LMA Maria -Delfinasi in straie de sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

carla,nu mai doarme afara decat poate jumate de ora,45min la plimbarea cu bona...doarme la el in pat aprox 2 ore/zi(cateodata 1.5,cateodata 3...).Programul nostru acum e: trezire la 5.30-6(yupiiii,bibi,schimbat,daca am noroc mai doarme pana la 7 dar eu in general ramn treaza si fac chestii pe langa casa(mancarea lui,vase,mancare...stiti voi,chestii). Tati se trezeste pe la 7 si presteaza joaca cu piticu pana pe la 8 cand pleaca la servici.Urmeaza 15 min de consolat piticu'.Eu cumva cu ochii pe el mai fac cate ceva,plus ii pregatesc la borcan masa de fructe si pranzul(de 2 zile supa plus felul 2, ca tot are mami timp =)) ).Vine bona la 9il ia si-l plimba/da in toate alea in parc/ii da mancare(mananca mai bine la ea decat la mine).Eu ma apuc cu drag si relativ spor de servici,mai o sedinta,mai un santier,mai un dat cu aspiratorul...ca omul. Mi-l livreaza pe la 13 vesel si obosit(dar nu de tot).Schimbat/dusulica si distractie cu mami si motanul pana pe la 14.30-15 cand cade lat,dar nu se lasa(adica atunci cand incepe sa ii cada capul pe jucarii il pun la el in pat unde se smiorcaie un pic si adoarme in general in 5 min).Cat doarme el,mami in general mai presteaza una alta,in general servici combinat cu mancare.Cand se trezeste urmeaza un mic interval de haos in care eu trebuie de obicei sa dau un mail urgent/vorbesc la telefon pt servici iar el vrea sa iasa afara in momenul ALA. Bineinteles urlete care se soldeaza de obicei cat ma imbrac cu luat cuburile de lemn si lovit cu ele in usa de sticla dinspre balcon ca sa fie sigur ca am inteles ce vrea:))) .Afara masa,parc,piata,supermarket,veselie totala.Urlete iar pe la 20.30 cand eu as vrea sa ne intoarcem acasa. Joaca cu tati,baita si capitulat pe la 21.30-22. Mami continua sa faca chestii.Coafura rezista =))).
Gata,s-a trezit,fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

face invntarul in dulap,mai am 5 min de liniste.Lunea e zi de haos total,ca nu vine bona...dar cei de la servici tot vor diverse chestii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pufescule, imi asa de drag sa citesc postarile tale, e ca si cum m-as uita la un film. adica la o comedie! cum le spui tu, par relativ simple si usor de descalcit toate, mi-esti tare draga ca-ti faci timp sa ne mai inveselesti

eu am iar timp berechet, dupa ce azi-noapte am adormit pe sofa in salon... mi-era urat fara Maria, desi noaptea ea doarme, nici nu ne vedem pana cand se trezeste pe la 11 . dar s-a pus tati pe sforait asa ca eu mi-am mutat dosul la racoare, a pornit tv pe Reality si nu stiu cate faze am prins, am simtit ca mi se inchid ochii si nu m-am impotrivit . interfonul cuminte langa mine n-a scos nici un sunet, pe la 6.30 m-a descoperit tati si mi-a fost ciuda ca m-a trezit sa ma mut in dormitor, unde Isa tocmai facea ochisori . a baut un laptic mic de tot si am dormit amandoua pana a dat soarele si caldura peste noi. acuma ea doarme, Maria iar nu e acasa (la plaja cu vecina) si tati s-a apucat de tras la fiare pe undeva prin casa, mie-mi miroase a paine (vaaaiiii, abia ne ajunge o paine de 1 kil/zi la amandoi!!) dar infulec ultima bucata de panettone. gata si mancarica (linte cu legume, o sa pape si Isa cu noi din ea), ma gandeam daca mai am vreme sa mai pun de o dulceata de piersici ceva mai tarziu . sa vedem cum/cand ne intoarcem de la plimbarea de seara...


am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ilinca, felicitari pt Victor umblaretul!

Chilotei-nu imi plac deloc. Am avut din aia de apa, a facut kk inainte sa il bag in apa, de abia i-am dat jos, kk moale, i l-am intins si mai rau. Pana la urma am luat o foarfeca si am taiat lateralele, ca sa nu il manjesc mai rau... Poate daca nu ar face kk in scutec, ci la olita, ar fi mai usor. Dar noi nu vom folosi olita pana la anul.

Il culc pe V, mi-e tare somn si mie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex
vezi ca sunt unii care au arici pe margini,se desfac.
altii nuau,dar se rup lejer cu mana,doar tragi.pe laterale.
marcile sunt altele aici,dar sigur trebuie sa fie si la voi.
adica nu scoti chilotul pe picioare.
or sti fetele marcile,daca aflu iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu m-am gandit toata noaptea ca azi fac dulceata a la Rodyka la masina de facut paine . Bon! Azi imi deschid calculatorul unde era salvata reteta, ma uit sa vad daca am tot ce-mi trebuie. Bun, am! Mi le insir pe masa, aduc masina de facut paine si da-i sa caut programul de facut gem! ia-l de unde nu-i! Eu nu mi-am pus problema ca nu toate masinile au si functia asta! Asa ca am ramas cu buza umflata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARLA,trebuie una tanara sa alerge dupa ei,si se poate sa iasa cu amandoi.cum ies eu.daca sta cu ochii pe ei,nu au viteza luminii,il prinde imediat de mana daca e sa se duca la pericole,scari,etc...cand merge pe trotuar fara carut,ii tine de maini.sau le da drumul cand e sigura si are mana langa ei sa-i prinda imediat daca fug.hai ca dintr-.un pas eu ajung langa ei! dar nu aia de 70 ani,exclus!
in carut pana ajunge in parc,si nu se opreste unde e populatie multa si bicicelte,ca sa caste ea gura sau sa vorbeasca cu vecinii,se opreste unde sunt doar copii mici,intrun tarc cat de cat ingradit,cu o singura iesire.ea sa fie langa ei sa nu isi dea cu nisip in cap,ii mai atrage cu una cu alta,ii poate lua pe rand si pune pe cate un calut,ce o avea pe acolo..
ei se obisnuiesc daca au o rutina zilnica,sa se joace impreuna.ai mei se opreau la nisip,pana acolo mergeau normal,acolo rasturnam jucariile ,se asezau la joaca,mai untopogan,un calut...daca iesea unul,il pescuiam din zbor.nu au ei asa viteza sa nu fii langa ei in 3 secunde ! in timp ei se invata sa mearga asa,sa se joace impreuna...
dar lasati sa creada ca sunt liberi.nu cu gura pe ei nu acolo,nudincolo.dusi undeva unde sa li se para ca sunt liberi,sa poata femeia sa stea relaxata desi cu ochii pe ei,dar nu cu gura pe ei.ca eide ce sunt ingraditi,de-aia au tendinta sa fuga,sa scape.
cautati locuri inchise,ingradite,atractive,si fara pericole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

TINA ai mai spus tu,parca,povestea tripletilor:) dar nu mai stiu bine:)


RODICA la gradinite la fel se imbolnavesc,copiii lipsesc abia cand le e rau,febra,etc,si deja virusul e dat in jur.deci e degeaba statul acasa din punctul asta de vedere.statul e doar pt copilul respectiv.pt muci si tuse nu se sta acasa,asta va circula continuu,nu poti tine copilul 2 -3 saptamani pana ii trece urma de raceala,mai ales ca toata iarna o vor tine asa.virusul se imprastie inainte sa dea semne ,asa ca e degeaba.
noi am fost lant cu toti 3 iarna asta,de la gradinita Sofiei.e normal,se imbolnavesc,asa se imunizeaza in timp.
problema acelei familii nu e asta,ca ai sa vezi ca la cresa va fi la fel .doar ca nu e sigur,nu au casa amenajata dpdv al unor copii mici,nu au autorizatie,nu sunt controlati,nu stii ce le face si cum ii diciplineaza,daca ii maltrateaza,daca are grija de ei,daca si daca...in primul rand ce pericole au acolo.
o gradinita e amenajata si controlata ,cadrele au o pregatire,nu sunt sotsi sotie sa se spele unul pe altul pe maini,sunt colege de munca si nu neaparat o colega o acopera pe cealalta cand e ceva grav,ca nu risca unul pt altul...pe cand sot si sotie ,da,se acopera in orice.
dar la voi isncrierile nu s-.au facut in martie-aprilie?ca noi atunci am inscris copiii.acum nu mai gasesti.
oricum stiu ca e greu,frate-meu nu a gasit cu fata de 2 ani jumate .abia in 2012,cand va avea 3 ani jumate si intra la gradinita.acum ar fi la cresa ,dar nu a gasit in primavara.si acum nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANCA,azi e ziua ta si maine a piticutei???azi tu si maine implineste ea 1 anisor????sau nu vad eu bine?
LA MULTI ANI MAMI,LA MULTI ANI DENISA,1 ANISOR pt maine !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu fierul l-am dat mereu in combinatie cu viamina c si fructe. Asa mi-a spus pediatra ca se absoarbe cel mai bine. Nu l-am dat cu calciu, lapte etc, asta de cand in sarcina mi-a zis doctorul sa nu iau fierul si calciul in acelasi timp.

Vigantolul in schimb i-l dadeam cand imi aminteam, direct in gura. Nu in timpul mesei. Pana mi-a zis un dr ca daca il dau asa, fiind o cantitate mult prea mica, stomacul nu-l sesizeaza, nu secreta suc gastric si cele doua picaturi se elimina pur si simplu. O fi adevarat sau nu, habar n-am, dar mie mi s-a parut suficient de plauzibil si de atunci il dau neaparat in timpul mesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ioi fetelor, inca nu ma pot relaxa...am eliminat suspiciunea de infectie urinara, dar sa vedem cu febra cum facem...deocamdata am avut un 37.4....acu juma de ora...acu nu mi se mai pare caldut...naiba stie...uite febra, nu e febra?? ioiiiiiiii, sper sa fie ultima zi de suspans,..mi-e dor de Eric...nu l-am avzut de cateva zile... m-as fi dus la el, dar daca e sa avem ceva contagios n-as vrea sa-l expun si pe el...

chiar: care e perioada de incubatie la bolile astea contagioase??? ..(daca e sa fie ceva de genu...)

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

*********************************************************
ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput