Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
eu tot cu durerea de cap sunt
silvi sper sa iti iasa bine rezultatul...offf cu testele astea...pot iesi multe fals pozitiv
elenii bine ai venit!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna dimineata fetele
dupa cum ziceam ieri, am fost la dublu test..
ecografic bebele a iesit f bine, e mai mare cu 2 zile, masuratorile au iesit f bine si ele
a facut un spectacol total ieri- in prima faza dormea, apoi s-a trezit si a inceput distractia, isi facea avant din picioruse si sarea(plutea) pe acolo, se certa cu cordonul ombilical, nu i-au stat manutele si piciorusele linistite deloc
mare figura de copil o sa am, ca ma-sa:-))

rezultatele la sange o sa le iau azi dupa-amiaza..sper sa iasa bine.

avem si un filmulet scurt cu bebe, de aici incepea sa se dea in spectacol, ca ii stricase somnul domnul dr
http://www.youtube.com/watch?v=DZ9LDPPQQzI

va pupam

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sophia e durere

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Noi tocmai ce am venit de la control - bebe e 90% fetita, adica ceea ce ne doream eu si fiica mea. Tati si restul familionului ar fi vrut un baietel, ca sa avem pereche, dar asta e... noi doua suntem foarte fericite :)
La noi eco e inclus in pret si in... propozitie :) adica oricand mergem la dr, e clar ca o sa vedem si bebe la eco. Si mergem des ca dr. ne tot cheama sa se asigura ce totul e OK (am avut un risc de avort si acum avem mare grija inainte de fiecare weekend prelungit pe undeva, mini-vacanta etc) dar controalele astea scurte dintre cele lunare sunt gratuite. Din fericire spitalul e exact langa cladirea in care lucrez asa ca toata ziua-buna ziua eu dau o fuguta la eco :) Mai sunt si una din pacientele favorite ale doctoritei asa ca ;)
Fetita mea are 8 ani. Greu tare a fost sa ne revenim, am avut stres, certuri, dar va spun cu mana pe inima ca acum suntem cu mult mai uniti decat eram inainte de bebe; acum nu mai suntem un cuplu, suntem o familie fericita :) Nu va faceti griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_BB spune:

Buna burtici

Eu si BB vrem sa fim printre voi pe listuta......Am dat datele acum cateva zile

Va

Alina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelor..sper sa ma primiti si pe mine aici cu voi...sunt fericita ca asteptam si noi un bebe...suntem in sapt 17...va fi un bulgaras de ianuarie:D....numai k nu au trecut inca greturile...si varsaturile...zilnic, dimineatza....ce sa-i faci.noroc ca mai fac perfuzii o data la doua zile..si stau si eu linistita 2 zile...
azi fac prima morfologie fetala, si abia astept sa vedem bebe-ul..azi o sa aflam sigur ce e... ( k ultima data a vazut ca e fetitza, initial, apoi baitzel ), asha ca mai am o speranta sa fie fetitza :D, dar ce mai conteaza, sanatos sa fie!!
PS:PENTRU PUTIUTZA: sper din tot sufletul sa fie bine cu analizele, cu toxoplasmoza asta care ne termina pe toate...nici nu mai stiu ce sa zic..uite...avem si noi o pisicutza de 3 ani...pisica asta nu stie altceva decat casa noastra si pe noi:D...practic face parte din familie...nici nu se pune problema sa o dam...desi io incepusem sa imi fac griji..eram in stare sa o dau cu imprumut....dar sotul meu are incredere ca va fi bine..ce-i drept io am avut toxoplasmoza...mai demult, in copilarie..si am facut tratament, si s-ar parea ca nu mai am, ca sunt deja imuna...doamna ginecoloc ( Claudia Sai ) mi-a zis sa stau cuminte cu pisica, ca nu am treaba cu ea....sa o las in pace, sa stea in casa...acu ce sa zic..cu Dumnezeu inainte!...ah..si nu am mai facut testul acela pentru toxoplasmoza...nu mi-a zis nimic doamna doctor de el....voi ce ziceti?se face int-o anumita saptamana sau il pot face oricand?
va pup fetelor, sarcina usoara in continuare si ma bucur ca pot discuta cu voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mady...vezi ca mai sus e link catre capitolul nou!!!
resescrie acolo mesajul!

alinaBB,la fel!!!

rog moderatorii sa inchida subiectul si daca pot sa transcrie mesajele de dupa link-ul la capitolul nou in capitolul respectiv.multumesc din suflet!

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_BB spune:

Buna mamici

Dupa cum v-am spus pe 1 august am facut DT iar in urma cu 1 ora m-a sunat asistenta de la clinica si m-a anuntat ca au sosit rezultatele si ca avand in vedere ca la eco translucenta nucla a fost 1,3mm analizele mele sunt in limite normale. Eu si negrutzul meu mic ne-am mai linistit acum.....si trebuie sa ma duc saptamana viitoare la interpretare. aaaa mai am un motiv de bucurie.....marti vine in tara si negrutzul mare(adica taticul)...si abia il asteptam ca nu l-am vazut de 1 luna.
Va doresc rezultate excelente la analize, BB-ei cuminti si o zi frumoasa

Va

Alina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna ziua.Am revenit si noi din concediu cu 2 saptamani mai mari si cu burtica care se formeaza frumos si usor .Trebuie sa mergem la control ori sap asta ori cealalta si abia astept sa vad bebeloiul

Mergi la inceput