Regasiri(56)
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
dragelor,
vara la mare(si nu doar) e mai mereu timpul scurt
Am avut musafiri la mare(surorile,fratii sotului) care conform traditiei un wk de an sunt toti (5 fratii=3 fete si 2 baieti,cu sotii,soti si copii ),la un loc (la mare)
Apoi a fost fratele meu cu familia lui(el a stat la noi) o saptamana.Dupa am avut de recuperat ceea ce promisesem ca fac...a mai trecut astfel o saptamana...
merg sa vad pozici
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
ank999 spune:
Salutare fetele.
Eu din nou la munca. Am venit aseara de la mare , parca cu parul mai alb ca de obicei. Concluzia: nu mai merg niciodata cu 2 copii neastamparatii si farta tati dupa ei nicaieri
Porumbita un mare de la noi. Sa dea DD ca totul sa fie bine.
Saryta iedutele ce mai fac?
Maya maine plecati. Sa aveti un super concediu, sa fie cuminti fetele si sa fie vreme frumoasa
Roxana pana la urma unde mergeti in concediu?
Bambo bine ca i-a placut cuiva cadoul. Doamne ce repede trece timpul...
Dodod copiii ce fac? La voi vara cred ca e aglomeratie
Dbunny voi ce mai faceti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Salutare fetele.
Ce faceti?
Un mare de la noi si o zi frumoasa va dorim
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Bate vantul frunza-n dunga...fetele mi le alunga ¿
noi p´aici, nu iesim din casa..e prea cald..seara la 5 mai dam cate-o tura la mare...burta creste, mami la fel, duerri de spate la greu...alea-alea.
mai avem o luna si incepe gradinita!
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Neata !!!
N-am mai intrat de cateva zile ca am fost in cautari.
Dupa ce am luat toata Bucovina la cautat, am trecut la Delta....cand in sfarsit ma hotarasem ptr o pensiune in Campulung si alta in Dunavat...(urma sa mai hotaram unde pana la urma) a venit sotia varului cu alta idee: Muntenegru . Si cum noi n-am ajuns anul asta la mare si dupa ce studiasem ofertele ptr Bulgaria si Grecia si nu-mi convenea nimic...ne-am hotarat intr-o zi doar . (ca sa nu spun ca din start am zis "nu Turcia" ptr ca n-aveam pasapoarte nici eu nici Marius si ghici cine era azi la prima ora primii la pasapoarte????)
Deci....Ank parca intrebase: pana la urma, daca nu ne mai razgandim...plecam in Muntenegru la sfarsitul lunii , am facut deja rezervare ptr un apartament la malul marii, www.booking.com/hotel/me/kovinic-apartments.html?tab=1&error_url=%2Fhotel%2Fme%2Fkovinic-apartments.ro.html%3Fsid%3D6fca8c46c2c8a278b59e1add3127b184%3B&do_availability_check=on&lang=ro&sid=6fca8c46c2c8a278b59e1add3127b184&checkin_monthday=29&checkin_year_month=2011-8&checkout_monthday=5&checkout_year_month=2011-9" target="_blank">aici. Rezervarea o mai pot anula pana cel tarziu duminica seara.... ( e vorba de apartamentul ala cu 4-6 locuri, de jos), o singura problema ar mai fi: mergem impreuna cu familia varului meu, ca verisoara-mea nu poate, si am luat apartamentul acela ptr toti, adica 4 adulti si 4 copii . Pretul e ok( nu stiu de ce e redus de la 900 eur la 520 ptr 7 nopti), asezarea e ok, dar...are o singura baie ....asta e nasol...o baie la atatia.... ptr copii vom lua si olitele dar va dati seama ca dimineata mai ales va fi jale??? Mai ma uit si la alte apartamente dar parca ptr 200-300 eur in plus per total as ramane totusi la o singura baie....
Maya, ati plecat deja? Sa aveti vreme buna si copii cuminti.
Dbunny, cand ai scris tu de Spania m-a lovit asa o inspiratie.....dar ptr anul viitor. Asa ca pregateste-te sa te ametesc cu intrebarile....pana atunci da id-ul de mess pe privat
Ank deci nu te mai intreb daca te-ai odihnit putin in concediul asta ca de la mare oricum numai odihnit nu vii.... Mai plecati pe undeva? Cu apartamentul ce-ati mai facut, v-ati mutat deja?
Trimit ca-s la servici si ma ameteste si Oana pe mess si mi-e ca se blocheaza. ( n-ar fi prima data)
ank999 spune:
roxana sa sti ca pare super, iar la baie dimineata pe familii, ca parca atatia bani in plus...
Cat despre plecatul nostru, nu cred ca voi avea bani, sper macar sa reusesc sa fac apartamentul bun de mutat si sa ma mut in urmatoarea luna. De ieri al meu e in somaj tehnic pana la sf lunii. Sper sa nu fie mai grav.
Dbunny un mare pt mamica si burtica.
ank999 spune:
Neata fetele! Ce faceti?
Eu ma bucur ca vine week-endul si visez la un liber luni. Pana diseara aflu si eu. Am in program maine bucatareala si curatenie sambata, ca daca am fost in deplasare am restante, iar duminica plimbari prin oras. Daca luni e liber strang lucruri si le mut la apartament, ca treptat -treptat poate vine si ziua cea mare cand om reusi sa ne mutam
ank999 spune:
Am 3 zile libere! Wek-end placut va doresc!
Dbunny spune:
roxana dbunny_28 . vin cu voi la muntenegru...dar preturile alea sunt pe camera sau pe apartamentul intreg¿ iam rezervat mamei zbor pe octombrie, bucuressti - alicante 39€ e mai ieftin decat trenul arad-bucuresti! asa ca roxana...la anu ne vedem
ank pare rau de somajul sotului...speram sa nu tina.
si noi avem weekend lung, luni e sarbatoare maaaare, ca doar sunt catolici spaniolii. noi am primit cheia unei case de vacanta a unui coleg de munca de-a sotului...asa ca o luam inspre Granada, 3oo km, mai rau e ca nu stiu ce gasesc acolo, sotul zice ca-i echipata casa cu de toate, dar eu imi iau deacasa prosoape, cearceafuri si carpe de bucatarie
in rest..ma sufoc, sufar de ´sindromul ratei´ asa umblu, ca o rata ametita
Dani¿ dani inca mai protesteaza la tuns...ati mai auzit asa ceva¿
weekend placut tuturor
3o
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dodo-pui spune:
La multi ani celorce-si serbeaza azi onomastica!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.