Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cam greu de pastrat un secret cand postezi pe un forum public! Iti doresc ca asta sa fie singura ta suparare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si e si mai greu sa-ti tii gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. cafea mai e ca m-a apucat un somn...
m-am trezit de la 6.30 sa fac curatenie pana se trezesc mandrele, acum toata casa e numai jucarii . acum calc si mestec si in bulion . dar ma duc sa-mi fac o cafea ca deja am obosit si trebuie sa ies si afara cu ele.

cred ca nu v-am spus niciodata ce drag imi e cand aud de o graviduta noua. le pup cu mare drag pe fetele curajoase . acum fie vorba intre noi si mie mi-ar surade ideea de bb3, dar nu acum.
ma intorc la treaba, pupici.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Buna dimineata,

Vivela imi pare rau ca am stricat surpriza.Dar cum nu ai mai postat de mult, am stiut ca vestea le va bucura si pe fetele noastre si am facut-o cu cele mai bune intentii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

si e si mai greu sa-ti tii gura!

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@

Dap, asa e cand e vorba de vesti bune! Daca a deranjat atat de mult promit sa nu mai ma bucur la ce ti se intampla bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am intrat la odisee ai avem 3 gravidutze de martie-aprilie, nu una: Catalina, Gabi si Alina (inca neconfirmat)

Felicitari fetelor! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

Mamica unui buburuz

Buna!
Multumesc!
Insa, nu stiu sigur. Cand voi afla va voi anunta.
Si eu vroiam sa va fac o surpriza.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Iti doresc sa se confirme!
Se pare ca in cazul meu se aplica: Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Salutare!
Nico maine sa faci mai multa cafea ca m-am intors la datorie
A fost foarte frumos la mare prin ochii lui Sebi care s-a distrat la maxim,a fost tot numai un zambet dupa shortul lui tacsu.S-au ingropat in nisip,s-au balacit,Sebi a tzopait in baldachine,a dansat pe toate sezlongurile,la rand,a facut poza cu Radu Mazare,a distrus toate castelele facute de copii pe plaja,a alergat cateva ciori,zmee,
bineinteles nu a mancat nimic ca avea prea multa treaba.Poze am pus pe Fb ptr cine vrea sa le vada,cu mine nu prea sunt,ca Sebi a fugit de mn ca de ciuma,numai cu tacsu a vrut sa stea

Imi permit sa felicit si eu noile gravidute,sa le spun ca ma bucur din suflet pentru ele,le invidiez si le doresc sarcini usoare pana la termen cand isi vor vedea copilasii sanatosi in brate.Sa aveti 9 luni minunate!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

va multumesc ca mi-ati luat bucuria de a anunta eu oficial atunci cand consideram eu ca este cazul .

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@

Felicitari Vivela !

Sarcina usoara !
Wow ... al treilea .... nu stiu cum ai curaj, eu l-as vrea pe al doilea daca l-ar face altcineva pentru mine ... urasc perioada de sarcina, numai cand mi-o amintesc imi trece dorinta de a mai avea un bebe !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am intrat la odisee ai avem 3 gravidutze de martie-aprilie, nu una: Catalina, Gabi si Alina (inca neconfirmat)

Felicitari fetelor! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

Mamica unui buburuz

Buna!
Multumesc!
Insa, nu stiu sigur. Cand voi afla va voi anunta.
Si eu vroiam sa va fac o surpriza.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Hmmm ... devine contagios .... numai mie nu imi vine cheful de bebe nr. 2 ... singura varianta posibila ar fi un nou accident

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput