Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
NicoletaB spune:
Cris- din cauza ta ramanea cafeaua nebauta!![]()
Ma bucur ca v-ati distrat la mare! Habar n-aveam ca ati intins-o pe meleaguri nisipoase!
Rocsy- vezi ca se adopta legislatia cu mamele surogat
, asa ca vezi ce-ti doresti!
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Cris- din cauza ta ramanea cafeaua nebauta! Ma bucur ca v-ati distrat la mare! Habar n-aveam ca ati intins-o pe meleaguri nisipoase! Rocsy- vezi ca se adopta legislatia cu mamele surogat Mamica unui buburuz |
)nu am incetat sa urasc Romania nici in vacanta,am vrut sa mancam la ora 17 si ne-au refuzat vreo 3-4 restaurante,ca pranzul se serveste intre 12-14 iar cina intre 18-20
,bancomat am cautat de ne-a venit rau....Ce sa mai...nu se merita sa-ti petreci concediul in Romania.Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- vezi ca se adopta legislatia cu mamele surogat Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS] |
Cred ca ar trebui sa am peste 200% incredere in alta femeia ca sa o las sa imi "care" puiul
!R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
dar la ce cantina de lux ati mancat la preturile astea? In Bamboo?
Buna era lada frigorifica, scoteai un salam victoria, un sibiu, o ceapa verde si cu o paine calda sa vezi ce mergea masa luata pe plaja!
Si berea la 2 l tot de-acasa era buuunaaaa!
Lasand gluma la o parte, scump, tare scump, parca la bulgari era mai ieftin
!
NicoletaB spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Cred ca ar trebui sa am peste 200% incredere in alta femeia ca sa o las sa imi "care" puiul !R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
O faci si tu lata, precum Nicoleta Luciu! Si i-ai indeplinit dorinta la sot+ bonus unu' mai mult!
mirelaantoan spune:
Felicitari gravidutelor!!!! Sa aveti bebei la termen sanatosi si norocosi, iar voi sa aveti cele mai usoare noua luni. Si noi ne gandin la al doilea gandacel, dar abia am avut prima menstruatie de la nastere. cred ca va mai dura pana va aparea micutul sau micuta ![]()