BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 7
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
Noutatile sunt urmatoarele:
Cei 3 Beblusi(muschetari) au aproximativ 18 cm cu tot cu picioruse, in jur de 200 gr fiecare. Fiecare cu placenta lui (placentele ok), neurologic ok (mamica lor e nitel cam dusa... neurologic dar...imi voi reveni)
Doctora care ma urmareste este extrem de incantata de cum decurg lucrurile pana acum si asta imi da o stare de liniste.
Din pacate am pus deja 7 kg si am impresia ca am luat prea mult. Burtica imi creste si deja, noaptea cand ma rasucesc in pat, se muta toata burtica pe partea pe care ma intorc, tre' sa pun o pernuta sub burtica ca tare ma incomodeaza.
Am cumparat deja patuturile (ultimele 3 buc pe stoc de la ikea :P) si cateva lucrusoare mititele mititele...adica cu alte cuvinte in afara de pampersi, am pregatit geanta de spital. A inceput sa-mi fie cam rusine sa intreb preturi de carucior de exemplu, peste tot au ptr gemeni (Ajinx) dar pentru tripleti tre' sa fac comanda. si lumea se uita cam ciudat la mine.
Ajinx - tu cum esti? Bebelusii tai? Ai facut ceva pregatiri pt ei? Noi deja ne orientam catre o casa mai mare... in decembrie o astept si pe mama sa am o persoana de copil macar primele 6 luni
Matilda77 - Din cate stiu eu Dr Diakoumakos vine destul de des, cel mai smplu e sa suni la Biogenesis si sa faci o programare, fetele sunt foarte dragute.
didi32, speranta2 - Imi pare rau ptr nereusita dar nu va descurajati. S-a pirdut doar o batalie, nu si razboiul. Cred ca cel mai indicat gand pe care ar trebui sa-l aveti ar fi: sa va puneti nitel in papucii mei si lui Ajinx , sa va imaginati ca o sa fie totul bine si ca o sa aveti mai mult decat va doriti. Si daca aveti numai ganduri pozitive si optimiste, data viitoare o sa prinda. (gemeni, tripleti)
Eu la prima intalnire cu Dr.Diakoumakos si cu embriologul Argyriu, am zis ca vreau gemeni "sa faceti tot ce este necesar sa imi puneti gemeni, ca nu vreau sa fiu mama batrana" si au zambit. Un bebelus l-am primit bonus de la BIOGENESIS.
Va pup si va urez toate bune.
ingeras26a spune:
Marinalina, felicitari!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
marinalina - felicitari si de la noi!
Matilda - parca la sfarsitul lunii. Asa mi-au spus cand am sunat si eu pt programare.
ingeras26a spune:
Cata, programare?
Te mai apuci de unul?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Matilda - parca la sfarsitul lunii. Asa mi-au spus cand am sunat si eu pt programare. Catalina |
ceeee?cum???????
hai da-ne detaliii
daniela
ajynx spune:
Buna fetelor!
Marinalina ma bucur ca ai venit cu asa vesti bune. Vis-a -vis dr kg lasa ca slabesti tu dupa! Si eu am luat 4 kg dar nu disper inca. Sa vezi de la 7 luni in colo ce o sa luam!!!!
Eu saptamana viitoare ma duc la doctor iar , am neglijat pana acum din cauza serviciului si nici macar rezultatele la dublu test nu le-am dus sa mi le verifice. Dar ma duc saptamana viitoare promit si va tin la curent!
Nu am cumparat niciun carucior , nici hainute si nici nu am de gand pana dupa ce nasc. Sunt superstitioasa cand vine vorba despre asa ceva.
Ingeras ai grija de tine si voi restul viitoarelor mamici la fel!
Va pup.
catalina2307 spune:
Ete fas, ma apuc . Nici nu am terminat cu alaptatul :)).
Ma duc si eu in vizita sa ne mai vedem ca asa este frumos :).
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ete fas, ma apuc . Nici nu am terminat cu alaptatul :)). Ma duc si eu in vizita sa ne mai vedem ca asa este frumos :). Catalina |
si ce are? am citit chiar ieri (da'nu zic unde) de cineva care trebuie sa nasca cam o data cu mine si mai are un copil de 2 ani pe care il alapteaza, deci se poa'
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
filipac1979 spune:
salutare
ia uite ce-au sarit imediat la biata fata.da ce catalina numai noi sa fim bortoase
ingeras ce faci?mai poti?
eu ieri am fost la un maraton de consultatii si investigatii pt nastere. analize de dim, apoi consultatie cu medicul anestezist, am fost si la ecografistul care mi-a urmarit sarcina ca voia el sa mai vada niste chestii si in final la doctorita mea.am semnat si contractul cu spitalul unde voi naste, am dat si un avans. in principiu voi face cezariana cu rahi, urmeaza ca peste 2 saptamani sa stabilim data.
bebe e bine, are 2850 de gr aproximativ, are capul mare dar na vb unri pustoaice o sa fie destept.colul e inchis, mi-a mai dat niste ovule de luat.acum ne rugam sa mai stam cuminti acolo la mami in burtica inca vreo 3-4 sapt.
dar dupa maratonul de ieri azi ma simt destul de rau.ma doare stomacul, mi-e greata, ma doare spatele, am o stare cam aiurea. contractii nu am (inca) dar oricum am bagat un nos-pa.sper sa-mi treaca si sa nu anunte altceva starea asta.
va pup
catalina2307 spune:
Las' ca dupa cum bag de seama nici voi nu mai sunteti pentru multa vreme.
filipac - mult a fost, putin a ramas. Deja te poti relaxa :).