BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 10
ingeras26a spune:
Filipac, am fost azi la Tutu, m-a programat pt 6 oct, deci mai avem 10 zile :) de-abia astept!
Am intrat pe antibiotic Augmentin 7 zile de 3 ori pe zi. Era nasol la nastere naturala, la cezariana se pare ca nu sunt pb. Este insa posibil sa-l bage si pe bb 3 zile pe antibiotic, depinde de analize.
Bb are 2900gr, e mai mic un pic - cu o saptamana, T mi-a spus ca nu sunt pb, si Maya a fost mititica, a avut 3080 la nastere, deci pb si el va avea cam tot atat. Nu-i pb, ca Maya a recuperat rapid. Important este sa fie sanatos. El mi-a zis ca o sa aiba max 3300gr, eu cred, la feeling, ca o sa aiba mai putin un pic.
Mbadaran, eu aveam toate analizele facute cand m-am dus prima data. Bafta multa!
Prima intalnire este f ok, ca toate celelalte de altfel. Te intreaba diverse, ii raspunzi, il intrebi si tu :) daca este cazul, iti spune cand puteti incepe, in fc de analize.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
catalina2307 spune:
ingeras -tu normal ca aveai toate analizele facute .
mbadaran - sunt sigura ca ne "cunoastem". Gresesc?
Ma lasa memoria pe zi ce trece mai mult. Imbatranesc .
mbadaran spune:
Catalina, ne "cunoastem". Am mai discutat la acest topic cu ceva timp in urma. Pana acum am stat in "umbra",v-am urmarit. Iti ziceam ca in toamna vreau sa fac FIV, dupa ce termin de strans banutii necesari.
Toamna a venit, am strans banutii si mi-am facut si programare la dr.D.
Pana atunci sper sa-mi fac analizele din lista de la clinica, sa poata sa-si faca dr D o parere cu privire la cazul meu.
Sper sa ma primiti si pe mine aici langa voi, o sa va "bombardez" cu intrebari, ca sigur vor fi multe.
Saptamana asta sunt in concediu, o sa "recuperez" la citit saptamana viitoare.
Ingeras, sa ai o nastere usoara.
Mihaela
ajynx spune:
Multumesc fetelor! Va tin pumnii stransi pentru marea intalnire.
Mbadaran bine ai venit printre noi si o sedere cat mai scurta! Sfatul meu este sa ai toate analizele facute daca nu vrei sa pierzi timpul! Daca ai analizele si intr-adevar ai o problema poti incepe cat mai repede procedurile. Eu una le-am avut e toate si totul a decurs fffff rapid!
ingeras26a spune:
Cata, adik de ce "normal ca io le aveam pe toate facute"? era o intrebare retorica
Mbadaran, multumesc!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
arhika spune:
Buna ingeras,
in primul rand nastere usoara ca am vazut ca mai ai putin :)
Iti scriu acest mesaj in speranta ca ma poti ajuta cu mai multe informatii referitoare la cariotip. Am vazut ca ai facut aceasta analiza impreuna cu sotul tau la genetic lab.
Eu (31ani), in urma unui avort menstrual la 5 saptamani si a unei sarcini oprite in evolutie la 8-9sapt. am inceput sa fac o groaza de analize printre care si cariotipul, tot la genetic lab. Rezultatul meu este 46,xx,dup(13)q1 iar al sotului meu 46,xy,dup(9)q1. Doctorul genetician de acolo ne-a recomandat PGD. Am vazut ca si voua v-au iesit niste rezultate asemanatoare cu ale noastre, insa cu toate acestea nu ati facut PGD. Ma poti ajuta cu mai multe imformatii? Nu stim ce sa facem... Iti multumesc mult
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Cata, adik de ce "normal ca io le aveam pe toate facute"? era o intrebare retorica Mbadaran, multumesc! Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arhika Buna ingeras, in primul rand nastere usoara ca am vazut ca mai ai putin :) Iti scriu acest mesaj in speranta ca ma poti ajuta cu mai multe informatii referitoare la cariotip. Am vazut ca ai facut aceasta analiza impreuna cu sotul tau la genetic lab. Eu (31ani), in urma unui avort menstrual la 5 saptamani si a unei sarcini oprite in evolutie la 8-9sapt. am inceput sa fac o groaza de analize printre care si cariotipul, tot la genetic lab. Rezultatul meu este 46,xx,dup(13)q1 iar al sotului meu 46,xy,dup(9)q1. Doctorul genetician de acolo ne-a recomandat PGD. Am vazut ca si voua v-au iesit niste rezultate asemanatoare cu ale noastre, insa cu toate acestea nu ati facut PGD. Ma poti ajuta cu mai multe imformatii? Nu stim ce sa facem... Iti multumesc mult
|
Mocanita si cum esti? :) ca fire, esti draguta, buna, calma, dormi noaptea?
Arhika, asa este, si noi am facut cariotipul acolo. Noua medicul de acolo ne-a spus ca sansele de bb sunt mici inainte de 30 de ani (nu-i spusesem ca avem deja un copil), iar dupa 30, nu prea mai avem sanse...drept pt care am fugit mancand pamantul si am cautat medici care sa stie ce vorbesc. In urma unor discutii cu Dr. D si cu Tutunaru, am luat legatura cu doctorita de la clinica de greci Cytogenomic - cu directoarea, care mi-a spus ca nu avem nicio pb, nu este nevoie de alte investigatii, nici de PGD. Si iata ca mai am un o saptamana si nasc.
Bafta multa, multa si ai incredere in sansele tale!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
tokyo spune:
avem si noi vesti, desi nu am mai intrat de mult timp pe forum. stauin pat de vreo 3 saptamani si sunt pe tratament, pt ca s-a scurtat colul f mult - 1,2cm) si se pot rupe oricand membranele. bebelina e bine, are 2950kg si ar mai sta in burtica, daca nu ar fi problema asta cu colul. si eu am programare tot pe 6 oct:), sper sa ajungem cu bine la termen si sa nastem toate pe 6 (si Filipac tot pe 6 e programata:)).
va pup si aveti grija de voi.
eliza70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Ajynx, felicitari! Fetelor, eu mi-am facut analizele in sapt 32, toate bune si in sapt 37 - acum mi-au iesit rezultatele si am streptococ B pozitiv. Nu reusesc sa gasesc cum se ia (nu ca ar mai conta prea mult acum). Azi merg la dr sa-mi spuna ce fac, banuiesc ca o sa intru pe antibiotic intravenos...e ok ca nasc prin cezariana, nu natural. Daca stie cineva mai multe despre acest streptococ (in sarcina - la nastere), pls spuneti-mi si mie. Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Buna dimineta,
Si eu am avut streptococ hemolitic de grup B in sarcina desi totdeauna
am avut analizele OK.
Se pare ca apare la gravide.
Ginecologul mi-a spus ca e ceva frecvent si banal la gravide.
Nu acelasi lucru e valabil pentru nou nascut.
Eu am luat Augmentin prin luna a 6 de sarcina si apoi mi-a reaparut
chiar inainte sa nasc prin cezariana.
Atunci nu am luat decat 5 zile ca atat am apucat (am nascut cu cateva zie mai devreme decat programarea fiind insarcinata cu gemeni).
Din fericire copiii nu au luat streptococul de la mine si nu li s-a facut deloc antibiotic. Li se fac imediat dupa nastere analize de sange.
In principiu prin cezariana sansele sunt mari ca bebe sa nu ia nimic de la mama.
Multa sanatate si nastere usoara.
Eliza.