Regasiri(56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dbunny cum a fost casa de vacanta?
Roxana cand plecati?
Dodo copiii ce fac?
Maya gata marea? Ai sarbatorit ziua acolo?
pe toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

azi e mare sarbatoare mare la Bambo David

nu ma dati disparuta nici suparata dar nici prin concedii plecata(din pacate),suntem pe linia de plutire sunt la zi cu cititul dar dupa cum se vede am mari restante la scris
dar si maine e o zi si poate are mai mult de 24 ore
cu drag pe toata lumea

Mergi la inceput

La multi anisori Davidut! Sa cresti mare, cuminte si istet, sa fi sanatos si norocos
Bambo sa-ti traiasca baiatul si sa fi mandra de el!
dastefa si eu sper la ziua mai mare de 24 ore
Fetele sunt bine?
A...sa va povestesc...fiemea s-a indragostit. E un baiat de la bloc de vreo 7-8 ani, pe care il alearga cat o tin picioarele. Cand il vede se fastaceste se agita, tipa. Aseara i-a spus si mamei lui ca ea se sacatoreste cu el si lui la fel. El i-a spus ca nu vrea si azi noapte isi facea copila planuri cum sa faca o capcana sa il prinda acolo si sa-l tina sa se sacatoreasca cu ea

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bombo - Sa-ti traiasca Davidut, sa creasca mare sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Multumim de urari...Dastefa cum ti-ai adus tu aminte
Am baiat mare

Nici nu mai vad monitorul..am baut si eu 2 pahare de bere si unul de spumant eu care nu prea beau...dar astazi am avut chef nu stiu cum de...doar e ziua printisorului meu drag

Toti dorm...eu am ramas sa strang de prin casa...am pus vasele la spalat..am mai mancat o felie de tort am facut eu tort diplomat cu piscoturi si fructe a iesit f bun...am petrecut frumos in familie...David a ales de pe tava cheile de la masina,surubernita,pixul si telefonul a fost f fericit...a dansat zambit la toata lumea stia ca e ziua lui..cine venea ii cauta in sacosa si scotea toate cadourile

Maine facem bagajele si sambata dim plecam..cred ca mi se vor lungi urechile pana ajungem in Atena...oricum noaptea ne oprim conducem doar ziua...sper sa ajungem cu bine...fara prea mult par alb

Ank-asta e doar inceputul Antonia a avut doi Paul si Matei...a fost f suparata cand Paul a ales intre ea si Alexandra..dupa a fost prietena lui Matei tot asa vroia sa se casatoreasca eu el...acum vad ca nu mai zice nimic de nici unu...vedem cand incepe gradinita

Dastefa-ce mai fac fetele?

merg si eu la somn maine ma asteapta o zi lunga...calcat haine...facut bagaje...epilat...facut unghiile

va sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sarbatoritului!

Noi suntem cu ale noastre,terapii,joaca ,teme si in ultimile 9 zile doua sedinte la scoala.Am reusit sa luam masuri de uniforma...mai avem de facut cumparaturile cu ce mai este necesar ...Isabella e plina de viata si ma tine in forma,a invatat sa innumere pana la 10 si a inceput sa se clonteasca in limba romana mult mai bine

O zi minunata tuturor si wk asa cum vi-l doriti!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Neata fetele.
Bambo eu credeam ca schemele astea se intampla mai tarziu. Mai mult are si o rivala intre pritenele ei, da ea inca nu stie
Spor la treaba astazi si sa aveti un concediu super
Dodo da multe sedinte aveti!
Mai putin de o luna si domnul Bodo e scolar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bambo cu intarziere LA MILTI ANI pentru David. ce le doresc baietilor mei va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999
Dodo da multe sedinte aveti!
Mai putin de o luna si domnul Bodo e scolar

M-am saturat/plictisit de ele deja de sedinteBogdi deja asteapta scoala ma intreaba cand incepe si cand isi va cunoaste noii colegi.Caci pe d-na deja o cunoaste s-au intalnit

In rest imi bat capul sa vad ce sa mai pun la bazar ...mare lucru numai am ,donatori nu vad

Un wk minunat!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Intru si eu dupa.... o lunga pauza, cu o rugaminte la voi. Vrem sa plecam in Ungaria si Slovenia si vreau sa stiu de ce am nevoie pentru calatoria cu Stefy cu masina. Acte si alte lucruri care stiti voi ca mai trebuie. E prima data cand plecam cu ea.
Ce stiti despre reguli de calatorie cu copii asa mici?

Mergi la inceput