Regasiri(56)
Raspunsuri - Pagina 15
ank999 spune:
Multumesc Diana. La noi supica nu baga, asa ca diseara fac un mujdei frecat cu smantana cu cartofi prajiti si gata setea si usturoiul. La rosu in gat nu prea patim nimic, ca ala e frecvent de la tipat, alergat...Mucii si tusea ne dau bataie de cap. Suc de portocale ii fac mereu in week-end, iar zilele astea a prestat tasu'.
Voi ce faceti?
Week-end placut tuturor si multi
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Salutare fetele si o saptamana frumoasa sa aveti.
Eu am fost la dr azi, va ziceam eu de durerea aia a mea de picior, si rezultatul e groaznic: gonartroza in toata regula (dr zicea ca la varsta dubla a mai vazut asa ceva), un ligament calcificat si inceputuri de ciocuri pe coloana .Tratament mi-a dat medicamentos, iar de saptamana viitoare injectii in genunchi, dar daca asa trece durerea asta este. Azi noapte am dormit doar o ora si ceva.
Pup !
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
uuuuf Ank imi pare rau pt problemele cu piciorul.Daca se rezolva cu medicamente tot e bine.Numa pricep deloc ce inseamna boala asta dar inteleg ca e grav daca te chinuie cate o noapte intreaga.Fizioterapia nu te-ar ajuta?
sunt alaturi de tine cu un gand bun
ank999 spune:
Multumesc Dastefa. E artroza genunchiului, reumatism avansat cun s-ar zice...ca la bunica. Reteta compensata tot m-a dus la 183 lei.
ank999 spune:
A...si ca sa fie treaba treaba mi s-a stricat mobilul, dupa ce saptamana trecuta a cedat calculatorul de acasa, iar inainte frigiderul...
angi_m spune:
Salut fetele,
Ma mai tineti minte?
Eu sunt aia care nu a mai trecut de mult timp pe-aici
Vreau sa-i urez lui Dbunny felicitari pentru puiul ei cel mic. Multa sanatate si puiului si mamei
Lorym, felicitari pentru baietel. Sarcina usoara, cu cat mai putine injectii (eu stiu ce inseamna ca toata sarcina cu Iulia am fost consemnata la pat, perfuzii, etc).
Ank, dar ce sunt cu atatea belele pe capul tau? Sper sa fie bine cu tratamentul de ti l-a dat doctorul.
Vazui pe undeva ca nu te lasa Erica sa ii pui picaturi. Eu n-am probleme cu Iulia in privinta asta. Am obisnuit-o ca inainte de a-i pune picaturi sa isi umple gura cu miere. Sta cu mierea in gura pana ii pun picaturile, mai sta un pic cu capul in jos, apoi dupa ce se ridica incepe sa inghita miere cate putin. Asa nu mai simte gustul amar al picaturilor.
Noi am luat viroza aia urata imediat dupa ce a inceput gradinita. Insa la noi nu a fost foarte urata, am trecut destul de usor peste ea.
In weekendul ala de la 1 octombrie am fost la munte pe Cheile Nerei. A fost foarte frumos. Am facut vreo 530 de poze, asa ca va mai dura ceva pana voi reusi sa le pun pe net.
La gradinita toate bune. Cand mai rasar niste muci, ii mai bag cateva sedinte de aerosoli. Acum, ori a mai crescut ea si s-a mai imunizat, ori aerosolii sunt foarte buni, ca pana acum vad ca suntem OK.
De maine in doua saptamani o sa-i facem Iuliei ziua. Ea s-a exprimat ca vrea la McDonalds. Sarbatoresc aia acolo copiii intr-un vaporas. Iulia nu se atinge de acolo decat de cartofii prajiti si de tort.
De vreo doua-trei saptamani incepuse Iulia sa spuna la toata lumea ca ea se va imbraca in printesa la ziua ei, insa pe mine nu m-a intrebaat daca are rochita, etc. Asa ca am cautat pe net sa vad cam cat ar fi o rochie de printesa, dar nu-mi placeau ca parca nu veneau cum trebuie pe copii. Asa ca ma hotarasem sa ma apuc eu sa fac o rochita, desi timpul meu e cam limitat. Intr-un final mi-a picat fisa si mi-am amintit ca nasha ei a facut cu 6 ani in urma pentru fata ei (care avea 5 ani atunci) o rochie superba de printesa. Asa ca weekendul trecut am fost la ei si am probat rochia. Vine superb pe Iulia, mai trebuie sa scurtez poalele rochiei si manecile. Partea proasta este ca trebuie sa fac toate cusaturile la mana ca sa poata fi folosita si la anul, fara sa se cunoasca pe unde au fost cusaturile.
Cu torturile nu stiu inca cum sa fac. Cei de la McDonalds fac ei torturile. La gradinita nu ne lasa decat cu torturi de la cofetarii care iti dau certificat de calitate... Pana la urma ma gandeam ca poate fac eu un model din fondant de pus deasupra tortului sa pun macar pe tortul de la gradi. O sa ma interesez daca pot sa vin cu unul si pentru tortul de la McDonalds. As fi vrut sa o fac pe Strumfita, ca ii place foarte mult Iuliei de ea. M-am mai gandit sa fac si un tort acasa, insa poate ca e prea mult... nu stiu inca ce voi face.
Voi cum va sarbatoriti puii?
Va pup
ank999 spune:
Angi sii eu sper. Erica nu sta la picaturi ca nu vrea, fara nici o legatura cu gustul. Nici mierea nu-i place. Din cele care se pun in fund ca au ele pulverizator accepta, dar doar biorinilul si pivalone sunt asa. Cred ca Iulia nu mai raceste rau ca e fetita mare
Doamne ce trece timpul...Copchilasii incep deja sa faca 5 ani
Cred ca ziua Ericai o voi face acasa ca nu prea am copii si e singura data pe an cand vin si nasii si nu-i pot chema la Mc. Ma mai gandesc ca mai am o luna. Ea doar insira cadouri, dar in rest nu a exprimat nici o dorinta. Despre tort... cofetaria ca eu sunt antitalent
ank999 spune:
Week-end placut
ank999 spune:
Neata si o saptamana frumoasa va doresc!
Ce mai faceti?
angi_m spune:
Salut fetele,
Noi suntem in vacantaaa... Adica doar Iulia, dar asta inseamna ca nu ma mai rezesc cu noaptea in cap. Ajung la servici pe la 11
De dimineata, cand ma vazu ca plec la servici, Iulia ma intreba: "nu mai e week-end?"
In rest suntem cuminti. Trebuie sa termin de scurtat rochia Iuliei saptamana asta.
Va pup