers regulamentar in Plevna ne-a oprit politia ca aveam 61 km in loc de 50 km...ne-au facut de 50 de euro desteptii de noi am uitat sa schimbam bani mai marunti ...atata politie nu am vazut in viata mea...la intors am traversat bulgaria noaptea si a fost mult mai bine...in oras mergeam cu 50 km in afara bagam tare au mai fost vreo 3 masini din bucuresti un autocar din iasi si unul din bacau ...sa ne fi vazut cum mergeam toti in card legati unii de altii
Alexandra-la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !!!
fug sa scot din valize
ank999 spune:
Bambo bine ati revenit. De abia astept sa vad poze. Cred ca Atena e superba. Cat despre inteles cu copiii eu o patesc cu una singura
Gata bagajele desfacute? Acum urmeaza spalatul rufelor.
ank999 spune:
salutare fetele!
Nimeni pe aici cu noutati?
bamboletta spune:
Am trimis poze pe mailul comun
Gata am terminat cu spalatul rufelor acum urmeaza calcatul ce drag imi e
De cand am venit acasa...Antonia e cuminte..nu-mi vine sa cred..a vazut ca ne-am suparat pe ea si incearca sa ne impace
David a invatat sa tipe cat il tine gura...impinge scaunele si se urca pe ele sa ajunga unde vrea am un stres sa nu cada
Angi-super mergeti pe role am si eu dar nu le-am folosit de mult..ar trebui sa ma mobilizez si sa fac o tura cu ele si cu Antonia
Ank-da e frumoasa Atena mi-a placut si nu am vazut tot mai era...e imensa are 5 mil de locuitori
n buna...fug si eu sa vad un film...copii dorm
ank999 spune:
Salutare fetele.
Bambo ma bucur ca Antonia s-a cumintit.Ai vazut filmul ?
Fug sa vad pozicile.
Puppe toata lumea.
mayaione spune:
Salutare! Din pacate am din ce in ce mai putin timp de relaxare. Bambo si Thea a inceput de ceva timp catararea pe scaunele. Mai nou il duce langa canapea, se urca pe el, apoi pe canapea. Cazaturi la greu zilnic isi ia, e f grabita, tot ce face, face pe fuga, probabil sa nu o vad eu si se termina cu urlete.
Ana e si ea f nebuna, orgolioasa, nu ne mai intelegem in ultimul timp. Are o obsesie cu incaltarile mai nou, ne contrazicem juma de ora inainte sa iesim, ba nu-i plac, ba nu au roz, ba sunt de clovn si ea nu iese cu asa ceva in picioare etc. De luni o duc la gradinita, poate se mai calmeaza. Azi a plecat cu tati la birou sa-l mai dispere si pe el, numai ca nu a rezistat mult si m-a sunat ca o aduce acasa.
Seara mai iesim la plimbare, ziua nu am cum, thea nu sta in carucior nicio secunda, dar nici in brate, vrea pe jos si cum nu stie sa mearga singura, vrea in busi ceea ce nu am cum. Ana alearga peste tot si nu as putea s-o supraveghez atent, asa ca prefer sa stau in casa cu ele pana vine al meu sot. Ma duc sa-i termin supita Theei. Mai dati-mi si mie idei de mancarica pt bebe de 10 luni, nu mai stiu ce sa-i fac. Bambo tu ce-i dai intre mese?
ank999 spune:
Bambo tare frumosi sunteti toti. Ce le-a placut picilor in concediu! Ce scump a fost David la un anisor. Va pup pe toti!
Maya imi pare rau ca iti e greu, da las ca incepe gradi si mai respiri si tu
Despre mancarea la bb sa sti ca nu mai stiu nimic...unde or fi trecut anii?
ank999 spune:
gata concediile? E clar ca a venit toamna dupa cum este astazi vremea.
Va doresc un week-end placut si as vrea sa va vad si pe aici