BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza70

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Bravo Eliza, sa fiti sanatosi!!!

Multumim frumos pentru urari si pentru ca exista acest forum.
Conteaza enorm o informatie completa si corecta.
Multa sanatate va dorim si mult, mult noroc in viata celei mici!!!

Eliza.

Multumim mult :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cata, senk iu.
Mai e putin si vine tortul livrare speciala - trimit sotz, sa-i raspunzi la telefon. Te mai sun io oricum sa te mai intreb o data cofetaria si de care, ca eu cu memoria stii ca stau prost, Maya zice ca eu sunt uitacioasa, iar ea, pt ca are o memorie excelenta, e desteapta si apuca-te sa-i explici copilului ca daca n-ai memorie nu inseamna (neaparat) ca esti si prost

Eliza, inca o data felicitari! nu conteaza atat de mult varsta, important este ca v-ati indeplinit visul!

M-a sunat Maria mai devreme sa ma intrebe ce fac si mi-a spus ca au fost in concediu domnii dr si ca vor veni luna aceasta.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io nu vreau tort trimis prin sot, vreau tort sa mancam impreuna .

Mergi la inceput

binee, atunci mai astepti un pic, sa pot sa ies cu bb sa venim in vizita. Sau veniti voi la noi. Alegerea este a ta :)

Eu ma gandisem ca vrei sa-l mananci singura, nu mi-am facut sperante ca vrei sa-mi dai si mie

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Cata, senk iu.
Mai e putin si vine tortul livrare speciala - trimit sotz, sa-i raspunzi la telefon. Te mai sun io oricum sa te mai intreb o data cofetaria si de care, ca eu cu memoria stii ca stau prost, Maya zice ca eu sunt uitacioasa, iar ea, pt ca are o memorie excelenta, e desteapta si apuca-te sa-i explici copilului ca daca n-ai memorie nu inseamna (neaparat) ca esti si prost

Eliza, inca o data felicitari! nu conteaza atat de mult varsta, important este ca v-ati indeplinit visul!

M-a sunat Maria mai devreme sa ma intrebe ce fac si mi-a spus ca au fost in concediu domnii dr si ca vor veni luna aceasta.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Asa este!
Important e sa nu abandonezi.
Merita!

Nastere usoara!

Toate cele bune,

Eliza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Buna fetelor! In sfarsit am ajuns si eu la eco! Bebelusii sunt fff bine au 261 g baiatul si 263 g fata , cam 18 cm. Placenta este sus deci este bine!
Acum mi-am facut eco la o alta doamna doctor care recunosc mi-a dat emotii deoarece mi-a spus ca am doua fete nu un baiat si o fata asa cum stiam! Pana la urma a spus ca a vazut si putica dar recunosc ca sunt un picut speriata si acum ca nu stiu ce sa mai cred!
Voi sunteti bine? Va pup

Mergi la inceput

Ajynx, felicitari!

Fetelor, eu mi-am facut analizele in sapt 32, toate bune si in sapt 37 - acum mi-au iesit rezultatele si am streptococ B pozitiv.
Nu reusesc sa gasesc cum se ia (nu ca ar mai conta prea mult acum).
Azi merg la dr sa-mi spuna ce fac, banuiesc ca o sa intru pe antibiotic intravenos...e ok ca nasc prin cezariana, nu natural.

Daca stie cineva mai multe despre acest streptococ (in sarcina - la nastere), pls spuneti-mi si mie.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna dimineata,

Va urmaresc de mult timp, de cand m-am hotarat sa fac FIV la aceasta clinica. Mi-am facut programare la dr.D pe 22 oct. De fapt m-au sunat de la clinica sa-mi spuna cand este dl dr in tara.
In octombrie dr.D este in perioada 20-23.

Puteti sa-mi spuneti cum decurge prima intalnire? Am emotii f mari inca de acum, incat aseara am visat ca sunt la clinica si il cautam pe dr embriolog (voiam sa-i vad ochii albastri).

Am primit pe email, de la clinica, o lista cu analize (probabil ca este o lista standard). Voi le-ati facut pe toate, inainte de prima intalnire cu dr.D?
La telefon mi-au zis sa am analizele de ziua a3a si spermograma . Ma gandesc sa mi le fac pe toate.

Multumesc

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

ajynx felicitari pt ca sunt bine bebei, sanatosi sa fie ca sexul nu conteaza.
ingeras nu stiu cu streptococul ala dar pp ca nu e asa grav. ti ai programat cezariana?oricum cam incepe numaratoarea inversa.
eu vineri trebuia sa merg la iasi dar a avut treaba medicul meu asa ca a ramas pe miercurea asta.oricum saptamana viitoare ar trebui sa fie marea intalnire. nu pot sa cred ce repede a trecut timpul si ca suntem pe ultima suta de metri.
mbadaran si eu imi amintesc imi amintesc cu nostalgie de prima intalnire cu domnii dr. ideea e ca trebuie sa mergi la ei cu niste analize din care sa reiese un diagnostic cat de cat, nu trebuie sa le ai pe toate neap facute. eu prima data nu aveam descoperite decat niste chisturi dar asta nu era indicatie de fiv. si ei mi au spus sa mi le operez si apoi sa vin la ei, suspectandu ma de endometrioza.peste un an stiam excat ce am, ce nu mai am (un ovar si o trompa( si atunci am intrat in urmatorul lot de fiv. mi-am refacut si eu atunci hormonalele de z3 si spermograma.multa bafta iti dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Filipac multumesc pentru raspuns.
Problema este la mine: am ovare micropolichistice(cm destul de rare, absenta ovulatiei), in iulie am facut drilling ovarian.
Acum astept cu nerabdare intalnirea cu dr.D, sa ne dea unda verde pentru FIV.

Mihaela

Mergi la inceput