Regasiri(56)
Raspunsuri - Pagina 16
ank999 spune:
Salutare fetele.
Angi da ce tarziu incepi serviciul. Si eu am tinut-o pe Erica acasa zilele astea pe motibv de vacanta+_tuse, dar caminul functioneaza.
Cand e petrecerea. Unde? Cum?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Fetelor aveati o reteta minunata de ciocolata de casa si nu o mai gasesc si am pus mana pe niste lapte praf.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Buna dimineata, sa aveti o zi placuta!
Bambo ai facut vaccinul de 1 an? Mie mi-a zis dr ca ii face 2, infanrix si ROR, inainte se faceau la distanta de cateva luni, acum amandoua odata. Mi-e cam teama, as refuza totusi.
ank999 spune:
Maya ati rezolvat cu vaccinurile.
La Erica le-am facut la distanta de o luna.
Tare frumoase ati fost la petrecere.
Deci nu fac ciocolata in week-end ca nu ma ajuta nimeni cu o reteta
Angi voi aveti petrecere, nu?
Gata rochia?
Restul fetelor ce faceti?
Week-end placut
mayaione spune:
Da, am facut doar unu, infanrixul, ror peste o luna sau vedem cand, oricum il comandase, il tine la frigider. A zis ca inainte le facea la distanta dar acum le face impreuna ca a observat ca nu are nimic, dar am zis ca eu prefer distanta, din moment ce se recomanda distanta intre 4 sapt si 6 intre vaccinuri, vreau sa respect asta. A cam bazait Thea dar asta e.
Eu Anei ii fac petrecerea la Nico Party, Ank banuiesc ca-l stii, e un loc special pt petreceri de copii. E destul de ok acolo, desi mi s-a parut cam scump, problema e ca nu prea ai de unde alege. Asa ca imi trece prin cap sa deschid eu un loc de petreceri pt copii, sa fac ceva dragut. In special ca si chiriile la spatiu au scazut, e momentul sa incerc ceva.
bamboletta spune:
Salutare
Suntem bine sanatosi doar ca nu mai am timp deloc...David e un catarator...ieri mi-a facut surpriza sa se urce pe blatul de la bucatarie se urca si pe wc si de acolo vrea sa se bage in chiuveta deci am ocupatie non-stop cu el
Antonia abia asteapta sa vina ziua ei..deja spune la toti ca are 5 ani...noi vom sarbatori acasa..nu avem asa multi copii sa facem in oras
Maya-am facut vaccinul pt 1 an le-am facut amandoua o data si nu a avut nimic...nici o reactie...cred ca e o idee buna sa va deschideti propriul spatiu pt petreceri...tot ce tine de copii merge ,fetele frumoase
Ank-multa sanatate capritei ,tu cum te mai simti cu piciorul?
am gasit o reteta de ciocolata de casa:
Ciocolata de casa cu nuci
Ingrediente:
* 250 g zahar
* 250 g lapte praf
* 200 g unt/margarina RAMA
* 50 g cacao
* 150 ml apa
* esenta de rom
Mod de preparare:
Apa si zaharul le punem la fiert. Dupa ce a dat in clocot, mai lasam la fiert cateva minute, pana se aduna spuma deasupra si siropul curge mai grosut din lingura.
Adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si omogenizam.
Dam deoparte de pe foc si adaugam laptele praf amestecat cu cacao. Dupa ce s-a incorporat tot laptele, adaugam nuca taiata bucati si esenta de rom.
Compozitia obtinuta o intindem pe hartie de copt sau intr-o tava unsa cu unt, la grosimea dorita si dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza dupa dorinta.
Lorym-cum te mai simti?
Angi-abia astept sa vad rochita Iuliei tot asa are parul lung?
Roxana-ce mai faceti?
fug sa ma uit la dansez pt tine
weekend placut
danita spune:
salutare gagici,
da, mai traim :D . suntem binisor ne chinuim de aseara cu o tuse seaca dar speram sa o dovedim rpd .
pupici si ma bucur ca va regasesc aici !
D cu P
Dodo-pui spune:
dragelor,
am avut ceva treburi....inainte de vacanta ...legat de curicula adaptata a lui Bogdi...iar spre sfarsitul vacantei ...legate de ziua lui Bogdi.
Dovezi gasiti aici
Acum sunt acasa doar cu huna terorista....
O saptamana asa cum o doriti!all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
angi_m spune:
Salut fetele,
Dodo, ce chef adevarat ati avut voi... La multi ani, Bogdan! Sa fii fericit, sa ai numai bucurii in viata.
Ank, eu nu trebuie sa ajung la o anumita ora la servici. Trebuie doar sa-mi fac treaba, indiferent de ora. Este de preferat sa ajung mai tarziu la servici ca sa stau mai mult in partea a doua a zilei, ca noi colaboram cu americanii si ei vin mult dupa noi la servici
Despre ziua Iuliei... Dupa cum am mai zis, ii facem ziua la McDonalds - asta a fost alegerea ei. Noua nu ne displace, avand in vedere ca e mai ieftin decat in alte locuri. In total s-au strans 14 copii. Tortul il asigura ei. Rochita am terminat-o de modificat, mai am sa o probez pe copil . Parul il are tot lung, a crescut... Dar la ziua ei nu pot sa il las desfacut pentru ca rochia are guler din acela inalt ca la printese si nu merge decat cu parul strans.
La gradinita o sa duc un tort pe care nu am voie sa il fac eu, deoarece imi cer certificat de valabilitate, ori eu nu pot sa emit asa ceva. Asa ca apelam la o cofetarie.
Insa imi pare rau sa nu avem si noi un tort in casa de ziua ei, asa ca voi face si eu unul. Aseara am facut decorul: Strumfita. A iesit foarte frumoasa. Poze nu va dau decat cu tortul final care va fi gata miercuri seara.
Deci sunt foarte ocupata acasa... De servici nu mai vorbesc...
Va pup. Multa sanatate puiutilor
ank999 spune:
La multi ani, Antonia! Bambo sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa si cuminte, sa te intelegi cu ea si sa va bucurati impreuna. micul catarator.
Reteta de cioco de casa ai incercat-o? Cum iese?
Piciorul meu e mai bine, iau in continuare medicamente, da ar trebui sa ma duc si la tratamentul local (injectii) ...dar tot aman dupa salariu ca ma mai duce inca vreo 200.
La multi ani, Mario! Porumbita ce face burtica?
Maya bafta cu locul pentru petreceri.
Noi nu prea avem copilasi si cred ca vom petrece acasa. Mai mult de 5-7 copii nu sunt, adultii sunt la putere.
Mai vedem si daca reusim sa terminam ce mai e de facut pe acolo
Angi super la tine cu job-ul. Macar nu ai program fix si mai poti sa iti faci din treburi pe langa. Probat rochita?
Spor la treaba