Regasiri(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna diomineata
Antonia
Bambo sa-ti traiasca printesa sa fie fericita,sanatoasa

vorbiti de petreceri-noi vom face acasa,am cochetat cu ideea de a merge la un loc de joaca dar am renuntat
copii vor fi vreo 16 daca nu se imbolnavesc si daca le vor lasa parintii pe cele de la gradi(Daria vrea sa invite 6 fetite)
acum ma tot gandesc cum sa le umplu timpul cat mai placut,ce sa le dau de mancare ca sa fie si sanatos si gustos si aratos
si noi faceam pana acum impreuna cu parintii dar de acum copii sunt mari iar ei poate au de vazut vreun film ceva...adevarul e ca mamicile,cateva prietene vor presta impreuna cu mine pe post de animatoare,bucatarese si ce o mai fi nevoie
impreuna cu adultii cu bauturi si fripturi vom petrece de ziua Mirunei ca atunci e si Titi acasa,acum singura nu as avea timp sa ma ocup si de parinti si de copii
sa vedem ce o iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Ank,Dastefa-multumesc de urari

mi-au dat lacrimile gandindu-ma cum trece timpul...acum 5 ani eram la spital cu apa rupta si o asteptam pe caprita ...acum am si un iedutz catarator

la multi ani fulguletilor sarbatoriti ieri si azi

poftiti la bunatati pizza,ciuperci pane,salata de vinete,tort si sampanie

fug sa umflu baloanele la 12 vine sarbatorita de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La multi ani, Antonia, sa cresti mare si frumoasa, sa ai parte de multe bucurii si surprize placute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

La multi ani, Antonia! Sa cresti mare, mare, sa ramai la fel de activa cum te stim, dar sa nu o superi pe mamica.
Bambo, sa te bucuri de copii, sa iti aduca numai bucurii. Hai ca imi placusi... cum te gandisi repede ca erai cu apa rupta
Chiar ca trece timpul. Parca nu-mi vine sa cred cat au crescut copiii nostri, acum putem sa ne intelegem foarte bine cu ei...
Ank, nu am probat inca rochita ca am fost ocupati sa completam trusoul. Ne mai lipseau pantofiorii de printesa. Am gasit unii cu sclipici o minunatie... Tot aseara am facut prima foaie de bezea a tortului. In total sunt 3, insa prima mi-a luat 3 ore sa o coc. Insa a iesit super-bine, uscata-uscata si am si gustat un pic din ea si se topeste in gura... Daca si celelalte foi imi vor lua tot cate 3 ore fiecare, m-a vazut soarele

Va pup ca imi mai veni ceva de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multi ani traiasca , multi ani traiasca, la muuuuulti ani!
Iulia su Kara Sa cresteti mari sanatoase si fericite, sa fioti cuminti si ascultatoare!
Dastefa mami sa fi fericita su\i sa scapi de toate problemele, sa te bucuri de fetele tale frumoase si sanatoase!. Bafta cu petrecerea, ca multi copilasi se anunta
Angi cum s-a trezit fata la 5 ani? Gata blaturile de bezea. Esti curajoasa in bucatarie fata de mine
Bambo ce a primit Antonia de ziua ei? Cheful e sambata sau a fost ieri?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Multumim inca o data pt urari

Ank-ieri am sarbatorit-o pe Antonia...asa imi place sa ne sarbatorim in ziua in care ne-am nascut...a fost frumos...am sarbatorit cu bunicii,nasii si verisorii

Antonia a fost cuminte...a zis ca e fetita mare si trebuie sa se comporte frumos parca nu-mi venea a crede.

Cadouri a primit multe...dar cel mai mult ii plac gargarita care deseneaza modele singura,mai are stampile,carioci si o papusa ioana care canta 7 cantecele si spune 20 de propozitii...e f faina imi place si mie mult...a dormit cu ea a mai primit si un parfum de fetite...

Angi-petrecere frumoasa
am vazut manichiura de haloween ai talent...mai bine iti deschizi propriul salon

Dastefa-La multi ani !!! sa fii iubita si fericita alaturi de comorile tale dragi !!!

Maya-ce mai fac fetele?

Dbunny-am vazut-o pe FB pe Noao scumpete...au aparut colicii?va doresc nici sa nu apara

fug sa schimb un pampers mirositor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cu scuze maaaari ptr intarziere,
LA MULTI ANI ptr Antonia

si

La multi ani ptr Iulia si Karina

Sa creasca mari, sanatoase si sa va aduca numai bucurii.

Noi am facut rezervare ptr la MC Donalds, iar ptr la gradinita am luat bomboane doar, mai ma gandesc daca ii comand si ptr acolo un tort sau raman doar bomboanele (nu putem duce noi tort facut acasa ca trebuie certificat de calitate....- vad ca Angi stie deja).
Daca duc tort trebuie si suc....ca asa-i moda, si paharele, farfurioare de unica folosinta, si coifuri si....ma cam rupe, doar tortul e cam la 150 ron ....
Si ii voi face si ptr acasa un tort de ciocolata care-i place lui...

Dbunny, am vazut poze cu Noa...e o dulcica, am uitat de cand erau si ai mei cat ea....

Am vazut poze si cu Ana si Thea....si cu David miiiic....ma duc sa vad pozele lui Dodo....

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo frumoase cadouri a primit fata, iar cu faza cu cumintenia...super
Angi parca zicea ceava ca avem copii mari si ne intelegem cu ei...la noi e din ce in ce mai jale. A inceput sa vorbeasac urat si daca nu-i faci poftele eventual incearca sa loveasaca sau zice ceva urat si zice ca asa iti trebuie, expresie pe care acsa sigur nu a auzit-o
Roxana si la noi la gradi trebuie tort cu aviz si suc si pahare si farfurii, da coifuri nu
Si eu am vaut pozicile cu Noa pe FB si mi se pare super frumusica si tare mare.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Dastefa, La multi ani, sa ai in primul rand sanatate si tot ce-ti doresti .

Mergi la inceput

Ank, coifurile nu-s obligatorii dar sünt la pachet cu tortul si restul , adica daca vine un copil cu tort....automat ceilalti copii asteapta si sucurile si coifurile.....te doare capul....anul trecut nu i-am dus si cred ca nici anul asta...pai dau faliment cu 30 de coifuri si trompete...

Mergi la inceput