Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)
Raspunsuri - Pagina 19
tebligia spune:
nicole1980 eu sunt super monitorizata pt k am obtinut sarcina prin FIV si dr nu vrea sa riste sa fie probleme am pe 20 august si apoi pe 3 octombrie pt morfologie de 22 sapt din cauza asta fac multe echografii si consulturi si tot felul de analize si teste
noapte buna burtici
ellenii spune:
Neata!
Sunt si eu o burtica care a intrat in 14 saptamani. Am asteptat sa treaca primul trimestru cu bine, fiindca mi-era groaza de rubrica prietene dragi.
Va citesc de cand am aflat de sarcina si usor usor o sa ma descopar si eu.
Dpn e 8 februarie (dar a fost si 16 febr si 10 febr, conform echografului), iar um e 3 mai 2011.
Va pup ca tre sa plec la birou!
ellenii spune:
Ce poza nasoala am.... la cat timp a trecut de cand nu am scris, nici nu as putea spera la ceva mai bun. O sa o schimb, dar nu am timp acum.
kraluca spune:
nicole... asta imi spun si parintii mei: ca nu mai stiu doctorii astia cum sa scoata bani de la noi.. ecografii peste ecografii. cel mai tare este faptul ca trebuie sa ma prezint la dr cu rezultatul de la dublutest pentru a programa urmatoarul control. cei de la clinica privata la care ma duc m-au programat ca pentru control, ceea ce inseamna ca trebuie sa platesc pentru a vb cu dr interpretarea rezultatelor si sa vedem cand ne programam ... ma omoara clinicile astea private!
12+
kraluca spune:
apropo.... am uitat sa va spun ca la dublutest si la eco am fost ieri... cand aveam teoretic 13 sapt si 2 zile. la ecograf... surpriza: bebe meu avea 13 sapt si 6 zile, exact ultima zi pentru dublutest (eu cred ca avea mai mult, deoarece prima data cand l-a masurat - CRL- avea 14 sapt si un pic... apoi iar l-a masurat si avea 13 sapt si exact 6 zile) bebe meu se cam grabeste, ca la ultimele masuratori avea cu o zi mai putin.
asa ca, fetelor, eu nu mai stiu ce sa pun in semnatura 13 sau 14 saptamani?
canne-marie spune:
Buna dimineata mamici cu burtici.
As vrea sa aflu si eu cum e cu concediu prenatal. Data probabila a nasterii va fi pe 05 februarie 2012. De cind pot sa-mi iau prenatalul? Va rog sa-mi raspundeti! Va multumesc anticipat!
tebligia spune:
canne marie
ai 126 zile de concediu pre si post natal din care trebuie sa efectuezi 42sau 43 dupa ce nasti asa k iti mai raman cam 83 inainte de nastere acum faci o socoteala si vezi cand intri cam la 6 luni jumate sau 7
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Elenii, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Kraluca, sarcina se calculeaza in functie de ultima menstruatie, nu in functie de ecografii, pentru ca varsta sarcinii conform ecografului poate fluctua de la o eco la alta. Depinde de cum creste bebe.
Eu am inceput de dimineata cu crampele, nu mai pot. Si zau daca am mancat mult. Offf.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 16+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
ian.feb2012 spune:
Elenii, te rog, daca vrei, sa ne dai si data ta de nastere pentru listuta.
Restul fetelor, daca cineva nu e trecut in listuta gravidutelor sau in cea a zilelor de nastere sau daca datele sunt gresite sau incomplete, va rog sa ma trageti de maneca.