BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eliza70
Buna dimineta, Si eu am avut streptococ hemolitic de grup B in sarcina desi totdeauna am avut analizele OK. Se pare ca apare la gravide. Ginecologul mi-a spus ca e ceva frecvent si banal la gravide. Nu acelasi lucru e valabil pentru nou nascut. Eu am luat Augmentin prin luna a 6 de sarcina si apoi mi-a reaparut chiar inainte sa nasc prin cezariana. Atunci nu am luat decat 5 zile ca atat am apucat (am nascut cu cateva zie mai devreme decat programarea fiind insarcinata cu gemeni). Din fericire copiii nu au luat streptococul de la mine si nu li s-a facut deloc antibiotic. Li se fac imediat dupa nastere analize de sange. In principiu prin cezariana sansele sunt mari ca bebe sa nu ia nimic de la mama. Multa sanatate si nastere usoara. Eliza. |
Eliza, iti multumesc ff mult pentru incurajari! ma bucur ca nu le-au facut antibiotic :)
Tokyo, cat de tare? toate 3 nastem pe 6 oct??? :)) toate cezariana? si bb ta e mititica, nu e f mare. N-are imp, sanatoasa sa fie, ca mie Maya mi s-a nascut cu 3080 si a luat excelent in greutate, deci chiar nu-mi fac pb din cauza asta. Plus ca mie mi-a spus T ca sunt relativ asemanatoare greutatile copiilor aceleiasi femei la nastere. Ca nu trebuia sa ma astept sa-l fac de 4 kg
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
mocanita spune:
10 ore pe noapte si fac si pipi la olita
Maya ce zice? de-abia il asteapta? De cate ori mergem in parc in jurul lui Toma se strang cateva fetite care mai de care sa-l atinga, sa-l pupe si sa-l mangaie pe picioruse .. Si tonul vocii e exact ca al meu - gigiuleala la maximum - instinct matern de mici
eliza70 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ingeras26a
Eliza, iti multumesc ff mult pentru incurajari! ma bucur ca nu le-au facut antibiotic :) Tokyo, cat de tare? toate 3 nastem pe 6 oct??? :)) toate cezariana? si bb ta e mititica, nu e f mare. N-are imp, sanatoasa sa fie, ca mie Maya mi s-a nascut cu 3080 si a luat excelent in greutate, deci chiar nu-mi fac pb din cauza asta. Plus ca mie mi-a spus T ca sunt relativ asemanatoare greutatile copiilor aceleiasi femei la nastere. Ca nu trebuia sa ma astept sa-l fac de 4 kg Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Cu multa placere.
Intr-adevar a fost f.f. bine ca nu au luat antibiotic cei mici.
Sper din tot sufletul sa nu aiba nimic bebe.
Mie mi s-a spus ca daca nu a luat streptococul la nastere, dupa aceea este exclus sa-l mai ia prin alaptare, saliva mamei, etc.
Ca si eu eram ingrijorata, dar sper sa scapati si voi cu bine.
Toate cele bune,
Eliza.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mocanita 10 ore pe noapte si fac si pipi la olita Maya ce zice? de-abia il asteapta? De cate ori mergem in parc in jurul lui Toma se strang cateva fetite care mai de care sa-l atinga, sa-l pupe si sa-l mangaie pe picioruse .. Si tonul vocii e exact ca al meu - gigiuleala la maximum - instinct matern de mici |
normal ca reactioneaza asa. Mie sotzul imi spunea ca o indoctrinez eu de cand e mica sa vrea copii :), ca prea ii povestesc multe. Maya este extrem de mamoasa, din ce nu se juca cu papusi deloc deloc, acum vad ca a inceput sa-si culce bebelusii (de vreo saptamana). Ma pupa pe burta, vorbeste cu bb, ii canta, numara zilele pana o sa vina si ma intreaba cati ani o sa aiba bb cand se naste :)
Mi-a facut ieri o faza frumoasa, stateam pe scaun la calc sotului meu, ei dormeau amandoi de dupa-amiaza. Maya s-a trezit, s-a asezat la mine in brate, bb s-a mutat in partea cealalta si i-am spus Mayei: uite, mami, bb ti-a facut si tie loc :) si Maya i-a spus "multumesc, bb" si m-a pupat pe burta :)
Deci da, de-abia asteapta :)
si mi-a mai spus ieri ca sora mea nu e la fel de fericita ca si noi, ca ea are 2 fetite, noi avem si fetita si baietel si stai si explica-i ca nu conteaza ce sex au copiii, ca important este sa fie sanatosi
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
mocanita spune:
ooof, ce scumpi sunt .. si mie mi-ar placea mult sa-i mai fac lui Toma un fratior sau o surioara....sau o surioara
sa treaca 1 an si mai incercam si noi, am avut un noroc extraordinar prima oara, sa dea Dumnezeu sa ne mai iasa o data..
Nastere usoara inca o data tuturor fetelor care nasteti joi, chiar ca ce potriveala
tokyo spune:
Avem iarasi vesti pentru voi , de data asta cele mai frumoase:vineri s-a nascut minunea noastra ,a primit nota 10 la nastere si a avut 3 kg.Dupa ce ne obisnuim acasa,va mai scriu. Bafta multa fetelor care trebuie sa nasca!
catalina2307 spune:
tokyo - ce veste minunata! Ma bucur din tot sufletul si va doresc numai bine!!!
Fug sa te trec la mamici, completez cand ne dai mai multe detalii .
Si nu cumva sa ne uiti, te asteptam sa ne povestesti.
Pup mogaldeata de tokyo si pe mami fericita!
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu cu vesti dupa morfologia de 22 de sapt. Toate sunt la locul lor adica suntem in grafic. Avem in jur de 460 gr fiecare si cam 23 cm. Ne jucam nevoie mare. Din pacate am implinit 80 kg de la 66 .... sunt cam suparata dar ....n-am ce face.
Aaaa si.... baiatul s-a dovedit a fi fata 100%
Adica are tati 3 fete mama mama...si cu mine 4....sper sa nu divorteze:P
ingeras26a spune:
Tokyo, felicitari! sa fie sanatos si tu la fel! abia asteptam sa ne dai mai multe detalii!
Oau, Marina, 3 fete? :)))))) s-a scos tati!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ajynx spune:
Felicitari Tokyo ! Sa va traiasca!
Marinalina bravos! Vad ca se dezvolta frumos gagicile!! Eu sunt programata la morfologie pe 28. Chiar sunt curioasa ca dupa cum v-am spus la ultimul eco mi- au iesit si mie tot doua fetite la inceput. Apoi a spus ca am fata si baiat dar pana lamorfologie nu mai sunt sigura! Oricum nu conteaza ce sunt pana la urma , sanatosi sa fie! Cel putin pt mine nu conteaza!
Bafta fetelor care trebuie sa nasca!!!