LMA Maria -Delfinasi in straie de sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Lauri ca, care e sezonul pt bolile copilariei? Mie mi-a ajuns saptamana asta de febra...nu mai vreau nici un sezon...
[Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Eu stiu ca se fac mai mult primavara , atunci sunt epidemiile, poate e imunitatea mai scazuta.

Ca si Fe eu am dat intotdeauna alternativ, cate 10 zile pe luna, o luna Fe, o luna Ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crispro dar chiloteii se rup pe laterale,asa sunt facuti.
Si da ca si capacitate de absorbtie sunt mai ok scutecele normale,asta va spun din sfatul unei prietene ca noi inca nu am incercat.

Alice ce face flacaul?boxeaza la greu sau inca e timid?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu m-am saturat de scutecele cu scai, vreau si eu chilotei. De unde cumparati chilotei Libero? (asta daca gasiti baxuri mari, ca de alea de 22 de bucati am gasit si eu, si mi se par scumpi).

Laurica, nici lui V nu i-a placut apa de la mare. Cu greu l-am obisnuit in piscina, astfel ca in ultima zi incepusa sa se joace de-a dreptul!

Eu i-am dat Fe intotdeauna la masa de fructe, cu Vit C. La analize a reiesit ca nu mai e asa anemic. De fapt e chiar in limite, dar tot in jumatatea inferioara. Mie pediatra mi-a recomandat sa dat odata cu fructele. Ce stiu sigur e ca pt asimilarea Ferului nu se amesteca deloc cu lactate.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Rody te inteleg perfect - dilema cresa/bona ma face sa o iau razna
tu de cand vrei sa o duci pe Isa la cresa? nu poti gasi o bona? nu ar fi mai comod pentru tine?

eu inca nu stiu ce vom face

aici bona doar pentru copilul tau e greu de gasit, doar daca aduci tu pe cineva din tara, o matusa, o nepoata, o mama . stiu cazuri in care au adus pe cineva sa vada de copil, cu masa/casa si niste banuti asigurati, dupa cateva luni s-au prins "bonele" ca-si pot gasi de lucru singure la negru si au lasat balta familia care le-a adus . eu oricum n-am pe cine aduce, doar mama vine 2 luni sa stea cu noi, la inceput. as duce-o din noiembrie pe Isa...

iar o familie care o stiu eu ca se ocupa cu asa ceva (sunt spanioli), refuz sa cred ca e ultima solutie! multi romani isi duc acolo copiii, adica la casa familiei asteia. dar absolut pe toti pe care ii stiu eu (3) sunt mereu raciti, juliti, cu vanatai... cand sa-i treaca la unul raceala, o ia de la ceilalti si tot asa, un cerc vicios! nu vreau pentru Isa asa ceva...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Noi dam fierul dupa ce mananca, asa scrie pe instructiuni, si sa fie la cel putin 1,30h inainte sau dupa lapte pentru ca laptele impiedica absorbtia de fer.

Rodyka noi am cautat bona dar din pacate nu multa lume se baga la gemeni. Am vorbit cu o romanca (o mama venit in vizita aici care vroia sa mai faca un ban in plus) cand a auzit ce varsta mica au a refuzat (prea multa bataie de cap ), o filipineza care cand a auzit ca-s mici si-s doi mi-a cerut aproape 70% din salariul meu asa ca ne-am lasat pagubasi. Mai bine stau eu cu ei acasa, stiu ca mai bine ca mine n-are nimeni grija, la gradinita am refuzat sa-i dau asa ca daca tot s-a oferit mama de ce nu. O sa stea cu noi pana in februarie, ori ii prelungesc viza inca 6 luni, ori merge in tara si se intoarce iar in toamna anul viitor am sa-i dau la gradinita.

Mergi la inceput

Noi suntem tot la pampersi, chilotei din aia le dau cand mergem la balaceala, sunt special pentru apa. Cam scumpi ce-i drept, am dat 10$ pe 20de bucati in timp ce aia normali sunt 40$- 228 bucati

Mergi la inceput

off topic:Andreea cum merge businesu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

off topic:Andreea cum merge businesu?

Mai merge, merge, neasteptat de bine......e loc si de mai bine dar pentru inceput e super, pacat ca nu am eu timp a lucrez cat as vrea. In ultimul timp am facut doar comenzi, mai am multe piese carora n-am reusit sa le fac poze sa le pun pe blog, am si de invatat mult, luna viitoare am 2 teme de predat, copii, casa, sotul ....grele

Mergi la inceput

Dragaica dar acum ca umbla copiii amandoi(ai mei nu umbla singuri inca),cum iesi tu singura cu ei in parc?adica unul fuge in dreapta unul in stanga si mai ai si carutul.ce faci?
ca de asta nu vor bonele sa vina la gemeni,nici eu nu gasesc,ca asta e obosita are 70 ani si sta pe langa mine,asta-i ajutorul,pot si eu sa fac un dus linistita,merg la baie,mananc etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Apoi io nu stiu cum se rup pe laterale chilotii de apa, ca am tras de ei de numa. Asa am apelat la foarfeca. Eu am folosit huggies little swimmers. Dar cred ca is la fel cu libero.

Cresa-dupa cei 2 ani de stat acasa, probabil il voi da la una particulara, is doar 5 copii de toti. Nu de alta, dar sper ca in acest fel si sansele de a fi vesnic bolnav vor fi mai mici. Odata ce ma reintorc la munca, nu prea pot sa tot imi iau medical daca va fi cazul. Is convinsa ca in primul an de colectivitate va face de toate, dar sper eu sa faca mai putine daca is si copiii mai putini. Si de la 3 ani la gradi. Ma gandesc insa si la varianta bona, de la 2 la 3 ani, habar nu am... As sta acasa vreo 7 ani si sa duc copilul la gradi program scurt, cateva ore. Wow, ar fi super...

Copilul meu a dormit azi doar o ora. Acum sunt iar cu el in pat, sa vad daca vrea sa mai traga un pui de somn. Dupa cum povesreste aici langa mine, sigur nu...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput