Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Heeeei, am revenit de la mare!!!

Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi si din pacate nu am avut deloc timp s intru sa vad ce faceti.
Ne-am distrat de minune!!! Am stat in Venus 4 nopti, apoi 1 noapte la soacra in Tulcea, apoi 1 noapte la Breaza si ieri am revenit in Bucuresti.
Sara era in culmea fericirii la mare. A stat soar in apa, am avut norocul sa prindem o vreme excelenta, nu canicula, ca altfel cred ca ne prajeam. O sa descarc poze sa va arat

Vad ca au venit burticute noi! Va felicit! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi sa aveti!

Incerc sa citesc ceva din urma,..nu stiu cat o sa reusesc...

Alina 14+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

De o saptamana il tot simt pe bebe!!! Miercuri merg si eu la control!!

Alina 15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Avem o sarbatorita azi!!

LA MULTI ANI BULINUTA!!!!

Alina 15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

La multi ani bulinuta!!!!!!

Yasmin, bine ai venit, sarcina usoara si bebelus sanatos!!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

kraluca, cu mine trebuie sa mai asteptati!!! Maine merg la medic sa stabilesc ce si cum cu amniocenteza. Voi face si o ecografie abdominala si pozeeeeeee!!!! Va mai scriu maine....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Faith – multumesc pentru raspuns. Ma gandeam ca daca eram in fusta, era mai usor de descoperit abdomenul. La rochita am fost nevoita sa o ridic, dar nu mai conteaza. SUnt eu mai pudica….

Astazi am fost la eco de 13 saptamani si am fost foarte impresionata de ce am vazut pee crane. M-am bucurat foarte tare ca bebe este sanatos, ca avem risc foarte scazut de sindrom Down , Edward si Patau.
Ne-a spus ca este posibil sa fie fetita.
A fost si tati cu noi. Si el este foarte fericit in urma intalnirii cu bebe.
Va pup.

Si nu in ultimul rand:

La multi ani Bulinuta !!!!

in 13+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

La multi ani Bulinutza si tot ce iti doresti !!!Petrecre frumoasa alaturi de cei dragi
Bun venit alaturi de noi Yasmin sarcina usoara si bebe sanatos si la termen .
Si eu mai ma dureri de cap ... si musai sa beau o cescutza de cafea pe zi ... altfel este naspa rau ... incercati pe langa asta sa beti multa apa ... daca puteti si un pic de lamaie , sigur nu mai intram in topul manechinelor care beau apa plata cu lamaie dar hidratarea este esentiala in perioada asta.
Bafta fetelor care merg la echo saptamana asta ,sa avem vesti bune de la toate , eu mai am de asteptat pana pe 16 cand vine dr meu din concediu .Atunci avem intalnire cu puiutzul meu .
toate cele bune si o saptamana excelenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

neatza la toata lumea!
bulinitza - la multi ani pentru ieri... eu nu prea intru dupa-amiaza, de asta am pierdut sirul aniversarilor. sa ai parte de sanatate, noroc #351;i bebe frumos si sanatos!
bun venit fetelor care s-au relaxat in concediu si felicitari celor care l-au simtit deja pe bebe.... va prin eu din urma!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza.

LMA, bulinutza pentru ieri!

tot n-am timp sa bag noile date!Poate apare lexi

bun venit noii burtici!

*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Bulinuta - la multi ani pentru ieri!! Multa sanatate si tie si lui bebe!!!

14+

Mergi la inceput