BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tokyo, luni ii ies rezultatele Mayei :) eu sper ca sunt ok, sunt din ce in ce mai convinsa ca nu a fost varicela.

Eu nu intru in prenatal, o sa vin la serv cat pot. As vrea ca de la 1 oct totusi sa stau acasa si sa incerc sa ma odifnesc un pic, dar sa o tin si pe Maya cu mine, sa ne bucuram amandoua de cateva zile linistite.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat ca nu am mai avut nimic de anuntat. Vad ca nici tura asta nu au fost rezultate imbucuratoare, Speranta draga imi pare tare, tare rau. Oare tu ai ceva la congelat?
Eu am fost la consultatie la ei si mi-au zis ca nu-si explica ce s-a intamplat, dpdv fizic totul era ok. Se poate ca in subconstient sa fi facut eu ceva care sa-mi provoace contractii si sa nu se prinda embrionii. Din cauza ca-s prea stresata. Da' cine nu-i stresat in conditiile astea? Oricum, eu ma consider chiar destul de calma, asa ca nu prea stiu ce-as putea face mai mult. Si daca punem la socoteala ca nici bani n-o sa mai avem prea curand... amanam deocamdata FET-ul.
Daca sunt fete in focuri acum, desi nu prea mai scrie nimeni, le urez multa, multa bafta si sa nu fie stresate!!!
tuturor si felicitari celor care au reusit si ne mai incurajeaza si pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

didi, probabil si psihicul este o problema. Incearca in perioada asta de pauza cu ceva naturist, homeopat si poate si cateva sedinte de acupunctura. Chiar daca nu ajungi la rezultatul dorit, adica bb, pana la urma it mentii psihicul si tonusul mai ridicat. Eu am facut anul trecut acupunctura, iar dupa am luat sepie(bilute homeopate). Crede-ma ca m-au linistit. Le-asi lua in continuare, dar Dr mia spus ca nu cunoaste componenta lor si cum reactioneaza cu tratamentul de stimulare, asa ca... mai asteptam cu bilele.
si poate,... vrae Dumnezeu sa se intample si la noi minuni.

Fetelor,va pup pe toate , dar in special de fugarele de la Dr Albu, speranta si didi.
Sa se faca voia Ta Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Rezultate Maya ok - IGM negatig, IGG pozitiv (desi nu i-am facut vaccinul si nu stiu sa fi facut varicela, iar eu nu am anticorpi - ea are). Probabil ca a facut boala asimptomatica, nu am idee...

Am fost ieri si la eco, bb este f bine, avea 2300gr, mai mare cu 4 zile, col 4.2cm, totul in regula.

Fetelor care nu ati reusit (si care cu siguranta veti incerca iar), stresate am fost toate. Eu nu cred ca stresul duce la contractii si astfel nu se prind embrionii...E chestie fie medicala, fie asa a fost sa fie (mai degraba). Ar fi frumos si usor sa stim motivele pt care un ET reuseste si altul nu, dar, din pacate, e loterie.

Aveti incredere ca veti reusi, cred ca asta (pe langa partea financiara) este cel mai important.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

super ingeras, deci maya nu a avut varicela.
iar ai fost la medic?ce fain de tine. eu mai am 1 saptamana jum de asteptat.
pe mine azi ma dor toate maselele, am observat ca mi se intampla asta in ultima vreme dupa ce mananc sau in timp ce mananc. probabil e o sensibilitate de la sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Didi, vroiam sa iti zic ca nimeni nu stie pana la urma care a fost cauza. Toata lumea zice de stres, deja motivul asta ma lasa rece.
Eu una nu cred in totalitate ca stresul a fost la tine, sau la oricare alta.
Eu din cate imi aduc aminte de tine, esti o persoana dezinvolta si care nu se stresa prea mult.
Poate sa fie totul perfect si sa nu se prinda, nu stie nimeni cauza, doar Dz.
Eu nu am congelati si o sa o las mai moale o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hai ca m-am activat!
Mai fetelor, Dr D & co mi-au spus ca in subconstient eram stresata, chiar daca eu ma simteam foarte bine! Cu atat mai mult cu cat am facut anestezie generala si la transfer, deci chiar stateam calma stiind ca n-o sa simt absolut nimic! Dar, din spusele lor, calmul era doar la suprafata si de fapt chiar si sub anestezia generala am dat din picioare si mi-a crescut pulsul cam tare. V-am dat pe spate, asa-i?
Pe mine m-au lasat fara replica, chiar nu stiu cum sa controlez ceva ce nu simt! Si dupa transfer am stat acasa, foarte linistita si mai ales fffffffffffffffff optimista, eram sigura ca reusesc!
Speranta, imi pare tare rau ca nu ai nici congelati, poate va mai linistiti daca luati o pauza. Noi o luam vrand nevrand din cauza lipsei banilor. Asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
Didi nu am mai auzit de mult de tine! Sper ca esti bine si pregatita de lupta.
Pana la urma tot o sa reusesti, toate o sa reusiti!
Intr-adevar conteaza ffff mult sa nu fii stresata dar nu cred ca asta-i problema. Toate care am trecut prin asta am fost stresate. Eu una am incercat sa bravez, mi-a reusit chipurile in fata celor din jur dar in sufletul meu era un razboi!
Stati linistite ca o sa va iasa pana la uram!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

didi, ceva de genul asta am auzit cand m-am trezit si eu dupa punctie" Ce cuminte a fost doamna...." La momentul respectiv imi venea sa ma crucesc, mai ales cand au inceput sa ma lege de picioare si maini inainte de anestezie. Nu intelegeam de ce, mi-au explicat ca nu cumva in somn sa-l lovesc pe Dl dr... Iar replica de sfarsit... cu cumintenia.. m-a dat gata. Probabil e ceva la mijloc si cu subconstientul asta. Oricum nu are ce-ti strica cateva sedinte de acupunctura. In schimbul timpului pe care il pierzi..., castigi un somn linistit. Citisem la un moment dat ca acupunctura inainte de FIV, ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matilda78 spune:

Buna!

Stie cineva cand vine dl dr Diakoumakos in Romania?

Matilda

Mergi la inceput