Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 6
happymumy spune:
Buna dimineata burtici!
La multi ani bulinutza!
Bine ai venit yasmin!
Si eu merg azi la morfo de 12 saptamani si abia astept sa-l vad pe bebe si sa ma linistesc ca e totul ok.
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 11+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
Matzaila_81 spune:
Neata dragele mele,
Am aparut si eu dupa o absenta de 10 zile dar care a fost cu un motiv bun, mare si munte respectiv.
Greturile au trecut aproape complet, sunt voioasa si bucuroasa.
Am citit partea cu toxoplasma, eu abia diseara iau rezultatele desi sunt in saptamana 13 deja.
Am catel la parintii mei si pisic si caine la curte si asta este. Sunt animalutele mele, ca si copii mei nu-i pot da. Oricum si pisicul si cainele isi face nevoile departe pe camp. Nu i-am mai mangaiat ca inainte si asta este.
Burticul meu nu a prea crescut dar vezica mea jur ca s-a micsorat, ma duc mereu la baie.
In rest incepusem sa-mi fac griji de sindrom Down, de toxoplasma, de buza de iepue si cate si mai cate dar am decis sa ma opresc si sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc la prostii. Cum o vrea Dumnezeu pana la urma. Eu nu pot decat sa ma rog si sa sper si sa ma bucur de momentele astea.
Mi-a fost tare dor de voi.
bulinuta27 spune:
neata fetele!
multumesc mult pentru urari...sunt usor chiauna azi ...au stat musafirii pana noaptea tarziu...
puiuta iti tin pumnii ...o sa fie totul bine!
happymammy succes astazi la echo
am fost si eu de dimi am facut dublu testul ala mai nou. Acum trebuie sa imi fac programare la echo ptr interpretare...
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Matzaila_81 spune:
Bulinuta, am si eu intrebare, te duci cu rezultatul analizelor de sange sa faci interpretarea?
Eu nu vreau dublu sau triplu test ca o sa fac amnio, ma duc doar la eco sa stiu ca puiul e ok. Crezi ca ma primeste si fara analizele pentru dublu test?
bulinuta27 spune:
Matzaila eu am facut un dublu test altfel decat cel care se faca in spatamana 12. la asta se face testul de sange pana in saptamana 9 si 6 zile si interpretarea cu echo undeva in sapt 12 (krypton se cheama)
cum sa nu te primeasca la echo daca nu vrei sa faci dublu test? trebuie sa te primeasca...nu te poate forta nimeni sa faci un test pe care nu il vrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Alice_Elena spune:
neata mamici!
am revenit si noi pe taramuri binecuvantate cu internet
felicitari pt vestile bune de la eco si analize, bun venit yasmin.
faith, cu siguranta o sa te descurci si mama ta o sa te ajute
nu mai stiu ce vroiam sa va spun...
noi suntem bine, flacau meu e tare activ, m-a luat serios la shuturi, sa nu cumva sa uit ca e si el acolo
o zi frumoasa
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 16+
My_Lady0091 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Faith26 spune:
My Lady - este oribil ce s-a intamplat acolo!!! Mititica nu pare sa fi fost oparita cu o ceasca de cafea, ci eventual cu un ibric Dar oricum ar fi fost, nu pot sa cred cata inconstienta din partea acelor educatoare...Dumnezeu sa ne fereasca de astfel de specimene! Sper ca cei vinovati sa plateasca pentru ce s-a intamplat - eu una i-as tari prin tribunale pana s-ar satura!!!
Sanatate multa micutei!
14+
Matzaila_81 spune:
Nu am putut sa vad filmuletul. Am citit insa comentariile si m-am infiorat.
Putem sa facem ceva? Trebuie sa protestam in vre-un fel, sa pichetam gradinita, sa ne asezam in fata ei, sa scriem peste tot, sa le trimitem mailuri..... E inadmisibil asa ceva si nu se poate sa stam cu mainile in san.
Alti parinti isi duc copii acolo si nu au habar ce incopetente sunt acele educatoare. Trebuie sa facem in asa fel incat sa se schimbe ceva.
bulinuta27 spune:
Doamne ce tragedie...sarcuta de ea ...ce cana de cafea? poate cafetiera...animale de oameni
Poze noi
Poze