Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doamne te ingrozesti cand vezi astfel de cazuri. Mititica Doamne ajuta sa nu ii ramana semne.

Alina 15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

Matzaila eu am facut un dublu test altfel decat cel care se faca in spatamana 12. la asta se face testul de sange pana in saptamana 9 si 6 zile si interpretarea cu echo undeva in sapt 12 (krypton se cheama)

cum sa nu te primeasca la echo daca nu vrei sa faci dublu test? trebuie sa te primeasca...nu te poate forta nimeni sa faci un test pe care nu il vrei

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bulinutza - si eu facut dublu test dupa aceeasi metoda (mai noua). pot interpreta rezultatele doar doctorii care sunt certificati de catre Fundatia de medicina fetala si ma bucur ca in urma rezultatului nu trebuie sa mai fac nici triplu test , nici amnio.

in 13+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Acum am citit despre cazul relatat de My lady, este inadmisibil asa ceva. Am izbucnit in plans cand am vazut pozele, putea fi oricare dintre copii nostri. Parintii nu trebuie sa lase gradinita fara a fi tras la raspundere personalul.
Doamne, ma ingrozesc de ceea ce se poate intampla cand nu suntem in preajma copiilor. Sper din suflet ca fetita sa isi revina si sa nu ii ramana semne.

in 13+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragele mele,

Ziua de ieri s-a terminat in tonuri sumbre datorita intamplarii de la gradinita dar am zis sa incepem ziua asta in veselie.
Am fost ieri la eco si doctorita mi-a aratat ca 100% avem baietel. Adica la mine s-a potrivit zicala ca daca are bataile inimii sub 150 pe minut e baiat.
O sa avem un mare lenes. Dormea cu manuta pe fata de nu putea sa-i masoare osisorul ala la nas. I-am vazut insa cucul inainte de orice ca se postase cu fundul la noi sa stie mama ca e baiat in toata regula. Mi-am dat seama si singura.
Sunt tare emotionata dar si putin trista. Mi-as fi dorit sa am gemeni, fata si baiat, asa am impresia acum ca fetita mea asteapta cumintica sa vina si ea pe lume mai incolo.
Ma topesc insa si de dragul piticelului meu.
Eco a fost ok, bebe s-a incadrat in toate graficele, urmeaza sa ma programez astazi petru amniocenteza, m-a trimis doctorita mea la Herghelegiu.
Va pup pe toate mamicile de Bulgarasi si nu numai si va astept astazi cu puteri proaspete.
MyLady, ce se mai aude cu biata miticica? Ce au mai facut parintii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Matza felicitari! Se parw ca asta e an de baietei :)

Eu sunt afara cu copiii :D

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Felicitari matzaila! ma bucur pentru vestile bune pe care le-ai primit si pentru faptul c#259; vei avea un flacau! Chiar ca se inmultesc baietii in odisee! Eu astept numai vsti bune de la voi... ca sa incarc cu energie pentru eco de luni, 8 august!
legat de intamplarea de la bacau... nu am cuvinte! e trist si revoltator si sper, din tot sufletul, sa nu ramana cu urme!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Matzaila - Felicitari pentru baietel!!
Ma bucur ca am inceput ziua cu vesti bune Ce m-as bucura si eu sa fie adevarata treaba cu bataile inimii..la mine bebe avea 160 bpm si eu tare imi doresc o fetita...!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Pai cand ai programata urmatoarea eco?
la noi s-a vazut foarte clar, in curand ar trebui sa se vada la toata lumea.
Fetele, nu am idee unde sa fac amniocenteza si daca asta e cea mai indicata.
Am primit mail de la sora unei foste colege , suntem cunostinte vechi, cert e ca tipa e genetician in state si face asta de foarte mult timp si mi-a scris ca genele bolilor mamei si soacrei mele nu sunt recesive si ca nu ar trebui sa fac amniocenteza decat daca eco e suspecta.
Acum nu stiu ce sa fac. Am sunat sa ma programez la amnio la Herghelegiu si ma costa 2200 lei, in alta parte e mai ieftin dar acolo m-a trimis doctorita mea.
Nu as vrea insa sa fac un test scump si inutil. Pana acum aveam convingerea ca-l fac pentru ca bolile astea pot influenta, acum am aflat ca nu. Am mare incredere in prietena din state. Este un doctor genial si de multe ori si eu si prietenii i-am trimis pe mail analize acolo si sfaturile/indrumarile ei au fost mai bune decat ale oricarui doctor de aici.
Ea mi-a spus ca ecografia e cea mai sigura.

Acum sunt in dubii,pana acum eram fan invocat amnio, stiti si voi, dar in momentul asta chiar nu stiu ce sa fac.
Nu e vorba de bani desi ar fi un efort financiar, e vorba ca nu as vrea sa ma chinui pe mine si pe bebe daca nu am motive.

Matzaila e iar la ananghie

Va pup pe toate burticile.

Inca ceva, desi greturile incep sa se duca, chiar bine as spune tot nu pot sa mananc pui in nici o forma sau mod de gatire. A, si incepe sa mi se faca foame foarte des. La voi a inceput partea asta?

Separat de asta a trecut starea de plans dar au ramas ametelile si somnul.

DPN-ul meu e 5 februarie, daca puteti sa ma treceti pe listuta cine trece pe listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Felicitari matzaila pentru baietel.
Eu sper sa am fetita
Mai am o saptamana pana la prima ecografie
Cand va aud cu atatea analize si ecografii, parca nu mai am rabdare. Mie mi-au luat o serie de analize, insa deocamdata nu am fost sa vad rezultatele

O zi buna va doresc!

Bianca ALEXIS-ARIAN si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Matza Felicitari!!! Ma bucur pt vestile bune!!! Despre amnio nu stiu ce sa zic..

Merg si eu azi, la ora 15 la control. Poate vedem si ce e bebe. Sotul vrea baiat, eu si Sara vrem fetitza

Fug sa ma pregatesc. Va puuuup

Alina 15+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput