BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 5
filipac1979 spune:
ingeras in a 21-a zi de la primele bubite ale fetei a facut si ea. totul e sa iti tii febra sub control, ea a luat paracetamol, ca asta ai voie. bebe e puternic, sunt sigura ca veti trece si peste asta.
fetele celelalte care n-au reusit, va imbratisam si va dorim putere sa o luati de la capat.e o lupta nedreapta dar nu trebuie sa cedati.
ingeras26a spune:
Speranta, imi pare rau...
Filipac, multumesc frumos. Mama, mai am de asteptat inca 2 sapt!
Dar macar vineri imi iese IGG-ul, ca nu mi-a venit sa ma duc sa-i iau Mayei sange, sa vad daca este sau nu varicela, pt ca oricum era prea tarziu. O chinuiam de pomana. Da Doamne sa am IGG-ul pozitiv.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
anca, speranta - imi pare sincer rau....se pare ca pana la urma FIV-urile vara nu prea sunt cu reusita....
speranta2 spune:
Nu mai stiu nimic de Didi. Didiiii, poate mai intri si tu sa zici ceva pe aici. Cand bagi congelatii? Te
ingeras26a spune:
sa va tin la curent, IGG-ul la varicela mi-a iesit negativ, deci nu am anticorpi, au fost ai mei cu maya la Colentina si le-au spus ca nu este varicela, este prurit fie de la mancare, fie de la o planta cu care au intrat copiii in contact.
I-au luat si sange - citez "cu un acusor micut-micut, ca cel de la vaccin si ca cel cu care isi face mami injectiile in fiecare zi si nu m-a durut, am fost o zana". S-a uitat cand i-a luat sange, eu am bocit ca nu am fost langa ea in acel moment, ci au fost parintii mei...
Acum m-am mai calmat, asteptam rezultatele vineri sau luni.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
filipac1979 spune:
ingeras ma bucur ca ai o fetita asa curajoasa si speram ca ti se va confirma ca nu a avut varicela. urate bolile astea si mai ales ca noi nu le-am facut cand trebuia. eu am si o sora mai mica si ar fi trebuit sa fac cand a facut ea (asta daca a avut si ea), n-am luat nici cand a facut colega mea anul trecut.da doamne doamne e mare si are grija de noi si de copii nostri.
in alta ordine de idei (nu ma plang, doar raportez) nu mai sunt in stare sa fac nici mancare, obosesc f usor. de miscat greu nu e grav ca am luat putine kg dar oricum s-a dus clar energia din trimestrul 2. sunt din ce in ce mai dependenta de sot dar sunt fericita ca bebe se misca toata ziua si abia astept sa-l tin in brate.
catalina2307 spune:
Ce drag imi este sa citesc astfel de mesaje....ma apuca nostalgia :).
In alta ordine de idei, Anastasia merge singurica, se da jos din pat si alearga cat o tin piciorusele. Mi-e draga de mor....inca ma uit la ea cand doarme si imi curg lacrimile.
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ce drag imi este sa citesc astfel de mesaje....ma apuca nostalgia :). In alta ordine de idei, Anastasia merge singurica, se da jos din pat si alearga cat o tin piciorusele. Mi-e draga de mor....inca ma uit la ea cand doarme si imi curg lacrimile. Catalina |
stiu exact sentimentul..cateodata il strang atat de tare pe sebi ca realize tarziu ca il doare de strans ce e. dar si el e un pupacios si jumatate
felicitari pentru plimbareata!!!
imi pare atat de rau pentru fetele cu teste negative, dar intr-o zi sunt convinsa ca toate o sa treceti prin aceleasi sentimente
pentru fiecare luptatoare!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ce drag imi este sa citesc astfel de mesaje....ma apuca nostalgia :). In alta ordine de idei, Anastasia merge singurica, se da jos din pat si alearga cat o tin piciorusele. Mi-e draga de mor....inca ma uit la ea cand doarme si imi curg lacrimile. Catalina |
eu nu am trecut nici acum de stadiul asta :) il chem si pe sotz sa se uite la ea deci nu te astepta sa-ti treaca, decat poate cand o sa o iei din bar de pe vreo bara :), cand o sa o certi si dupa aceea o sa te uiti la ea cum doarme si o sa ai mustrari de constiinta ca esti o mama rea.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
tokyo spune:
Ingeras , ma bucur ca atat tu(+bebe) cat si Maya sunteti bine. ai o fetitza minunata! cred ca si ea abia asteapta sa il cunoasca pe fratiorul ei.
Filipac . ai dreptate cu oboseala - abia daca mai am energie sa fac cate ceva prin casa... mie au inceput sa mi se umfle picioarele in zona gleznelor si merg ca un pinguin. am observat ca seara nu prea se mai desumfla. nici statul la birou nu e ok, dar asta e - mai am putin si intru in prenatal. voi pana cand mai mergeti la munca?
Cata, tu de fiecare data ma impresionezi cand scrii despre fetita ta si ai dreptate: traim aceasta minune si nu ne vine sa credem ca ni se intampla noua. voi acum sunteti mai mari, cred ca la 1 an incepe cea mai dragalasa perioada a unui bebe. si ingeras a trait momentele astea frumoase cu Maya si acum urmeaza si cu bebe.
eu,asa cum povestea si Filipac, ma bucur de fiecare miscare din burtica a fetitei mele si ma intreb mereu: oare ce face ea acum? cat o fi mai crescut? se hraneste suficient? cum o fi asezata acum? (partea asta cu ghicitul care-i capusorul sau piciorul sau spatele e cea mai amuzanta ...)
colegele mele, burticile, sa aveti grija de voi si de bebei.
iar voi, mamicilor,distractie placuta alaturi de copilasii vostri.
weekend placut!!!